AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hicbir canliya zarar veremem
Çok iyi gerçekten ama canlı derken kedi, köpek kastetmiyorum insan bazen haşereleri istemese de öldürebiliyor!
Onlari da olduremem, ezemem. Oglumda benim gibi, kizim bahcede ugur boceklerinu eziyor diye cocuk 1 saat agladi, sonra merasimle hepsini gomduk 😂
Evde buyuk orumcek cikinca esim oeceteye sarip disari atiyor.
Valla ailecek tebrik ediyorum kızınızda yaşı büyüdükçe sizi örnek almaya başlayacaktır:)
Böcek öldürdüm terlikle 🙄
Ama hangisi bazı böcekler çok büyük hamam böceği, çıyan gibi!
Hamam böceği, ve gerçekten kolum kadar😂
Dalga geçme ya en son ne zaman nası öldürdün anlatır mısın:)?
Bu akşam öldürdüm gerçekten büyük hamam böceği 😂 Mutfaktaydı yerdeydi ben de üstüne bastım öldü, normalde öldürmek istemem ama mecbur kaldım :(
Hadii ya tesadüfe bak:)) Normalde kadınlar hamam böceğinden korkuyor baya biliyorsundur:) Onlar çok hızlı oluyor ya kaçmadı mı hemen seni farkedince, bir de öyle üstüne basınca acayip bir ses çıkıyor ve içinden yine acayip bir sıvı:))
Bu soruya aldığın en güzel cevap ne?
Genelde cevapların hepsi aynı genelde kadınlar çok korkuyor haşerelerden:) korkmayanlar çok nadir ama onlarda çok acımasız affetmiyorlar:)
Anladım :) ben hala sokaktaki hamam böceklerini eziyorum :D
Sen acımasız gruba giriyorsun o zaman:) Yalnız onlar artık görülmüyor yazın çok oluyorlar havalar soğuyunca değill
Bu ara karşılaşmadık evet :))
Ya zaten senle Allah karşılaştırmasın onları:)) Senin bu soruya cevabın ne peki
Daha önce verdiğim cevabın aynısı..
O neydi ki:S
En az 3kere cvp verdim bu soruya :D
Bu daha ilk be diğeri hamam böcekleriyle ilgiliydi:))
Hadi ya :D En büyük öldürdüğüm canlı yine de hamamböceği veya dozdozdur
Dozdoz ne be öyle bir cevap duysam hatırlardım zaten heralde:))
Ben de öyle bir cevap verdim mi bilmiyorum zaten :D dozdoz benim memleketimin uçan en ağır böceğidir. Ve salaktır böyle ağır ağır sana doğru gelir ve üstüne saçına yapışır.
Ne salağı öyle bir böcek kadınların aklını alır:)) Düşünsene öyle büyük bir böceğin saçına yapıştığını!!
Aynen.. sen kaçmak için kalkarsın ama sana doğru yön değiştirir ve kafana dalar.. Böyle kenarda elinle saçını kapatıp çömelirsin , eline çarpar..
Senin saçına da mı yapıştı!! O nası bir böcekmiş ya ilk defa bir böcek karşısında sana acıdım:))
Evet saçıma da elbiseme de yapıştığı oldu. Ben elimle vurup düşürürüm ya da yanındakiler yardım eder zaten.. acıma banaa :D
Saçına yapışınca ne yaptın cidden o an paniklemedin mi ve sonra ne oldu:)) Yok yok acıyacam cidden çok korkmuşsundur o an ya:))
yok ya korkmadım :D Yüzüme çarpacak diye korkarım ben..
Bırak şimdi kesin paniklemişsindir:) Saçından nası aldın peki ve sonra ne oldu o böceğin sonunu pek hayırlı görmüyorum:))
Eziyordum tabi, besleyecek değilim :)
Ezmediğin bir şeyi illa beslemek zorunda değilsin ya şu düşünce tarzını değiştir bir
Sen böcek fetişisti misin?
Ve o beklenen müthiş soru! Ne alaka söylesene ayrıca öyle bir fetiş mi varmış?
Böcekleri öldürdüğüm için kızıyorsun bana :/ Bak aklıma soru geldi şimdi :D
Bence sen çok tuhafsın.. Onların canlı olduğunun farkındayım ne diye ölsünler ya da öldüresin ki!! Küçükler diye acı çekmediklerini sanıyorsun heralde! Her türlü canlının hayvan ya da bitki farketmez yaşam hakkına saygım var
Böcek onlar böcek
Neyse ya
bu saydıklarının hepicini öldürdüm 😂
Ahaha yok artık:)) Kadınlar istisnasız hepsinden korkar bunların ciddi misin!! En büyüğü hangisiydi peki?
Heyyyy!!!
yılan 😂ay ne korkucam
Saçmalama normalde kadınların böcekten korktuğunu bile biliyorsundur helee yılan görseler naparlar bilmiyorum:)) Yılanı nerede gördün ve nası öldürdün çok mu küçüktü?
yoo gayet büyüktü ve amcamin kuregi vardi onla öldürdüm yoksa o beni öldürecekti 7 yasindaydim 😂
7 yaşında küreği kaldırabiliyor muydun:)) Çok küçükmüşsün ya daha:) Son zamanlarda olan yok mu peki fare, hamam böceği falan!!
geçen yaz yazlikta fare öldürdüm çünkü gofretlerimi yemisti 😂 hamam böceğide gecen ay ofiste gördüm öldürmedim de kagitla aldim pencereden dışarı attim😂10. kata nasl ciktiysan oyle in dedim arkasindan da 😂
Onlarca yorum içerisinden sanırım en cesur sen çıktın:) Ama olayı bir doğru anlatmıyorsunuz ya!! Gofretlerini nası yemiş :D Fare küçük fındık faresi miydi ilk nerede gördün ne yaptın o ne yaptı en son ne oldu, nası öldürdün falan olayı böyle anlatın, vurdum öldü diye değil:))
dolapta gofret vardi yiyordu sesi geliyordu yani. elime süpürgeyi aldm dolabi actim kacti pesine düştüm sag yapti sag yaptim😂sol yapti sol yaptim 😂sonra şapşal ayakkabin icine girdi😂 bende ayakkabiyi tuttum agzindan disari cikardim😂yan yatirdim tam cikacakken süpürgeyi indirdim 😂sersemledi bir daha vurdum toparlanip kacicakti çünkü 😂 baktim hâlâ kuyruk oynuyor dedim git belani bulma süpürge ile çöp ala aldim çöpe attim😂hâlâ kuyruk atiyordu bilmem yasiyor bilmem öldiii😂😂😂
Ahahahh iyi mutlu son ölmemiş ama :D Yalnız kötü bir huyun var öldürmeyip, süründürüyorsun:)) Bana kesin öldürdüğünden emin olduğun bir şey varsa onu anlat, seninkiler hep sonradan canlanıyor soruya uygun değiller :D Akrep, çıyan, hamam böceği falan farketmez:))
uykum geldi yeminle sonra ins iyi geceler
Ya sen hep oyunbozanlık yapıyosun:(
Balık fazla yem attığım için öldü. .
İstemeden yaptıklarınızı sormadım bazen şanssızlık olabiliyor:) İsteyerek yaptığın varsa onu söyleyebilirsin
öldürmedim ben suçsuzum
Hiç mii!!
o saydigin canlilari hic ama arı örümcek öldürdüm
En zararsızları:(
korkuyorum napiyim😨😩
isteyerek degil ya😵
Hamamböceği pişman değilim😁
Niye ya o da canlı:)) Büyük müydü peki nası öldürdün:)
Bnde canliyim kalpten mi gideydim 😂ilac sıktım snra elektrik süpürgesini olusunu alçak şekilde ayarladim ki boru elimdeyken tıkır tıkır icine carpa carpa gidişinden snra drek lavaboya gidiyorm 😂
örümcek ve hamamböcekkeri ıyyy
Hamam böceklerinden genelde korkar kızlar nası öldürdün:)
refleks
elime geçen ilk şeyleri attım öldü öcü:D
Hala sevmem bir kaşıntı tutar beni
balığım fazla yem vermişim :(
fare oldurdum odama dadanmisti hic acimadim 😂
Lağım faresi mi yoksa küçük fındık faresi miydi? Kadınlar genelde fareden çok korkar nası oldu nası öldürdün anlatsana:) Ama öyle vurdum öldü diye değil olayı yaşat bize:))
Heyyy!!!
ben olduremem, tiksinirim.
Ben Korkumdan Öldüremiyorum bile 😂
örümcek öldürdüm daha doğrusu zorunda kaldım
yılan öldürmüştüm
Hadi ya yılandan korkmayan kız var mıymış:) Nerede gördün ve nasıl öldürdün anlatır mısın çok mu küçüktü yılan!! Ama vurdum öldü diye değil olayı detaylı anlat nerede gördün ne yaptın o ne yaptı falan:))
hayvanlardan korkmam genelde :D köydeydim evin bahçesine giriyodu orda da civcilerim vardı bende taşla kafasını ezdim çok büyük değildi
İyi de hemen öldü mü yılanlar dayanıklı değil mi ilk kez attıktan sonra taşı sana saldırmaya çalışmadı mı uğraştırmadı mı?
Sivrisinek
En büyüğü oysa melek sayılırsın!
Diğer saydıklarını öldürmeye bile korkarım ben :D
Kus :D
O istemeden olmuştur bilerek olanları soruyorum:))
Sapanla turkiyede vurmusdun bir kere
Küçük boceklerrr
Böcek ama hangisi hamam böceği mi kırkayak mı bazıları kafam kadar oluyor resmen!!
bir kere bilmeden tirtilin üstüne basmistim boyle pirt diye patladi hayvan kucuk boceklr oluyo ya böyle hamam bocekleri gibi onlardan
Hamam böceklerinden genelde çok korkar kızlar onları nası öldürüyorsun?
terlikle
yılanı öldürmüştüm
Yuhh ciddi mi nerede gördün ve nası öldürdün çok mu küçüktü
büyüktü. evet. demirle öldürdüm
Ne zaman oldu peki? öyle büyük bir yılan saldırmaya çalışmadı mı peki hemen öldü mü olayı anlatır mısın nerede gördün nası oldu falan merak ettim cidden, kızların çoğu böcekten bile korkar
ben korkma ama adımda örümcek abla. küçükken örümceklerin bacaklarından tutup arkadaşlarıma atarsım herkesi korkuturdum. hoşuma giderdi nedense. bir keresinde köye gitmiştim orda arkadaşlarım vardı yılan görmüştük yolda. bana drdiler öldürebilirmisin falan tabi öldürürüm drdim öldürdüm işte 1 metre bişeydi ozamanlar yaşım ya 12 ya da 13 böyle işte
Cesurmuşsun gerçekten:) Peki abartısız söylüyorum kızların en korktuğu hamam böceği sen de korkar mısın? O yılan tek leşin miydi başka var mı öldürdüğün bir şey?
öldürmüşümdür biçok hayvan küçükken özellikle. hamam böceğine dokunmuştum bikere. tek iğrendiğim hayvan sümüklü böcektir. ama artık öldürmüyorum çocuk aklı işte 🙂birazda delilik ve cesurlukta var
hamam böceği
Abartmıyorum kızların genelde en korktuğu haşere:) En son hatırladığın ne zaman ve nası öldürdün peki nerede görmüştün?
evde geçen sene 😄
Vayy arkadaş ya benim tanıdığıım kadınlar arasında bundan korkmayan yok:) Nası öldürdün peki onlar normal böceklere göre dayanıklı baya böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen:))
Heyy!! Sizde soruyu bir tam yanıtlamıyosunuz:((
Ve şunu da söyleyin! Şu an bulunduğunuz yerde parmak boyunda bir hamam böceği olsa ne yaparsınız ama dürüst cevap verin korkmak serbest:))
korkardım napıcam 😄
O net zaten de yani kaçar mıydın yoksa atar mıydın ya da öldürür müydün falan onu soruyorum:)
önce kaçardım sonra öldürmeye çalışırdım 😄
Hiçbiriniz net değilsiniz ya:)) O geçen senekini nası öldürdün peki anlat söz eig seçicem.. ama vurdum öldüü diye değil nerede gördün ilk sen ne yaptın böcek ne yaptı kaçtı mı saldırıya geçti mi falan en son ne oldu.. böyle işte :D
Hamam böceği 😶
Kızlar genelde çok korkar ondan nası yaptın:)
Ben korkmuyorum sadece tiksiniyorum ama bu huyumu hiçe sayarak terlikle öldürdüm. Tabi pişman oldum o da canlı sonuçta.
karıncayı isteyerek parmağımla ezdim
Kara fatma
Kızlar çok korkar genelde onlardan.. Hatırladığın en büyüğü ne zaman ve nası öldürmüştün peki
Apartmanda gördüm baş parmağımdan biraz küçüktü. Üzerine camsil sıktım geberdi
Peki şu an olduğun yerde aynı boyutlarda bir hamam böceği olsa naparsın ciddi söyle ama korkmak da serbest:))
Ne korkucam ya ezerim ölür
Ya ama cidden normalde kızlar çok korkar genelde.. Tek öldürdüğün o muydu peki ezmek kolay değil hemen kaçıyorlar bir de basınca çok garipp bir ses çıkıyor
Yarasa
İlk kez duyuyorum yarasayı nerede gördün ve nası öldürdün
Benim kaldigim yerde cok yarasa var gece bir gun odama girmisti ne oldugunu anlamadim garip biseydi bana dogru ucarken korkudan kitapla vurdum yerde filan süründü ama oldurdum diyemem disari attigimda ucuyodu cunku :Ddd
İyi iyi mutlu son:))
Akrep
Hadi ya büyük müydü peki nası yaptın
Karınca
Salyangoz 😀😀😀
Hatirlamiyom
Sivrisinek 🤔
Örümcek