Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. ne demek gerekir böyle bir durumda. aslında kimse verecek cevap bulamadıgı için cevapsız kalmış bir soru. her şeyden önce bu konuda ne kadar ciddiler önce bunu bilmen gerekiyor. .belki senin gördüklerin bir şakadan ya da deneyden ibaret olabilir. ailenin sosyal durumu da bu işin yönünü çok etkiler. dahada önemlisi bu gençler 18 yaşını geçtikleri için onlara bir şey yapamazsınız.
bu işi açığa verirseniz aile çevreniz bunları dışlayabilir. daha kötü şeyler olabilir. konunu cidiyeti burada tartışılamayacak kadar önemli. önce kardeşinizi bir yoklayın
cevabına göre yol bulmanız gerek. Bir şey daha ailenizi bu olaya inandırmakta güçlük çekebilirsiniz. mesaj atarsanız daha geniş tartışabiliriz10 Yorumla
sizden büyükmü bunlar
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ciddi misin ya? ben kardeşimin bir i*ne olmasını asla istemezdim ne biliyim çok üzülürdüm onun için. gerçi ailemin bütün fertlerinin biseksüel olduğundan şüpheleniyorum ama neyse..
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloff tahmin edebiliyorum. erkek kardeşim küçükken biraz kız gibiydi ne kadar endişenlenmiş ve üzülmüştüm ama büyüynce değişti. bence anne ve babana söyle bunu ama sakın kuzenin ailesine bişey söylemesinler nolur nolmaz. kimseye söylemeyin önce kardeşini önünüze alın konuşun ciddi ciddi sonra kuzenide alın ikisiylede konuşun. erkekleremi ilgi duyuyosunuz yoksa sadece ihtiyaçtan mı diye. eğer bu ilgiyse eşcinsellik tanısı için mutlaka psikoloğa gitmeleri gerekir. ya psikolojik ya hormonaldir
Cevap sahibi+1 yılayrıca bunlar erkek kız olsalar bile kardeşler.
Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Uygun bir dille konuşmaya çalış.Öyleyse de yapacak bir şey yok olabilir.
22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılOff çok çirkin ya eşcinsellik.Öğğ yani.Valla napılabilir bu saatten sonra oturup konusursun anca.Ama asıl önceden eğitim vermek lazımdı.Dini eğitimini almadıysa kötü.Bide böyle şeylerin hoş olmadığını çirkin pis şeyler olduğunu idrak etmesi lazım.Çevrenizde kız yok mu kızlara bakmak varken erkek erkeğe.Aklıma geldikçe öğ diyesim geliyo valla.Çok afedersin.
14 Yorumla- +1 yıl
Eşcinselliği tercih edenlerin düşüncesi ne acaba.Yani yakışıklı diyosun da niye güzel bir kız bulup da onunla takılmıyo :) Yakışıklı oldukları için birbirlerine mi aşık oldular.Mümkün mü böyle bişey ya.Çok berbat bişey.Hele böyle bişeye tek tanık olmak çok daha kötü.Şu an ne yapacağını bilemez haldesin sanırım.
- +1 yıl
Hiç bilmiyorum böyle bir durumda ne yapılabilir.Ama konuşmak iyi olabilir.Belki utanırlar.Veya niye öyle olduklarını anlatırlar.Ne olursa olsun dinlemek lazım.Belki eşcinsel değiller henüz de saçma bir merakın içindeler.Ve konuşarak düzeltebilirsin belki.Şimdiden kolay gelsin.
hemen ilgilenin arası iyi olan kendilerinin dinleyeceği dikkate alacağı biri konuşsun. ve iş ciddiyse mümkünse psikolojik destek alın. cinsel olarak tercihleri netleşmemişse karşı cinse bakışları ne tam öğrenin . eğer karşı cinsede istek duyuyorlarsa macera ve deneme amaçlıdır ancak öyle değilse kötü...
10 Yorumlasenin yaşın kaç bilmiyorum ama onlara yaptıkları şeyin çok çok kötü birşey olduğunu anlatman gerekiyor kimse bişey demezse yaptıklarının doğru olduğunu zannederler bugün öpüşürler yarın başka birşeyler yaparlar muhtemelen internette film izleyip uygulamaya kalmışlardır
10 YorumlaDaha Gencler, bu sadece simdi gectikleri bir dönemdir , gider sonra kendilingden.
Kimseye söyleme birsey. Bütün Aile huzurunu boza biirsin , evde kavga cikar , gebertirsiniz birbirinizi.11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 805 cevap paylaştı. o yaştan sonra kolay kolay değişmez küçük olsa değişebilir derim de ... bir büyüklük yap da bari Hollandaya gönder de mesut olsunlar bari ... ama biri mesude olsun ...
12 Yorumla
+1 yılKardeşine gördüklerini anlat yaptığından utanır ve birdaha yapmaz belki.En azından kuzeniyle yapmaz.Bir psikoloğa danışsın..
12 Yorumla- +1 yıl
Gay'lık eğilimi varsa yapar, en azından kuzeniyle yapmasın.Onun için çok geç olmadan psikolağa götürün..
kardesinle konusup psikolog gitmesine ikna etmlisin..
ergenlik döneminde olur ama kardesin 19 yaşında artık zor dönemec
bu iş öpüşme ile kalmıyabiller12 Yorumlasenin açından kötü bir durum gerçekten ama kardeşini karşına al ve üstüne gitmeden gördüğünü söyle bakalım ne diyecek.
10 YorumlaKüçük çocuk olsalar meraktandır derdik. Kuzenin ve kardeşin ya biseksüeldir ya geydir başka birşeydir kafaya takma olgun ol
10 Yorumlabence kardeşine beğeneceği bir kız bul gerekirse kuzenine de 2 li gruplarını 4 lü yap :D değişebilir işler o zaman..kötü birşey ben kaldıramazdım açıkcası..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 782 cevap paylaştı. çocukların cinsel tercihine müdahale etmeyin. bırakın yaşasınlar.
40 Yorumlaallah belalarını versin başımıza daş yağacak ey gidi dostlar
41 Yorumla
+1 yılah bu televizyon programları yokmu ahhhhhh.gereksiz programları izletmeyin,tüm dizler ve magazin programları.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılaılelerıne sakın soyleme eger genclerse ıntıhara kadar gıdebılır sen konusmayı deneyebılırsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. kardeşini karşına al sakince doğru olmadığını anlat.
00 Yorumla
+1 yılİkisinide yokluk vurmuş :/
21 Yorumla
1 yılBak sakın onlara kızma üstüne gitme kardeşinin aranızda tatsızlık huzursuzluk olmasın durumu sindirmeye çalış onlar eşcinselse daha dönüşü olmaz onlar birbirlerine aşık olmuşlar bile ben senin yerinde olsam sessiz olurdum karışmazdım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbırak gençler sevişsin.
40 Yorumla sevgilileri ayırmaya kalkma
40 Yorumlaahh yazıkkk :(( üzüln bence eşcinseller cnku
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:/ Çok zor bir durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendilerine sor, siz gay misiniz de.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. çok iğrenç la
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKuzenin senin kardeşi becermiştirte.
10 Yorumlabırak sevişsinler
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİğrenç ötesi
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldurum vahim..
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım