Üvey Erkek Kardeşimle Yattım?

2 gün önce bütün arkadaşlarım ve (babamın baskısıyla) üvey erkek kardeşimi de alıp beraber bir arkadaşın evinde toplandık
bir aradayız ya ben gömdüm tabi içkiyi
Bunu söylemekten çok utanıyorum ama sabah uyandığımda yanımda çırılçıplak şekilde erkek kardeşimi gördüm ve onunla cinsel ilişkiye girdiğimizi kesik kesik hatırlıyorum. Daha önce hiçbir şekilde bir erkeğe karşı birşey hissetmemiştim ama 2 gün önce olanlar aklımdan çıkmıyor. 2 gündür eve gitmiyorum çünkü gidersem onu göreceğim bu olanlardan ailemin haberi var mı onu bile bilmiyorum. Sabah onu yanımda gördüğüm an hemen üzerimi giyip kaçar gibi çıktım evden babam sürekli arıyor veya mesaj atıyor ama kardeşimden hiçbir mesaj almadım
Ki benim anlamadığım bir nokta ise ben bu çocukla hiçbir şekilde anlaşamıyorum babam annemle boşandıktan sonra bir kadınla evlendi ve evimize geldi. O gündür o çocuktan nefret ediyorum
Ne yapacağımı hiçbir şekilde bilmiyorum en yakın arkadaşıma anlattığımda ''olum bir s*ktir git'' dedi inanmadı ama halimi görünce o da en sonunda inandı
Lütfen beni eleştirmeyin biliyorum yaptığım iğrenç bir şey ben ve bir erkeğin hemde üvey de olsa kardeşimin birlikte olması berbat birşey ama lütfen saygı çerçevesinde yorumlar yapın
Sizce ben şu an ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Birde ben 26 o ise daha 17 yaşında reşit bile değil ki bu kendimden daha çok iğrenmemi sağlıyor
Üvey Erkek Kardeşimle Yattım?