Abi dediğim kuzenim....

arkadaşlar benim bir kuzenim var ona kendimi bildim bileli abi diye hitap ederim 2 kız kardeşi var ama biri sorduğunda hep 3 der oda bu yaşa kadar kardeş gibi büyük adıyla bile hitap etmedim hep abi dedim hep korudu kolladı beni ben 18 yaşındayım o 21 çok yaş farkı olmadığı için fikir ayrılığımızda olmuyor pek o yüzden hep beraber takılırız hatta bana seni kız kardeşlerimden bile daha çok seviyorum der geçen gün amcamlara gittim kapıyı açtı abişşş diye sarıldım boynuna fıstığım diye kucakladı beni falan içeriye geçtik amcamlar kızlarla beraber dışarıdaymış bizde film izliyoruz ben korktum sarıldım önce dalga geçti falan sonra birden ciddileşti ve beni öptü ittim hiç karşılık vermedim ama devam etti en sonunda vurdum abi napıyosun sen dedim çok utandı kendinden kalktım hemen nolur otur abicim nolur yemin ederim çok pişmanım unutalım nolur falan dedi çarptım kapıyı çıktım ailemiz anladı aramızda soğukluk olduğunu ama anlatmadım geçiştirdim gerçekten bilerek yapmamışmıdır kafam çok karıştı ben ona abi demiş insanım geceleri aynı odada aynı yataklarda uyurduk yanımda çok rahattı bende onun yanında hiç o gözle bakmadım hiç birşeyde hissetmedim hatat iğrendim ama o durmadı bir tuhaf oldu ne yapmalıyım ilişkimi kesmeyi düşünüyorum ama doğru söylüyor olma ihtimali kafamı karıştırıyor:/
Abi dediğim kuzenim....