Sizce kuzenim... (Soru detayda)?

Arkadaşlar ben 20 yaşında, sessiz sakin ve henüz milli olalamaış bir erkeğim.

Geçen kuzenim üniversiteden geldi. (Yani yaz okuluna kalmıştı. Ondan geç geldi.) Bende hoş geldine gittim. Kendisi 25 yaşında güzel bir kız. Gittiğimde saat 11 falandı. Amcam işe gitmişti. Evde yengem ile 16 yalındaki erkek kuzenim vardı. Üniversiteden gelen kuzenimde hala uyuyordu. Neyse saat yarım gibi uyandı. Yengemde ona kahvaltı hazırladı. Benle küçük kuzende öğle yemeği yemek maksadında sofraya oturduk. İşte üniversiteli kuzenim uyandı. Sofraya geldiğinde üzerinde ince, aşırı dekolteli bir gecelik vardı ve altında sutyen yoktu. Yani normal otururken bile meme uçları bariz bir şekilde ortadaydı.
İşte sofarada benim çapraz karşıma oturdu. Bakmayayım, ayıp olur diye düşünüyorum ama ister istemez gözüm memelerine kayıyordu. 1-2 kerede hiç geceliğini tutma ihtiyacı duymadan benim önümde duran tuzu falan almak için eğildi ve memelerini Full HD olarak gördüm.

Eve gittim çok fena oldum. Mast falan yaptım. Bir kaç gün sonra yine gittim ve yine aynı manzara. Şimdi bile fena oldum. Sizce ne yapmalıyım? Sonuçta sürekli görüyorum. Bir süre gitmesem mi?

Bu arada küçük bir not: Kuzenimin İnstagram fotoğrafları falanda bayağı açık saçıktır. Ama böylesine bir durumla ilk kez karşılaştım.
Sizce kuzenim... (Soru detayda)?