böyle bir olay duymuştum ancak ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum açıkçası semum filmininde buna bakarsak bir gerçek olaydan alındığı söylenir bunlar birazda 3 harflilerle uğraşmaktan ya da onlarla fazla ilgilenmekten ya da onları kullanmaktan geçebiliyor tabi semum farklı bir olay orada durumlar farklı...
Youtube'da Novaprospekt var böyle yerlere gidip çekim yapıyorlar cuma sabahı oraya gittiler inceleme yapmak için akşam ekiple beraber yayın yapmaya giderlerken kaza oldu bende o kanalı öneririm. Haricinde Emin efendi, Kafalar Kanalı bu tür yayinlar yapıp incelemelerde bulunuyorlar.
bunların hepsi gerçek o gazetede gerçektir böyle olaylar vardır ben mardinliyim ve bu şeylerin en tehlikelisi de ordadır herkesin anlatacağı bişey vardır orda halada var gündüz geçmeye korkacağın sokaklar var
yok öyle bişey sinemacılar işin piçliğini biliyolar sinema filmlerinin gizli kurallarıdır bunlar bir araştırsalar göt gibi kalırlar ortada aynı blair cadısı gibi cahillere yutturmaya çalışıyolar YERSEN
Bazı yerlerde çok var özelikle kalelerde çok oluyorlar mesala benim bir kuzenim nevsehirde peri bacası var kalede var o bölgede herkes bir şeyler anlatiyor
filminide izlemiştim okuduğum bazı sitelerde askerlerin kaçakçılık yapmasını gizlemek için askerler köylüye böyle bir oyun oynamışlar deniliyodu ama kesin bilgi değil
En İyi Cevaplar