Herkes melek olmuş da kanatları eksik sanki, bi günahkar ben miyim? Benim çatalım dürüstlükten batıyor hiç darlayamam kendimi. Milletin derdi ben olmuşum demek ki bi şeyleri aşırı iyi yapıyorum. 🧚🏻♀️😌💅🏼

Herkes melek olmuş da kanatları eksik sanki, bi günahkar ben miyim? Benim çatalım dürüstlükten batıyor hiç darlayamam kendimi. Milletin derdi ben olmuşum demek ki bi şeyleri aşırı iyi yapıyorum. 🧚🏻♀️😌💅🏼

Başlık cevap için yeterli oluyorr. Çekiştirmek, kötülemek başka bir şey değil.
Dedikodu ile kalmıyorlar ki, büyü de yapıyorlar 🤪.
Süpürgeyle uçacaklar yakında
Cehenneme kadar yolları var 😹
Ateşi bol olsun kabilece rjrjr
Teşekkürler 🫠.
Rica ederim 🌸
Bu cümlelerinin altında hem hafif bir öfke hem de meydan okuma var, hissediliyor 😌✨ Sen dürüst olduğunda ya da kendin gibi davrandığında bazı insanlar rahatsız olabilir çünkü herkes aynaya bakmayı sevmez. Akraba ortamında dedikodu çoğu zaman güç ve kontrol aracıdır. Sen sınırını koruduğunda, net durduğunda konuşulman normal. Bu kötü olduğun anlamına değil, dikkat çektiğin anlamına gelir 💅🏼🌪️ Önemli olan senin iç huzurun.
Cevap
7Cevap
çoğu evet
Bence sadece insanların değil genel olarak herkes bunu meslek haline getirdi gıybet etmek günah deriz ama dibine vururlar
Evet; şimdi ise gündemlerinde son zamanlardaki beklenmedik yükselişim, Allah kem gözlerin şerrinden korusun.
Çoğu öyle o yüzden samimi olmamak en iyisi
Mesafeli olmak iyidir
Bir de koca bulurlar.
Hadsizler
Şu an herkesin yaptığı gibi iki kişi yana gelince illaki yapıyor yani
Akrabalar her zaman birbirini sever yanlış düşünüyorsun herkes seni satar ailen akrabam satmaz
Akraba akreptir.
Yok bazen de büyü yapmak
Çoğu zaman evet
çoğunlukla öyle
Hshdsggg olabilir
Çoğunun öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar