Amcam aşık olunca karısını bırakıp ikinci evliliğini yapmasına çok şaşırmıştım hatta babam senelerce konuşmamış amcamla😀😀😀
Annemle teyzem ne zaman biraraya gelse bu konuyu en ince detayına kadar konuşurlar 😂😂
Amcam aşık olunca karısını bırakıp ikinci evliliğini yapmasına çok şaşırmıştım hatta babam senelerce konuşmamış amcamla😀😀😀
Annemle teyzem ne zaman biraraya gelse bu konuyu en ince detayına kadar konuşurlar 😂😂
Valla akrabalarla ilgili değil de köylü ile ilgili yapınca ağzım açık kalıyor her seferinde.
Köye mi geldim, Müge Anlı vs. gündüz programına mı katıldım anlayamıyorum. Ulan diyorum hani marjinal bizdik 😂
Cevap
10Cevap
hayır olmaz
Ben amcanın ikinci evliliğinin ne durumda olduğunu merak ettim 🤔
Hiç anlatmadın bunu bana detay istiyorum 😂
Bizim ailede neler konuşuluyor neler 😈😂
Yarın anlat 😄
Unutmuşum bile ahdhf
Dedikodu varsa ben oradayım, dinlerim ama candan değil. Katılırım ama hıhı diyerek. Sır tutarım ama unuttuğum için.
Şu yaşımda neler neler duydum mdssd onlar şimdiki yaşayışları yargılıyorlar ama yaşamış oldukları şeyler hiç normal değil hiçç
🤣😅😅 ama helal olsun deden iyi tavır yapmiş aslan oglum diyenler cok
Dedikodu yapılan ortamda bulunmamayı tercih ediyorum.
Hep olaylı zaten bizimkiler sürekli şaşıracağım birşeyler çıkıyor
Dedikodular şaşırtmıyor artık. Beklemedeyim 😂
Evet en sevdiğim aktivitelerden özellikle bayram günleri tüm aile toplanıp yapılır tadından yenmez
O kadar beklenti altında kalıyorlar ya da benim beklentilerim o kadar büyük ki şaşıramıyorum pek
Bazen ben onlara şaşırıyorum, tepkimi de dile getiriyorum size ne felan filan diyerek...
Benim konulardan haberim yok kimseyle samimi değilim.
😂😂 akrabalarla ilişkimiz yok çok şükür
Herkese malzeme lazım işte
Yok herşeyi duyduk zaten
Dedikodu değil o bilgi alışverişi
Yapıyorlar mı bilmiyorum ki
Şaşırdığım şeyler olmuştu..
İlgilenmiyorum 😂
Hiç dinlemiyorum 😂
şaşırmak oluyor
Ohooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?