Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumunu yapıyorum o zaman. İslam. Çünkü en doğru din budur. İlk önce Hz. İsa peygamberimiz öldürülmedi. Ona çok benzeyen birisi öldürüldü. Evet Adem babamız ve Havva annemiz Allah'ın yapmamalarını söyledikleri bir günahı. Şeytana uyarak yaptıkları için Cennetten kovulmadılar mı? Ben müslümanım. Ama sen sırf hristiyanlık dedin diye seni zorlama gibi bir durumum asla olamaz. Eğer senin bahsettiğin tanrı günahları affediyorsa ne olursa olsun onemsemiyorsa* neden Ademi ve Havvayı Cenneten kovdu? Bunu düsünmedin mi? O zaman ben (senin uzerinden ornek veriyorum) senin sevdigin birini oldursem. Bu yinede benim Cennete gidecegim anlamina gelmiyor mu? Neden bunları hiç sorgulamadın?
212 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSebin dediğine bakarsak herkes Cennete gidecek. herkes ne yapmış olursa olsun affedilecek. o zaman cehennem olmaz. O zaman herkes cennete gidecegi icin melek ve seytanda olmaz. Ve bizim irademizde olmaz. Cunku cennete gitmis olacagiz
Cevap sahibi+1 yılAma sen affedicek dedin. affedicekse neden cehenneme gidelim ki? Hata yapmamizi kabul ediyorsa neden bizi cehenneme gondersin?
Cevap sahibi+1 yılBirsey olmak istiyorsan detaylica ogrendikten sonra olmalisin. Isine geldigi icin olmamalisin
- +1 yıl
Yeni oldun ya, git milletin aklını bulandırma!
Cevap sahibi+1 yıl@mesut-ozturk sakin.. :)
- +1 yıl
Her hristiyan yaptığı içinde ciddi paralar alıyorlar, amaç bu. Ben 37 yaşındayım çok seyrettik bu filmleri maalesef
Cevap sahibi+1 yıl@mesut-ozturk nasıl ya? @-@ ciddi misin?
En İyi Cevaplar
+1 yılIsine felen dini degil
Mantikli ve dogru din islamdir
O yüzden elhamdülillah43 Yorumla- +1 yıl
Size göre öyle ama siz böyle öğrendiğiniz için. Ben de müslümandım ama hristiyanlık daha mantıklı geldi. Hristiyanlık daha doğru bir din. İsterseniz tatrışabiliriz ya da merak ettiğiniz tüm soruların cevabı hristiyanforum sitesinde var, oradan bakabilirsiniz. Gerçek bilgiler vardır, yanlış yoktur, iftira sanmayın.
- +1 yıl
Hristiyanligin mantikli hic bir yani yok
Islam bütün dinleri icin de barindirir
Ani bütün hak dinlerin anlatmaya calistiklari sey islamda vardir
Ve sürekli bahsedilen incildede gecen mücdelenen ahmet peygamberimizdir
Isa ya musaya da inandigimiz icin ve bizim kurallarimizda sizinkiler gibi dejenere olmadigi icin islamda bir kaybin yok
Ben öyle ögrendigim icin degil
Ateistken dinleri arastirip müslüman olan bir kizim
+1 yılislam uyulması gereken emir edilen son din dir İslamdan sonra diğer dinler geçersiz kılınmıştır ve İslamı anlatmak ve yaymak için ALLAH CC dünya da peygamber efendimiz hz. muhammed sav görevlendirilmiştir. kuranı kerim de çok açık ve net bir şekilde ALLAH CC Hristiyanları ve yahudileri dinleriyle birlikte bize yasak etmiştir bakara suresi 120. ayet maide suresi 51. ayet ve şöyle der ey iman edenler Hristiyanları ve yahudileri kendinizden uzak tutun onlar yine kendinden olanların dostudur ve her kim onlarla dost olursa ahiret zamanı onlardan biri olarak hesap verir. Kısacası kardeş dini ni değiştirdiğin gün senin ahiretini yaktığın gündür..
169 Yorumla- +1 yıl
Sondan ikinci cümle çok çok saçma. Oysa ki hristiyanlıkta heri insanın eşit olduğundan bahsediliyor. Bir ayetinde hiç bir ayetin değiştirlemeyeceği savunulurken diğer ayetinde biz bir ayeti unutursak yenisiyle değiştirebiliriz yazıyor. İncil'de Tanrı'nın sözünde sonsuza kadar tek bir nokta bile eksilmeyecektir hep geçerli olacaktır yazıyor. Yani İslamın diğer dinlerin hükmünü geçersiz kılması sadece saçmalıktır. Her insanın eşit olduğu savunulan bir dinde yahudilerden ve hristiyanlardan uzak durun deniliyorsa zaten o din dinlikten çıkmıştır. Çağa uygun bir din değil. Daha iyi bir din geldi diyenler. Günde 5 vakit namaza, oruca zorlanıyorsunuz. Dinde zorlama yoktur diye bir ayet ile namaz kılmayan hayvandır ayetinin aynı kitapta olduğu din benim gözümde din değildir. Bir ayetinde insanın kan pıhtısından, bir ayetinde çamurdan, bir ayetinde sudan, bir ayetinde balçıktan yaratıldığındna bahsediliyor. Allah daha bizi nasıl yarattığını bilmiyor (tabii Tanrı YHVH değil de Allah ise)
- +1 yıl
hangi ayette namaz kılmayan hayvandır yazıyor söylermisin
- +1 yıl
cevabını bekliyorum
- +1 yıl
Ben bilmiyorum hristiyanforum sitesinde başlıklarda gördüm. Namaz kılmayan hayvandır diyen bir din adamı ayette yazıyordu demiş (müslüman din adamı) Ayrıca o kadar şeyden bir tek buna mı takıldın? Dininizi yüceltmek için herşeye bir cevabınız var. Müslümanlarla din konuşulmuyor. Hemen savunmaya geçiyorlar. Genellikle yalanlarla ya da konuyu saptırarak savunuyorlar.
- +1 yıl
aaa olmadı şimdi bu ben sana İslamı savunmuyorum
- +1 yıl
Ben sana sadece ve sadece gerçekleri savunurum
- +1 yıl
eğer dinlersen tabi
- +1 yıl
hatta sana şöyle bir soru sorayım sadece biliyosan cevap ver
- +1 yıl
ve soruyu sormadan önce şunu söylemek istiyorum
- +1 yıl
İslami kötülemek amacıyla dini alet etmiş olan kişilere asla ve asla inanma ben Müslümanım ve benim dinim namaz kılmayana hayvan deniyor lafına sakın inanma
- +1 yıl
Bak burda saçmalık diye konuşmayalım çünkü 4 kitapta ALLAH CC dan bahsetmektedir..
- +1 yıl
Sana önce bir kaç şey açıklamama izin verir misin
- +1 yıl
öncelikle şunu bilgi adem ve havva yoktan var edildi ve onların uremesiyle insan oğlu var oldu
- +1 yıl
balçık falan hikaye yani inanma böyle şeylere
- +1 yıl
belli başlı dönemlerde insan oğlu sapkın ve sapıktı bunları biliyosun dur
- +1 yıl
insanlar çamurdan ve altından yapılmış patlar taparlardi
- +1 yıl
insanlara doğru yol gösterilmek için Tevhid yani ilk din gonderildi
- +1 yıl
suscakmisin susmayacak misin ben sana anlatıyorum yorum yapma dinle yoksa yorma beni
- +1 yıl
tabi ki bunu söyleyecek o Hristiyanlığı yaymak için uğraşıyor bende İslamı yaymak isteseydim Hristiyanlarla konuşmayın derdim
- +1 yıl
anladın ;)
- +1 yıl
tamam kabul ediyorum seni haklı bulucam ve anlatmicam
- +1 yıl
ama madem aklında soru işaretleri var
- +1 yıl
diyanet işleri sitesinde kuranın Türkçesi var
- +1 yıl
Aç oku derim
- +1 yıl
Konuşmayın demiyor zaten, konuşun onları dininden vazgeçirmeyin. Yürekten inanmadığı sürece siz onu hristiyan yapsanız neye yarar, onlar hep kendilerini savunacak, siz de onların yanlışlarını aramayın altından kalkamazsınız. Kendi dininize yönelin, inanmadığın şeylerle uğraşmak yerine inandıklarınıza yönelin, boşyere tartışmayın. Siz nasıl savunuyorsanız, onlar da savunur biz sussak bile onlar susmaz diyordu. Yani kötüleme yok, herkes sizin gibi art niyetli değil.
- +1 yıl
ama şunu bil ki kuran dışında hiç bir din ve kitap İslamdan bahsedemez çünkü islam en son dindir herhangi bir İslamı kötüleyecek olursa söylenenlere ya da yazılanlara inanma çünkü değiştirilmiştir
- +1 yıl
Ben art niyetlimi yaklaştım sana?
- +1 yıl
hangi cümlem art niyet taşıyordu?
- +1 yıl
Şimdi ortada şöyle bir durum var
- +1 yıl
Ben inandığım dinden sana ayetlerle geldim benim dinim bunları söylüyor dedim
- +1 yıl
ama sen kendi dinin islam halkında bir düşüncesi olmadığın dan cevap vermiyosun
- +1 yıl
farkında mısın burda ben savunma yapan taraf değilim savunma yapan sensin
- +1 yıl
Değiştirilmez merak etme, aynı surede birbirşni çelişkileyen (mesela bakara dikkatlice oku) ama mükemmel (olduğu sanılan) bir kitap değiştirilmemişse onlar değiştirilmez. Ayrıca hiç bir kitap islamdan bahsetmez diyosun, az önce bahseder diyordun. Sakın şimdi kıvırmaya çalışma hepiniz aynısınız, sallayayaım elbet tutar hesabı ama bilinçsiz değilim kandıramazsın.
- +1 yıl
hangi sözümde söyledim bunu
- +1 yıl
tamam :) bende şüphe duydum kendimden
- +1 yıl
Sen inançlı biri olmak istiyorsan araştırmalısın madem Hristiyanlık doğru bir dindi neden islam getirildi allahım emirleri neden değiştirildi öğrenmen gerek
- +1 yıl
Ben asla insanlara saldırmam sana benim kitabımda yazan doğru lar ile geldim ben
- +1 yıl
ve en güzel şekilde anlatmak istedim
- +1 yıl
sadece bil kulaktan dolma sözlerle kalma diye
- +1 yıl
incili aç oku
- +1 yıl
sonra kuranı aç oku
- +1 yıl
Peki bu kitap neden kendiyle alakasız senin de bunu anlaman gerek. Anlatılmak istenen başka birşey değil gözüyle yaklaşma. Allah madem ki mükemmel bir kitap göndermiş, herkezin anlayacağı şekilde göndermiş, herkesin farklı anlam çıkaracağı şekilde değil. Ne yazıyosa odur. Başka anlamı yoktur.
- +1 yıl
yasin 19 benden 10 yaş küçük bir kardeşim sin inan cahil olmanı istemem ne seni nede dini ni yardırgar ya da yargılarım sadece doğrular ile yaşa isterim - +1 yıl
fark anlam çıkaranlar o zamanın alimleri herkes anlamak istediği gibi anlamış halbuki emirler açık ve net
- +1 yıl
hayır sen kimden nasıl öğrendiğinden sana saçma geliyor diyorum ya
- +1 yıl
doğruları öğrenmek istiyorsan diyanet işleri sitesinden açıp okuman lazım
- +1 yıl
Arapça biliyorsan aç kuranı oku
- +1 yıl
ve diyanet hariç internette yazan hiç birşey inanma kardeşim
- +1 yıl
Sana sadece bu kadarını söyleye bilirim
- +1 yıl
Ben kuranın tamamını okumuş bir insanım sana da aç oku diyorsam inan vardır bir bildiğim
- +1 yıl
sadece diyanet işlerinden oku
- +1 yıl
tamam iyi akşamlar sana
+1 yılbiz hep hristiyanlarin icindeyiz ne onlar bizim dinimizi sorgularlar nede biz onlarin bizim dinimizi kotulemek degil ogrenmek bile istiyorlar selam sekli falan hoslarina gidiyor ama aile hristiyan olunca onlarda hali ile hristiyanlar herkezin dinine saygi duyuyoruz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılAteizm din kategorisine girmiyor. Diğerleri giriyor. İslam diyorum. Diğerleri hakkındada bilgi sahibiyim.
21 YorumlaAteist ve satanizm ne alaka mk çok iyi bir b.. k yapmıyor bu puştlar neden koydun ki şıklara?
12 Yorumla- +1 yıl
Müslüman olduğun belli oluyor, diğer inanışlara saldırmaya bayılıyorsunuz (herkes değil) birincisi spiritual satanizm bir din ve detaylı incelenirse kötülüğe maruz kalmadığın sürece kötülük yapmamanı öğütlüyor ve kutsal kitabı var. İkincisi ateizm bir din değil ama ateistlerden tepki gelmemesi içşn ve onlarında rahatça görüşlerini paylaşabilmesi için şıklara koydum.
Ateizm ve satanizm din kategorisine girmiyo sanırım
16 Yorumla- +1 yıl
Spiritual satanizm bir dindir. 3 kutsal kitabı vardır.
- +1 yıl
Dinleri reddeden bir düşünce nasıl din olabilir.
- +1 yıl
Dinleri ve tanrıyı demek daha doğru olur.
- +1 yıl
@audinceewashere Zırva, bir spiritüel satanist olarak söyleyebilirim ki şeytan insanı kitap ve arabulucu olmaksızın doğruya götürür.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKurandaki çelişkileri sorgula, kuranın Tevrat ve İncilden kopyala yapıştır yapıldığını da anla.
O zaman dine ihtiyaç duymayacaksın.
https://i.hizliresim.com/Nl6Q8k.jpg01 Yorumla
+1 yıl~İslam tabiki de~
Bu arada sen ne ayaksın? Güncellemende resmen İslam'a hakaret etmişsin. Sorunu şikayet ettim...12 Yorumla- +1 yıl
Evet hakaret ettim. Hristiyanlığa hakaret edilince gözünüze batmıyor. Ayrıca bugün bir kız yanlışlıkla domuz yağından üretiken birşey yedi. rkadaşı ona 40 boyunca husül alamaz, duası kabul olmaz dedi. O an içimden geçen tek şey nasıl saçma din yaa demenk oldu. İnsanları böyle düşündürmesi bile gereksiz. Zaten bu yüzden hristiyan oldum. Fazlasıyla alakasız bir din.
- +1 yıl
Hristiyanlar ve Yahudiler Ehl-i Kitap (Kitaplı Kafir)'dır. Belirgin bir saygınlıkları vardır fakat Ateistler (Kitapsız Kafir)'dir. Belirgin bir saygınlıkları yoktur...
+1 yılSatanizm çok daha mantıklı hristiyanlığa göre.
25 Yorumla- +1 yıl
Satanistlere göre doğrudur, satanizm hristiyanlığı çürütmek içşn vardır. Tüm dinlere terstir. Bu yüzden sembolleri ters yıldı ve ters haçtır. Tabii ki dışarıdan saçma görünür ama incelendiğinde, kötü bir davranışa maruz kalınmadığı sürece iyi bir insan olmayı öğütler. Bana kalırsa islam'dan mantıklı. İslam düşmanı değilim ama mantıksız ve çelişkili. Satan İncil'inde çelişki bile yok.
- +1 yıl
Bahsettiğin Laveyan satanizm. Laveyan satanizm bütünüyle saçma bence. Hiçbir doğa üstü varlığa inanmıyorlar Ateistik satanizm olarak geçiyor fakat şeytanı kendilerine sembol olarak kullanıyorlar :) İnanmadığın birşeyi kendi yoluna sokamazsın.
- +1 yıl
Evet spiritual satanizm öyle bir inanış , üç kutsal kitabı vardır dediğin gibi var oluşu ibadetleri amaçları herşeyi çok ince detayına kadar anlatıyor.
+1 yılBen bu aralar aşırı merak saldım kardeş Hristiyanlığa
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir anlatmışsın ki hristiyan olasım geldi :D
137 Yorumla- +1 yıl
Ben de ilk böyle başlafım. Ortaokulda din dersinde her ders hristiyanlığın kötülenmesi ve islamın yüceltilmesi beni soğuttu. "Gerçek bilgi veren kaynaklardan araştırma yaptım ve hristiyanlığın doğru olduğunu savundum. Daha sabah kadar yazardım ama sitede en fazla 1000 karaktere izin verildiği için özetlemeye çalıştım. Bilgi almak istersen hristiyanforum sitesinde her soruna cevap bulabilirsin. Sanıldığı gibi bir din değil, detaylı incelenirse ve üçlü birliğe (tanrı, isa, kutsal ruh) yürekten iman edilirse hristiyanlık en güzel kurtuluş yoludur.
- +1 yıl
Tövbe de la
- +1 yıl
çelişkiden kastın?
- +1 yıl
Hristiyanlık mi sevgi dini etrafına şöyle bir bak bakalım dünyada ki savaşları çıkaran hangi dine bağlı insanlar..
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
Dünyanın başına ne geldiyse hristiyanlar ve yahudileri yüzünden geldi bugün ortada doğuda Müslümanları kullanarak kandırarak terörizmi hat safa ya çıkaran Müslümanların katledilmesi için elinden geleni ardına koymayanlar hristiyanlardır bana benim dinim sevgi dini deme bozarım seni öyle rezil ederim ki iki kelime daha edemezsin
- +1 yıl
helal ağabey adamın Dibisin 💪😀
- +1 yıl
Gerçekler bunlar
- +1 yıl
aynen ağabey
- +1 yıl
hayır değiller o kadar cahilsin ki neyin ne olduğunu bile bilmiyorsun
- +1 yıl
bilmediğin bir şeyi burda savunmaya çalışıyorsun
- +1 yıl
Evet cok iyi biliyorum çünkü araştırıyorum görmeyi anlamayı biliyorum sen ve senin gibi insanlar sadece islam adı altında terörü dünyaya yayanlar ve İslamı terör dini gibi gösterip sempati kazanmaya çalışan her insana sokacak iki lafım vardır o kadar cahilsin ki cehalet gözlerini kör etmiş dünya ya insanlığa karşı saygısı vicdanı olmayan bir topluluğu bir dini burda iyi göstermeye çalışıyorsun
- +1 yıl
Bugün orta doğuda da islam adi altında terörizmi yayan insanlarda senin gibi cahil insanlar işte insan katlederken allahu Ekber diyenlerin ininden İncil çıkıyor
- +1 yıl
Ve sen bunları bile bile göre göre burda kalkıp Hristiyanlık sevgi dinidir diye prim yapmaya çalışıyorsun
- +1 yıl
Ama cehalet işte cahilsin
- +1 yıl
bu dünyada ne kadar bilgili olursak olalım laf anlatamayacağımız tek insan cahil insandır
- +1 yıl
okumamış insan dan her zaman korkacaksın
- +1 yıl
seni daha fazla rezil etmeyim ben
- +1 yıl
sus bence
- +1 yıl
@CerkesGencii ay tamam yeter. Sende islam dini sevgi dinidir diyip durma. Dinlerin alayının canı cehenneme. Ve o kafa kesenler terörist değil gerçekten dini yaşayanlar
- +1 yıl
islam sevgi dini demedim sende cahil cahil konuşma lütfen önce bir oku
- +1 yıl
@CerkesGencii ilber ortaylıyı idol olarak mı görüyorsun anlamadım. Gelene geçene cahil konuşma diyorsun
- +1 yıl
Kimin insanlığı ölmüş bunu ırakta Filistin'e Afganistan da görüyoruz kardeş merak etme
- +1 yıl
Evet cahil diyorum cahil olana cahil derim ben ilk defa böyle bir tartışmaya giriyorum yanlışları insana doğru gibi gösterilmesine karşıyım Bunu da anca cahiller ne konuştuğunu bilmeyenler yapar
- +1 yıl
tüm dinlerin canı cehenneme diyen bir insan cahil değildir de nedir
- +1 yıl
ikinizde komiksiniz
- +1 yıl
Cahilsiniz
- +1 yıl
@CerkesGencii tamam ilber sus
- +1 yıl
Susarım saygımdan hadi size iyi akşamlar :)
- +1 yıl
@CerkesGencii iyi akşamlar hadi
+1 yılTabiki de spiritüel satanizm. İnsanlığın orijinal pagan dini, tüm ibrahimi dinlerden daha eski ve amacı aydınlanıp kendini, çevreni ve evreni iyileştirmek.
00 Yorumla
+1 yılDeistlik.
28 Yorumla- +1 yıl
Desitler bir allaha inanirlar ama bütün dinlere acik kapi birakip belli bir dine mensup hissetmezler ya da allahin dünyada isimize karistigini savunmazlar
Ibadet etmezler - +1 yıl
Ateizm > Tanrı, din yok
Deizm > Tanrı var ama din yok - +1 yıl
Aynen. Tanrı'nın dünyaya hükmettiğini, emirleri kuralları olduğunu düşünmüyorlar zaten dünyayı yarattı ve koltuğuna oturdu gibi düşün
- +1 yıl
Sizin kafanizmi güzel
Biz hepimiz insaniz
Ve bir yere hak din gelmisse kabul etmek boynumuzun borcudur
Yaratilisin bir sebebi var
Allah yaratti koltuguna oturdu yok ya ne anlami var
Ölüm niye var?
Bence sacmaliksiniz
- Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılİSLAM, La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah
22 Yorumla
+1 yılİşte buyrun bir tane daha Misyoner.
20 Yorumla
+1 yılislam
11 YorumlaHristiyan kaldı mı ya.
12 Yorumla
+1 yılislam.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİslam
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri