Zaten olay çözülünce kitaptan silinecek ve o sayfada tertemiz hale gelicek.
Hadi bir senaryo üretelim RP yapalım Rp yapmak istermisiniz?
Zaten olay çözülünce kitaptan silinecek ve o sayfada tertemiz hale gelicek.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Guzel bir senaryo bence kitap bile yazabilirsin buyuk bisey dusunmuyorsan wattpadde bile tutar bence
teşekürler biraz denemeler yapayım bunun üzerinde yaklaşık 13 yıl oluyor deneme yazmayalı o günden beri sadece şiir yazardım tam şiir diyemesemde aslında zaman zaman şarkı sözü şeklinde aklıma gelir mırıldanırdım sonuçta şarkı sözleride müziksiz birer şiir nede olsa
Yorum kısmını bulamadım buradan yazayım. Bu senaryonuza en yakın ve kayda değer filimler jumanji serisi ile inception bunları izleyerek daha da senaryonuza gelistirebilirsiniz. Ekstra olarak doktor strange paralel evren çılgınlığı, her şey her yerde aynı anda, Rick and morty, Loki serisi, Matrix, terminator, paralel dünyalar ve yıldızlararası aynı zamanda boyutları uzun uzunca araştırmanızı tafsiye ederim. Senaryonuz sürükleyici ve iyi daha iyi geliştirme dileği ile bol şans 👋
Bunları tamamen sen yazdıysan Harika olmuş. Bir çırpıda okudum. Merakla devamını bekliyorum.
evet ben yazdımca yok canım okadar iyi değilim yazmabakımından geçmişte denemeler yazdım ve dram yazdığım hikayeden sonra ağlayarak bidaha ilham gelemdi yazamadım aslında yazmama nefdenimin diğer yönüyse türkçe kulanımımın zayıflığı noktalama ve uyumlarda zorluk çekiyrum yetersiz ve çekingenliğim bu yüzden genelde konuşma havasında yazıyorum.
devam olarak yazacağım ama sanırım katılım olmayacaktır eğer yazabilirsem buradan alıp muhtemelen yapamayacağım veya batıracağım büyük ihtimal ama deneyeceğim devamını aslında karakterlere isim vermekte biraz zor genelde bunu daha öncede yaptığım gibi başkalarına danışarak isimlendiriyorum biraz bende ğilde hikaye beni yönlendiriyor gibi oluyor ve teşekür ederim güzel düşüncen görüşün için
aslında hep bir senary yazma düşüncem mevcuttu korku senaryosu yazıcaktım sahneleri tasarladım finalide tasarladım finali gercekten seyirciyi şaşırtacak türden hatta ilk üye olduğum zamanlarda olay örgüsünü bağlıyamdığımdan dolayı soruda atmıştım bir gölgeyi nasıl öldürebiliriz diye hep bu noktalam vs çekingenlikle tıkandım öyle bekliyorum hala aynı noktada birde uzun yazmayı beceremiyrum sanırım sonuçta yazarken o analrı sihninde yaşıyorsun heycanına kapılıyorsun yazdığın için 3. kişi bakış açısıyla dahilsin olaya hikayedeki karakterlerden birisi sana anlatıyor dedenin torunlarına masal anlatması gibi çok garip bir duygu yazmak
Evet katılıyorum. Ben de hayal kurmayı çok severim. Ama bunları yazıya dökmek dediğin gibi zor oluyor. Hayal ettiğin gibi olmuyor. Mesela benim rüyalarım bile aksiyon filmi gibi oluyor. Böyle hep bir koşturmaca, kalmama, kurtarmaca :) ama dediğim gibi yazım hatalarını düzeltmek en son iş. Sen heyecanını koru ve yazmaya devam et bence. Emin'im çok güzel şeyler çıkacaktır. Hatta bir blog aç orda yaz.
çok güzel destek oluyorsun inan bana en son yıllar önce 2008 lerde xat diye bir sohbet odaalrı vardı xat programı vardı orada tanıştığım ozamanlar sohbet ettğim isviçredeki bir türk bayanda yazdığım şarkı sözlerini sadece ona yazardım oda değerlindermemi söylerdi o günden sonra bana destek olan ilk bayansın teşekür ederim
senin yazdıkalrın var mı asla saçma diye düşünmeden ne varsa okurum aslında ben uyanıkken rüya görenlerdenim sohbetin açıksa bak kesinlikle yanlış anlama burada davranışım nasılsa senle her ortamda konuşmamda aynı olucaktır yanlış düşünceler günümüzde zaten net ortamında çk fazla güvense tamaman kişiye kalmış bireysel sohbetlerde sohbetin anlamına riayet edenlerdenimdir bu konuda uygunsan tabi sanat hayal gücü rüyalar hakkında konuşalımmı iznin olursa lütfen
kazan mubarek olsun :D
zaten kitap okumayı sevmeyen bir toplum olarak böyle bir hikayenin ufak bir kesitinide uzun diye kimse okumayacaktır pek ki olaya katılsınlar dimi :D
aynen kadın demın derdını anlatıyor okudum hepsını altan bırı yorum atmış okuyamadım uzun dıye allah yardımcın olsun :D
Aman boşver zaten orjinal hikaye yazıpta buna tanımadığı bilmedği karakterlere bürünmelerini beklemek yanlış olur haliyle genelde bilinen şeyler üzerine rp yapılır izlenilen dizi karaktererini canlandırırlar rp yapanlar
Cevap
2Cevap
Müthiiş kafamda bir film canlandırdım :D İMBD : 8,5 hadi yine iyisin :)
teşekürler nedense kimse eşlik etmedi ya yazma yeteneğini neden gizliyor herkes acaba
güzel yazmısın cidden ama bnce olarak yazmano tavsiye ederim ☺
sanırım pek katılan olmadığı için gidişat onu gösteriyor teşekürler
ne demek ☺
Jumanji serisini izleyin bu size yardımcı olacak. Ha ekstradan inception, doktor strange paralel evren çılgınlığı, paralel dünyalar, kader, Matrix, terminator, Rick and morty ve Loki serisini izlemeni tafsiye ederim bu zihnini bu senaryo açısından daha iyi açacaktır. Bonus olarakta yıldızlararası ve boyutlar hakkında uzunca araştırma yapmanı tafsiye ediyorum. Senaryonun akıcılığı var, bol şans👋
tam bir Şerlok Holmes olayı.
baba bir el at çözelim olayı :D
Aslında bence olarak yazsaydın keşke
haklısın bu kadar uzun anlatacağımı beklemiyordum açıkcası :)
Fringe'vari 😊
fringe güzel bir dizidir izlemeyn çok şey kaçırmış oluyor aslında konuy yazarken aklıma pek fringe gelmedi daha çok fringeden önce başlamış olan Eureka dizisi geldi izlemdiysen en az fringe kadar harika bir dizidir.
Bakarım mutlaka
seçmiş olduğun en iyi dizi seçimlerinden biri pişman olmayacaksın başladığında zaten gercekten güzel bir dizi
waaooww çok güzel
ee bir atraksiyondada sen bulun lütfen konu açık seni o ana gönderiyrum napacaksın içinde yer alacağın aldığın kişi cellat onun bedenindesin şu an ve yanlış kadını yakmadan kadının yakalanmadığı andasın seçimin davranışın ne olurdu
çok yaratıcısın teşekürler senden cellat filan olmaz istifanı ver engisizisyona cabuk :)
ama kitap seni olayı önlemeye yolluyor cadı olsaydın ölen sen olacaktın kardeşin değil olaya göre zaten cadı olan ikiz değil olmayan ikiz öldürülüyor sen cellatsın ki önlemen daha kolay asıl sorun senin nasıl öleceğin olayı çözdün ama ölmen gerekli şu anki kendi bedenine dönmen için intihar edersen sende ölürsün gercek bedeninde cellatta ölür olay önlenmez tarihin akışı değişir bu riski alamayız intihar yoluyla ölmen değil öldürülmen gerekiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?