Arkadaşlar herkesin sadece tek bir detay ekleyerek geliştirdiği bir etkinlik hayalini oyunlaştıralım mı?

Katılmak isteyenler için olay çok basit:

Kafanızda her şeyden bağımsız olarak bir eğlence düzenleyin ve sizin için bu hayaldeki en çarpıcı kısmı yoruma ekleyin. Ortak bir eğlence için brain storming gibi düşünebilirsiniz. Açıkçası yarına kadar toplanan yorumlarla nasıl bir ortam meydana gelecek merak ediyorum ve benim gibi merak edenler için süre sonunda gelen yorumları toparlayarak ortam hakkında bilgilendirmeyi güncelleme olarak ekleyeceğim.

Ben mekanla başlıyorum gerisi sizde o zamaaaaannn;
Görseldeki gibi yeşil ve mavinin birleştiği bir kamp alanı ❤️‍🔥

Aşırı cinsel yorumlar yapanı sileceğim uyarım olsun.
Arkadaşlar herkesin sadece tek bir detay ekleyerek geliştirdiği bir etkinlik hayalini oyunlaştıralım mı?
Güncellemeler
1 yıl
Sımsıcak bir İlkbahar günü kamp için gerekli eşyaları almış ve yola koyulmuştuk. Yaza henüz girmek üzere olduğumuz için güneş yakmıyordu, rüzgarla tenimize ılık ılık ulaşıyordu. Yemyeşil orman o günü seçtiğimiz için adeta daha da parlıyordu.
Güncellemeler
1 yıl
Kamp alanına vardığımızda öğlen 1 sularıydı. Yanımızdaki beyler öyle centilmendi ki biz kadınlar yorulmayalım diye önce hamaklarımızı kurmuşlardı. Doğal olarak biz kadınlar da onlar çadırları kurmaya devam ederken hamaklarımıza yerleşmiş harika havanın tadını çıkarıyor ve dedikodu seansı yapıyorduk.