Bir hafta, yatla, hiç kıyıya çıkmadan tatile çıkalım. Yanınızda kim olacağına siz karar verin. Eşiniz , sevdiğiniz, arkadaşlar vs. Yatımız ciddi büyüklüğe sahip. Ha yanınıza alacağınız kişi yüzmeyi biliyo olsun bi sıkıntı yaşamayın : )). Gerçi bilmese ne olucak hayal bu , 2 saatte yüzmeyide öğrenebilir: )). Ayyy yaaa çok güzel olmazmıydı... Yatın içini hemen şimdi kendimiz dizayn edelim yola çıkmadan:). Neler olabilir mesela? Disko olabilir, küçük bi masaj bölümü olabilir hemen yan tarafındaki saunasıyla birlikte. Akşam yemeği için küçük bi orkestra olabilir. Başka ne olabilir?
Eşimiz sevdiğimiz kimsemiz yoksa napalım? Şöyle yapsak nasıl olur: Çocukluğumdan beri izlediğim filmlerdeki hatta çizgi filmlerdeki karakterleri alayım. Bana bir masal anlat baba diye güzel bi şarkıyla huşu içinde binelim gemiye. Bi yanda polis Mehmet Ali "bana sadece arkadaşlarım Memoli der" derken diğer yanda Aslı ile Eren o meşhuuur şarkılarını söylesin "şşşştt yabancı söyle bana sen kimsin...". Eh tabi kambersiz düğün olmayacağı gibi Mükremin Çıtır olmadan da olmaz oda alsın Tirbuşon'u gelsin. O kadar büyük gemide Receple Haydar ne arasa bulmak için Aksaray'ın yerini sorsunlar herkese. Köşede bir ses "dunkoff" diye ve ardından Mazhar ayağı kayıp suya düşer ama korkmayın Ruhsar burda hokus pokus yapıp çıkarır şimdi sevdiceğini. Obur şirin pastayı getirir ve garfield durur mu hiç ? ve mutlu son bu hayalden ayrılmak istemesekte müzik çoktan başladı: "Ne seninle ne sensiz, bu dert inan çaresiz, aşk ile yanacağız biz ayrılsak da beraberiz... :)
Yanımda kimler olsun, tanımadığım 10-15 kişi olsun. Madem ki yatımız büyük, birbirimizi orada tanıyıp hep beraber olacağımız olsun. Kaç kız kaç erkek olsun, yarı yarıya olsun. Ne eksik ne de fazla herkesin güvenecek olduğu birbirine bir ortam yaratalım. SPA vs de olsun içeride. Onun dışında 7-8 tane oda, sinema salonu olsun mesela. Oturup romantik akşam yemeği yiyelim, sonrasında biraz uzanıp güvertede gökyüzünü izleyip musmutlu olalım. İçeri geçip sinema salonunda keyifli keyifli deniz eşliğinde film izleyelim. Arada parti yapalım. Özellikle Ege bitimindeki ada ve koyları geze geze; hafiften Akdeniz'e inelim...
Ben o yatla egede sakin bir koyda olmak isterim. orkestra olmasın yemeklerimizi de kendimiz yapalım . Her şey yaşansın her şey konuşulsun her şey orada kalsın.
Yat iyiymiş ama parti ortamı ve gereksiz tipler hayalimden uzaklaşsınlar... Sakinlik ve derinlik olsun, huzurlu bir müziğe deniz eşlik etsin... Tamam.🍀🦄❤️
Yanımda sevdiğim kadın olsun ( platonik aşkım bile yokk) çok büyük olmayan ama 2 kişiye rahatça yeten bir tekne olsun, olta ile balık tutup teknede gün batımında ızgara yapalım, ben ızgarayı yakayım o salatayı yapsın, beraber güverteye yatıp güneşin batışını izleyip uyuyalım. Tertemiz bir koya zincirleyip beraber yuzelim sadece biz ikimiz baş başa
küçük bir yat olsun yanımda kişiyi de her şartta benle olmak istemeye gönüllü olsun çok geniş bir yata gerek yok bence arada durur ineriz karaya takılır gemiye biner devam ederiz
Yatın deposunuda, vergisiz mazotla doldururduk. E malum ülkede, yatı olan milyonerin aldığı mazottan vergi alınmıyor, ama çiftçi mazotun yarı parasını vergiye ödüyor. İşte buyur, hayal mi gerçek mi, karar ver
Arkadaşımla denizin ortasında demirleriz. Balık vs ne bulursam artık onu pişirir ve tüm teknolojik cihazları kapatırız, yata ait olanlar hariç. Müzik istersek kendimiz söyleyeceğiz, denizin ve martıların sesiyle sohbet ederiz.