Seneler önce sevgilim annesi ben otururken telefonum ısrarla çaldı arayan annemdi açmadım ilişkimize onay vermiyordu açtım 15 arama falan sonra ben yanıyorum koş kızım dedi arabaya bindik gittik eve itfaiye kapıda giremezsiniz diyor boşluktan faydalandım elektrik olmayan apartmanda emekleyerek 8. kata çıktım annemi aşağı indirdim keşke indirmeseydim dana tandır olaydı iyiydi.
O yaratık eşimi de tasvip etmedi o kadın tacir kızlarını zengin heriflerle evlendirip damat parasi yemek en büyük hayaliydi bende hayatimdan sildim olur öyle arada mal kayıpları takılmamak lazım
Evet eşim üyeliğimi biliyor yemek tarifleri paylaşıyorum arada kafa dağıtıyorum yorumlar yaparak kimse mesaj atamıyor onun için sorun yapmıyor sitenin hamarat teyzesiyim sonuçta 🥳🥳
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seneler önce sevgilim annesi ben otururken telefonum ısrarla çaldı arayan annemdi açmadım ilişkimize onay vermiyordu açtım 15 arama falan sonra ben yanıyorum koş kızım dedi arabaya bindik gittik eve itfaiye kapıda giremezsiniz diyor boşluktan faydalandım elektrik olmayan apartmanda emekleyerek 8. kata çıktım annemi aşağı indirdim keşke indirmeseydim dana tandır olaydı iyiydi.
Oo son kelime ağır olmuş ama sizin yaşadıklarınızı yaşamadan sizi yargılayamam
Danalara hakaret oldu haklısın
🤣🤣 Nasıl diyorsan öyledir.
Sevgilinle evlendin mi
Hayır ayrıldık ondan sonra nişanlandım ondan da ayrıldım eşimde karar kıldım 8. sene bitecek 🥳🥳
Annen haklıymış işte kadın tasvip etmemiş 🤣
O yaratık eşimi de tasvip etmedi o kadın tacir kızlarını zengin heriflerle evlendirip damat parasi yemek en büyük hayaliydi bende hayatimdan sildim olur öyle arada mal kayıpları takılmamak lazım
Aynen o zaman ,🤣🤣
🥳🥳🥳
Eşin burada zaman geçirdiğini biliyormu?
Merak ettim
Evet eşim üyeliğimi biliyor yemek tarifleri paylaşıyorum arada kafa dağıtıyorum yorumlar yaparak kimse mesaj atamıyor onun için sorun yapmıyor sitenin hamarat teyzesiyim sonuçta 🥳🥳
Sapık değilim o amaçla da sormadım inanki merakımdan soruyorum
Anladım teşekkürler
Biliyorum kötü bir niyetle sormadığını benim kimsem yok yaşadığım şehirde de kimsem yok o yüzden burada kafa dagitmami sorun etmiyor eşim
Sıçış olarak dolmuşcuya sahte 200 lira verdim anlamıştı hahhaha
Sonra ne oldu asıl o daha önemli
Sonra kusura bakma abi diyip sahte 100 verdim inandı hahahha
🤣🤣 öyle olsun bakalım