soruma cvp verin yeter
Kocam 8 yil yatacak :( Ne yapim ben simdi?
soruma cvp verin yeter
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hey Allahım yaaa. adam 8 yıl hapıs yatacak sen hala aldatır mı dusuncesındesın. ben erkegımı 100 tane kızın ıcıne sokar tertemız gerı cıkarırım. guven budur onunda bos cıkarmaması gerekır. ama adam ne kadar temız olursa olsun sen ona dort duvar arasında kalsa bıle guvenmezsen bu ıstekı sıkıntı ne bırde sen dusun
şu an okudum ve ruh halim really nigga capslerini anımsattı bana
allah yardımcınız olsun bilmiyorum ama gerçekmi diyorsunuz şakamı yapıyorsunuz anlamadım. çünkü 8 yıl hapis yatacak allah göstermesin ve karı kız var mı aldatırmı diye soracaksınız.
adama gün yüzü göstermiyorlar siz karı kızdan aldatmadan bahsediyorsunuz
Hapiste erkek erkeğe yapmazsa öyle bir sorun yok. Ne diyorsun ya oraya demir kaşık bile sokmak zor :-)
hic hapise girmedim bilmiyorum ondan sordum
Anladım ama adamın homoseksüel değilse sıkıntı yok. Bence senin onu aldatma ihtimalin daha yüksek... düşünsene 4 yıl olmuş onun yokluğunu kabullenmişsin, sonra geceleri elini atıyorsun dokunurken dokunurken canın sıkılıyor... Neden ben mahrum kalmak zorundayım diyorsun bu gerginlik seni ondan daha da soğutuyor... Sonra karşına bir adam çıkıyor önce asla olmaz gözüyle bakarken yavaş yavaş hayaller kurmaya başlıyorsun, bir uçtan yavaş yavaş konuştukça alışıyorsun, artık aklında ki sadece o adam olmaya başlıyor. Zamanla vicdan azabıda bitiyor alışıyorsun duruma. Bence bu daha muhtemel... Bence bunu düşünmesi gereken sen değil de o adam...
Bir de adam 8 yıl hapis yemiş boku yemiş, bunca hâl içinde aklına beni aldatır mı sorusu geliyorsa, o uçuk aklın başkasına da kayması çok olağan dışı değil.
Cevap
73Cevap
Hapishanelerde pembe oda diye birşey var eşinle bir araya gelebilirsin korkma. Ama eşin hapishaneye düşmüş sen aldatırmı nasıl dayanacak ben nasıl dayanacam derdindesin hâlâ :D
Boyle ciddi bir konuda trolluk yaptigin icin umarim gercekten de e$in ilerde hapse du$er.
onun senin aldatma ihtimali yokda senin onu aldatma ihtimalin var gibi o nasıl dayancak aklı hep sende olcak
Hapis Los Angeles Gibi Bir Yer Değilki Seni Aldatma Şansı Olsun Seni Görme Şansı Bile Olmaya Bilir Orada Ne Tipi Cezaevinde Kalacak Ve Hangi Suçtan Girdi?
Adam 8 yıl hapise gidiyor bu hala ya beni aldatırsa diyor.
Ne için hapis yatacak peki?
kafası mı güzel ne anlayamadım ben
@gurayguray gizli üyeler hep bizi kekliyo zaten 😂
he ya ya millet ile dalga geçerler ya cinselligin dibine vururlar ya cinsiyet değiştirerek paylaşım yaparlar bu sayfa çok karışık adamı harcarlar burda 😂
@gurayguray aynen 😂😂😂
😂😅😅
eşin 8 yıl olmucak sen aldatma ihtimali var mı diyosun o kadar erkeğin arasında bacım anlamadım seni
Boşanmaktab başka çaren yok asıl sen onu aldatırsın bir insanın 8 sene dayanması mümkün değil hemen boşan ve evlen yoksa şeytan aklını çeler
pembe oda diye bir icat çıktı haberin olsun haftada 1 kocanin yanına gidebilirsin
sagol bilgi icin
önemli değil
Bu nasil bir sacmalik ya o kadarmi cahil birisin sen gercekten korkma kimse yok hapiste pembe oda olayi var gidersin verirsin kari kocalara boyle bir imkan var ama bana oyle geliyor sen o adami aldatirsin
Saçmalama ya hapste karının kızın ne işi var !! götünden kan alıcaklar ilk hafta.. girdik öyle pekde aklına gelebilecek biyer değil orası
Yahu detayin son kismini okuyunca yuh dedim. Adam bilerek hapse giriyor olabilir
Tabi getiriyolar oryantal zenne köçek ne arasan var... Müşterilerin konforu önemli.
şişme karı getirtebilirler anca. onu da önce gardiyan bozar :D
burda millet ile dalga geçiyor ya yoktur öyle birşey sanki kendi bilmiyor neyin ne olduğunu
Asıl sen onunaldatmıyasın :) emin ol 8 yılda onu cok aldatacaksın Şu an yok mok dıceksın görr bu lafımı unutma
Yok artık, hapisteki adam seni nasıl aldatsın.
Sigara mı bu parasını verince alsın :D
Tamam trollcüm
Zaten hapise dansöz masöz sokuyorlar ya hergün aldatır seni
O aldatmaz https://vocaroo.com/i/s1kIyV6DNLEU
gecmış olsun korkma ama eger su var kocanda escınsellıklık varsa hıc affetmezler bu acıgını yoksa hıc bır şey olmaz
sen 8 yıl nasıl dayanacaksin kesin boynuzu takarsin ona ki sağ cikamama ihtimali var içerden yani
O boku yemeden önce düşünseydi. İçerden sağlam çıkarsa ona şükret.
o nedemek icerden saglam cikarsa?
Orası hapishane orda her türlü insan var. Orda adamdan parada isterler ayakta yıkatırlar. Tenekelerede tuvaletini yaptırırlar. Doğru düzgün yemekte vermezler. rutubet nem bir taraftan. senin anlayacağın o deliğe giren ya kafayı bozar çıkar ya da sağlığını kaybeder çıkar. Bir kuru simide hasret kalır insan. Adının lekendiğide cabası nereye gitse karşısına çıkar suçu. İnsana iş ev bile vermezler. Bir anlık öfke nelere maal olur.
:( :( :( :( :(
@feminum evet akrabalarımdan girenler oldu. hiç biride sağlam sağlıklı çıkmadı
Hapiste kariyi nerden bulacak sacmalama. Adam hapse girmis sen aldatirmi pesindesin :))) sen 8 yil nasil dayanican aldatmadan :))
Allah kavuştursun. Yapacak birşey yok bol bol sigara taşırsın artık
insallah :(
tasirim tabi
Sucu neydi
8 sene alır iyi halli durursa 2/3 ünü yatıp çıkar merak etme
sen kocan hapıse gırergırmez bunu duşunduysen
bence 8 sene sen dayanamz boynozlarsın adamı
he karı kız getiriyorlar özel odalar filan var. hapishane orası.
bazılarında karı koca için odalar varmış ama sevişsinler diye
Adam hapise girmiş Sen aldatılmanın derdindesin yuh be 😒
Vay anasını demiyor adam ne yer ne içer. aldatır mı diyor.. Pes.
bir gün striptizciler, diğer gün revü kızları geliyor.
Töbe est..
Ulan aklınz fikriniz neyse ateşin artar düşüremezsen irtibata geçelim
Karı yoksa erkek war birbirlerini s*kerler yokluktan
Sen çok mu sağlamsın bahse gırerım çok azgın bırısın
Hapiste pembe oda var karı kocalar için yani eşinle vakit geçerebilirsin
Bacm sorunu beğendim sebebi özel dediğin için burdan sormuyorum.
Yazar mısn bana.
Hapiste kadın ne arar ne sanıyosun orayı abla. Sen eve erkek atmada.
Yok be kadın manyak mısın.. Ne karısı kızı sen orayı ne zannediyorsun.. Sen adamı sağlam bekleyecek misin pekiyi?
Hee hapiste mahkumlara karı kız günü yapıyorlar. gardiyanlarda kadın zaten. aç açta var.😁. töbe töbe yaa..
ulan 8 sene hapis düşmüş sen aldatma diyorsun. Bicak filan yemesin dua et
Allah korusun :(
Valla hapishane ortamı sıkıntı derler yani bence ordan tek parça çıkması için endişelen aldatmak yerine. Birde tek başına nasıl hayatını devam ettireceksin onu dusun
Isin zor heleki gencseniz illaki disariya kayma olur
Adam 8 yil yatacak sen aldatma derdindesin eliyle aldatir ancak
Kocanda eşcinsellik varsa Evet
Dua et aldatmasin. Aldatirsa mehmet olur memis
hayatım hayatı kaymış senin düşündüğün şeye bak
yine bir trolle karşı karşıyayız
Ulan zaten gizli üyesin ne özeli
sen ziyarete git, evli koğuşları var
allah kurtarsın eşini ama hapse giriyor diye deyil
anlamdim?
adamın 8 yilina diyilde aldatacagina yanan eşi yani senden allah kurtarsın
allah kurtarsın bacım
sagol
Pembe odada ziyaret edersin kocani uzme canini.
Sadık bir eş aldatmaz
Bence sen 8 yil kimle yatacan onu ayarla
icerde saglam cikarsa sukur et
nasil yani
allah korusun ölürüm ben onsuz :(
neden o kadar sucu ne
o degil de 8 yil sen dayanmazsin. buraya yazdim
Şaka mı bu soru umarım şakadır
O seni aldatmazda sen onu aldatır mısın?
Senin altatma ihtimalin var mı
nasıl bir troll soru bu arkadaş?
olmazmı gardiyanlar hep kadın veriyolar mahkumlara
Erkeklerle aldatacak hali yok
Kocişimmm 8 sene yerkennnn selfiee keyfi xD
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar