Bkm express nedir?

Arkadaşlar ben şimdi beymen'in online alışveriş sitesinden alışveriş yapmaya çalıştım . Çalıştım diyorum çünkü yaptığım işten bir şey anlamadım :) kredi kart kullanmıyorum , ödeme seçeneklerinde kredi kartı ve bkm express vardı . Ben de kredi kart kullanmadığımdan bkm express'e bir gireyim nasıl bir şeymiş dedim ve girdim . Direkt beymen sitesinde ki sepetim de olan ürünle bkm express sittesine yönlendirildim . Kart bilgilerim istendi . Kredi kart kullanmadığımdan bankamatik kartımın bilgilerini girdim - sonra bana ödeme seçenekleri diye bir seçenek çıktı taksiti seçip 2 taksit yapıldı . Sonra telefonuma onay kodu geldi . O onay kodunu girdim ve onayla dedim . İşleminiz tamamlanmıştır dedi . Şimdi ne oldu hiçbir şey anlamadım ben :/ bankamatik kartımda para bile yok - neye göre ne onaylandı ben bir şey anlamadım bu işten . Şimdi bu ürünü aldım mı almadım mı ? aldığıma dair bir mail herhangi bir şeyde gelmedi . off lütfen arkadaşlar yardımcı olun kafam çok karıştı . Bkm express nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
guncelleme . Şu an az çok çözdüm olayı :D Evet işlem onaylanmıştır uyarısı aldım . Ancak bkm express hesabıma girdiğimde ; işlem tarihi , express iş yeri , kart no , ürün tutarı , kargo ücreti , toplam ücret ve sonuç bölümleri var . sonuç bölümü için başarısız yazıyordu . sanırım hesabımda para olmadığından başarısız oldu :D fakat ben denemek amaçlı bu işlemi iki kere yaptım . Yani express hesabımda iki tane başarısız alışverişim görünüyor .
Güncellemeler
+1 yıl
devamı : ben hesabıma para yatırdığım an da , o iki başarısız alışverişim hemen aktif hale gelir mi ? Ben sadece bir ürünü almak istiyorum , denemek amaçlı yaptığım alışverişi almak istemiyorum . Parayı yatırdığım anda o iki alışveriş devreye girecek mi ? Arkadaşlar lütfen yardım ama , şurada aşk acısı çekiyorum napabilirim diye soru sorsaydım bütün site sakinleri toplanırdı . Lütfen ama ciddi konulara da el atalım :D
Bkm express nedir?