Kız kardeşimi erkek arkadaşından ayırdım. Benimle konuşmuyor?

Malesef babam ben doğmadan trafik kazasında hayatını kaybetti. Annem ise ben 7 yaşında iken kanserden kaybettik. Dedem ve babaannemlerle birlikte yaşıyoruz. 18 yaşındayım kız kardeşim ise 17 yaşında. Dün akşam işten eve dönüyordum. Birde ne göreyim 3 tane erkek birde kız kardeşim var. Teki kardeşimi koluna almış öpüyor. Kafayı yedim. Direk yanlarına gittim. Erkeği ittim kardeşimin kolundan tuttum hızlıca kendime çektim. Aslında hiç kavga etmeye niyetim yoktu. Ama onlar ileri geri konuştular. Aynı şekilde kız kardeşim bana karşı geliyordu. Çok sinirliydim saten birde onlar o şekilde konuştuklarında iyice kafayı yedim. Çocuğun direk burnuna kafa attım. Kafayı attım ama benimde canım çok yandı nedense. İşte bu şerefsiz yere düştü. Diğerleri ise izliyor. Onlar saldırsaydı dayak yerdim heralde. Yere düşen sürekli bana tehditler yağdırıyordu. Bakalım ne olacak. Eve geldiğimizde bana trip yapıyor. Konuşmuyor bile halada aynı. Çantasında sigaralar buldum birde. Ben çalışıp onu okutuyorum. Her akşam mesaiye kalıyorum. 14 saat çalışıyorum. Yazık değilmi bana. Ne yapmam gerekiyor. Öyle insanlarla görüşmesini istemiyorum. Verdiğim harçlıklar ile kendsine sigara alıyor. Kaçıp gidesim geliyor gerçekten.
Kız kardeşimi erkek arkadaşından ayırdım. Benimle konuşmuyor?