Kiz kardesim asiri kiskanir beni ozel gunlerimde illa maraza cikarir. Bi muhabbet oldu kardesimin sevgilisine soyleyim bunu dedim. Beni bi azarladi orada ben soylerim dedi. Niye oyle yapti anlamadim. Ben zaten evliyim onun sevgilisi ayriyeten benden kucuk. Neden sevgilisini sanki baska kiz gbi benden kiskandi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence kıskanmıştır
Mesafe koyun sizce. Kitu niyetiniz yoktur ama sevgilisi sizinle mukayese filan etmiştir bozulmuştur. İnsan ablasını sevsende bazen bu kıyaslar itici gelir..
Kıskanmış sevgilisini senden. Evli olman veya yaşının büyük olması bisey değiştirmez.
Mal mi bu.
Evet😂
Sevgilisini ayartip tahrk edeip veya yataga atacagini dusunmusturr
Sen eşinin böyle kız kardesinle konusmasni ister misin 🙂
Konusuyor zaten sknti yok. Ki ben ne konusmusum. Napion ne edion ne var bunda
Demek ki sende bir bacım sezmis abla 😂
Ne alaka oglan bendne kucuk ben evliyim. Aileme de yaninda dedim ya sevimli bi oglan dedim. Hani her ailede olur ya yaramaz bi oglan ccgu sevilir oyle dedim. Keske oyle kardesim olsaymis deidm
Belkide keşke böyle oroşpu bı ablam olmasa demiştir kızda başka şeyler hissetmiş belli
Terbiyenizi takinin. Ben cagirma oglani kiz kiza geezelim dedikce niye cagiriyor ozaman yanima. Madem kiskaniyor ben kotuyum.
Senin sevgilisiyle konuşman ne alaka?
Ha iste bunlar ayrildi oglan bana yazdi abla bizi baristir. Karismam dedim. Oglan israr etti aralarini buldum. Ondan beri oglan beni sever aralarini yapiyorum diye. Oturduk tanisti ailemle ben gelmeyim deidm. Aile buyukleri olsun dedim. Zorla beni iclerine sokuyorlar. E haliyle arkadas gbi oluyorsun damat cunku. Adama suratmi yapayim konusmayim
Iyide sen sürekli yanlarında olursan kız kardeşin doğal olarak strese girer
İste degilim. Oglanla oyle tanistik. Bu anlattiklarim 5-6 ayda bir bisey. Surekli yuz goz degilim. Bi kere carsiya cikiyorum demi kardesimi cagiriyorum gezelim die. Oda gelsin sevgilim diyor. Cagirma ya napcaz onu kiz kiza takilalim diyorum. Cafede oturalim dio. Neyse zaten cafeleri sevmem zorla oturuom. E illaki konuscaksin muhabbet edince is guc uni okul bu sefer niye konusuon diyor. Bana kiziyor lan niye getirion ozaman canım misin
Sen uzak dur yoksa kardeşinle aranız daha kötü olur
Allah yakinlastirmasin
Kardeşin senin böyle sözler söyleme bence
Hep iyi olmaktan sikildim. Heleki boyle bi seyle itham edilmek ayrica cok kirici. Kardes diye her yaptgini gormezden gelince konuyu buraya kadar getiriyor demek.
Sakinleşsen mi acaba
Belki de in insanları etkin altında bırakıyorsun
Ya ben buyugum bunlardan laf soz esirgemeden konusuyorum sevgilisiyle oglanda bana abla diyor. Sakalasiyoruz. O benim esimle konusunca ben ona neden oyle yapmiyorum
Sen daha mı güzelsin ondan kıskanmkstır
Hayir kardesim benden guzel. Ama o gun biri bana guzelsin die iltifat etti kardesimin yaninda ondan mi etkilendi anlamadim
Muhtemelen milfsin ondan
O nedemek
Kız arkadaşı senden hoşlanmadi mi acaba
Hayir kiz kardesim sevgilisiyle konusmami engelliyor
Ha pardon yanlış anladım
Ala ala kıskanmış o zamn
Yani saçma bir durm ama
İç güdü bu yaşla alakası yok
sen kendine sevgili bul. o onun :)
Sanane sevgilisinden kendi kocana sahip cik sen
Aile içi cinsellik olacağını düşünüyor
Kardesin normal degil
haksız değil
Benden kucuk damat olcak konusmasak surat assak suc olur. Konussam yuruyor manasinami gelirim.
yürüyor gibi olur
ama kardeşin neden oyle sinsidir
Lan ne alaka siz yengenizle muhabbet ortaminda lafina laf katmiyormusunuz. Akraba oluyorsunuz. Mesele tek bu degilki kardesim her zaman boyle bana
kız neden sinsiiii
Ana sni satyim bi anlasam. Tek bu degil dugunumde kavga eder nisanimda kavga esya alirim kavga her animda burnumun dibinde bitiyor. Ulan bi ozel gunumu mahvetme demi. O gun yine guzel gnumdu onu da oyle mahvetti. Arkadaslarinin yannda sevgilisine yurudugumu ima etti. sen abla olarak uzulmezmisin
ya oyle olmazki
neden oyle düşünüyorrr
O gun biri bana cok guzelsin die iltifat etti. Ondanmidir bilmiyorum. Halbuki kardesim bendne guzel. Neyse carsiya cikmisin demi kzi kiza gezilir makjay malzemesi kiyafete bakilir. Erkekle bu anlar guzel olmaz. Cagirma diyorum cagiriyor. Ben gezip eglenmek icin gelmisim. Neyse cagirdi ablasiyim karsimda cilvelenio abi git gizli sakli yap ablanin yaninda yapilirmi. Valla hod dedim. Ayip bisey. Ben eglenmeye gelmisim bunlari izliom. Neyse sohbet gidiyor oglanla illa konuscan 3 kisiyiz ben senle konusmammi diycem. Damat girecek aileye. Bu sefer ablam niye konusuyor oluyor. Ulan ne getirdin ya. Opismelerini izlemem icin mi gozunuzu seveyim. Namazli niyazli insanim ben genis degilim. Sen gelip dionki kiz haksiz degil. Nereye haksiz degil. Yorumdalrda biri or spi demis bana. Kardesim benim esime yazar mesaj atar konusurlar ben niyr kiskanmiom. Kardesim cunku diom. Hani icinde boyle fesatlik varsa bende art niyet ararim
Sevgilisi sana yürüyecek o yüzden
Kardeşinle sevgilisi kaç yasindalarki
Sana güvenmiyor
Karismani istemez