Evet arkadaşlarım benim sorunum size göre belki küçük benim için büyük bir sorun...3 senelik evliyim eşim ben kayınvalidem ve görümcem yaşıyoruz... Evdeki tüm yük bende, önceden yemeği felan yaparlardı. Şimdi son bir kaç aydır eve gidiyorum yemek yok temizlik yapılmamış ortalığı b*k götürüyor çamaşırlar bulaşıklar gırlaaa... Kızı ayrı gezmelerde annesi ayrı gezmelerde ben ise çalışıyorum akşam eve gidip iş ve yemek yapmaktan çok yoruldum... Eşime bu konuyu açtım. Ayrı eve çıkmak istediğimi artık tahammülüm kalmadığını söyledim. Koskoca adam karşımda ağladı. Dururumuz şu an yok biliyosun az daha dayan 1 seneye çıkarız borçlarımızı kapatalım dedi. Eşime bu sorunları yansıtmak istemiyorum ama çok mutsuzum. Onların bu rahatlığı benim üstüme herşeyin yük olması artık çok fazla geldi. Sizce ne yapabilirim bu konuda?
Not:Anasıda kızıda kendilerine hayatta laf söyletmeyen egoları tavan yapmış insanlar. Yani konuşun anlıcaktır demeniz işe yaramaz aksine sende yapma yap diyenmi var diye bir laf duyarım ben yapmazsam kim yapıcak çöplüktemi yaşayalım yani.. Evet arkadaşlar fikirlerinize çok ihtiyacım var...
Not:Anasıda kızıda kendilerine hayatta laf söyletmeyen egoları tavan yapmış insanlar. Yani konuşun anlıcaktır demeniz işe yaramaz aksine sende yapma yap diyenmi var diye bir laf duyarım ben yapmazsam kim yapıcak çöplüktemi yaşayalım yani.. Evet arkadaşlar fikirlerinize çok ihtiyacım var...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil