İyi akşamlar, ben 24 yaşındayım Eylül de nişanlandım nişanlımla aram çok iyi. Ben sevgi dolu kalabalık bir ailede büyüdüm kuzenlerim, amcamlar, halamlar, dedemler herkes bir arada yemek yerdi yatmaya da herkes kendi evine giderdi. Nişanlımın annesiyle babası 1 yaşındayken ayrılmışlar babası başka biriyle evlenip 2 tane çocuğu olmuş annesi ise evlenmemiş nişanlımı büyütmüş annesi beni çok sever çok da saygı duyar bende ona karşı öyleyim. Biz nişanlımla iş durumumuzdan dolayı başka bir şehirde yaşayacağız nişanlımın annesi dün akşam bana, sizin çocuğunuz olasıya kadar benimle yaşayın daha sonra kendi evinize çıkarsınız olmaz mı? diye sordu bunu tamamen iyi niyetle söyledi fakat bende ne diyeceğimi bilmiyordum ben karar vereyim sonra sizi arayayım diyerek telefonu kapattım dün akşamdan beri bu konuyu düşünüyorum sizce ne demeliyim? Daha genç kendi işini kendi yapabiliyor yardıma ihtiyacı yok.
Bir taraftan da çok üzülüyorum, kendi ayakları üstünde durup oğlunu büyütmüş okutmuş her türlü zorluğa göğüs germişler sizce ne demeliyim
Bir taraftan da çok üzülüyorum, kendi ayakları üstünde durup oğlunu büyütmüş okutmuş her türlü zorluğa göğüs germişler sizce ne demeliyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer