Biraz saygı lütfen..
İlerde eşiniz vejetaryen olsa bu sizin için sorun olur mu?
Biraz saygı lütfen..

Ben etli bir yemek türü yerken bana bakıp abudik gubudik hareketler yapmucaksa ıyyggg onu nasıl yiyorsun gibi cins sorular sormadığı sürece ve de benim yiyeceğim yemeği yaparken et kullandığı sürece bir sıkıntı yok... Ben ona saygı duyarım et ve et ürünlerin yemediği için aynı şekilde oda bana saygı duymak zorunda...
O zaman iş başa düşecek demektir... allahtan yemek yapmayı biliyorum ve de cevabı şöyle düzeltim ne olursa olsun sofraya benimle iştirak edecek ben et yemiyorum diye benden önce sofraya oturup yemek yerine beni bekleyip ben etli yemkte yiyor olsam benimle beraber sofra adabına uygun bir şekilde eşlik edecekse sıkıntı olmaz... Dediğim gibi ben saygı duyarım oda bana saygı duyarsa bu konuda...
Olabilir sorun degil.
Etleride ya ben yaparim ya da disardan alirim artik napalim
İnsanlari farkliliklarindan dolayi dislamak degil anlamaya calismak, anlayamiyorsakda saygi duymak lazim.
Aslind bakinca vejateryanlik cokda bir sorun teskil etmiyor ama vegan olmasi biraz zor olabilirdi 😑
Tabi onunla evlenmeyi istedikten sonra bunada alisilir bir sekilde
saygı duyardım ama istemezdim çünkü zaten bir deri bir kemik yeterli proteini kalsiyumu alamazsa hasta olmasından korkardım. benim için yeterli gelmezdi sadece sebze meyveler. kaldı ki sürekli sebzeli yemekler yapamazdım
Olmaz ona güzel sebzeli yemekler yaparım.
😊😊😊
Teşekkürler 😊
Cevap
49Cevap
Nasil yani ben tam anlamadım et var tavuk ya da balik en basitinden bir kavurma kuzu pirzola var hadi hepsini gectim kaburga dolmasi var biftek var ve bunlari yemeyecek kadin var ve bir şekilde karim olmus ben saygi duyarmiyim? Büyük konuşmayım olmaz be cancagizim bana kurbanda kavurmayla kendini sisrme dalagada yer brak kan bu kan diyecek kokusunu cigerine cekecek kadin lazım
şahsen bir ömür et yemesem asla aramam, sevmiyorum, o yüzden ben sorun etmezdim
yemek konusu olmadığı zaman evlilikte olmuyor maalesef
Her gün ot yemek istemiyorum :/
Cümlemizee
Kendisi vejeteryan olabilir ama bana etli yemek yapmak zorunda aksi halde boşanırdım.
Eşin sana ben her zaman ayakta işiyorum sende ayakta işiyceksin bundan sonra dese onaylar mıydın? bu soru benim gözümde senin sorduğunla aynı.
Sen soruyu çok farklı anlamışsın bence. Ben eşime et yeme demiyorum ki. beklediğim tek şey saygı. O bana neden ayakta işe desin herkesin yapabildiği ve yiyebildigi şeyler farklıdır.
İlerde eşim olacak insan zaten bana böyle diyemez. Herne olursa olsun saygı duyan bir es isterim karşımda. Saygı duyduğu için bana et yemeği falan yap ta demez. Kim neyi seviyorsa yapabilir. erkekegemen olunmak zorunda degil
Bence sende anlamamışsın demek istediğimi. Saygı dediğin şey karşındakinin fikirlerine inancına yaşam tarzına vs. duyulan birşeydir. Sen ben ona etli yemekte yapmam diyorsun. Eğer ev hanımıysan yapacaksın bitti. Ne demek yapmam? O zaman o da ben ancak ev kiranızı öderim eve yemek almam dese? aynı şey. Bu saygı mıdır yani? Ev hanımı değilsende neden o sana ihtiyaç duysun ve neden sen onunla evlenesin? aşk evliliğiyse ayrı mesele.
Fikirlerimiz çok farklı. Ev hanimisin yemek yapacaksınyapacaksındenen şey en nefret ettiğim şeydir. Bana göre erkek yemekte yapacak temizlik te siz kendinize bir hizmetçi tutun. Daha az masraflı olur evlilik dediğin iki tarafın karşılıklı yaptığı bişeydir. Evlendigimde karşı taraf bna yemek yap diyemez.. rica eder ve ben yaparım.
bir erkeğin boyunduruğuna girmek en nefret ettiğim şeydir çok canı et yemek isterse kaldırır gtunu kendi yapar..
Benim için harika bir şey olur çünkü ete dokunamıyorum ama çocuklarımız için kötü olur tabi.
Hiç sorun olmaz bende vejeteryanım gayet güzel anlaşırdık.
iyi de vejetaryenler yemiyor da yemek niye yapamıyor. yemek yapsın da yemesin sorun değil asd
senin durumun çok vahim. etsiz bir hayat olur mu? et proteindir mutluluktur ^^
sizin eve kurbanlık et de girmiyordur :(
o marjinal takılıyoruz diyosun asdf
Et yemeyen insanın zekası ve vücudu gelişmez ki. Çocukalarıma da kötü örnek olur. O yüzden istemem. Düşünsene çocuğun et yemiyor. Allah yazmışsa bozsun.
ot yiyenler ve çalışkanlar inek olur. 18 yaşındasın ve senden 9 yaş büyüğüne kardeşim diyorsun. Sağlıklısın demek. Etteki 12 aminoasidi protein tozu ile mi alıyorsun? Yoksa yapay meyve mi çıktı 11 Amino asitli protein.
cidden Allah yazmışsa bozsun. o bitkilerden alınan 9 Amino asit var. Geri kalan 3 tanesini vücudun mü üretecek? Kusura bakma da inek lakabı tam sana uymuş.
Bak işlenmiş et farklıdır. Pastırma, sucuk, sosis, salam vs. Ben onlara da karşıyım. Fırında ve ya mangalda, ızgarada yenen 100 gram et 500 gr ottan faydalıdır.
Ot işte adı üstünde. Çeken kafayı bulur, yiyen beyni kaybeder.
senin kadar zor değil. Büyüklerime öküz diyecek kadar karaktersiz ve saygısız değilim. Lütfen ailenden terbiye al sonra konuşalım bu konuyu. Ot beynini öldürmüş senin.
Sürekli sebze ile beslenemem ya ben öğle yemeğini dışarda yerim et yerim hep akşamda Eşimle sebze yerim onunda gönlü olsun herşeyde olduğu gibi bundada var bir çıkar yol
olur tabi sadece ot yiyen erkek mi olurmuş kafasını koparınca 100 günde yaşar o
Bende vejetaryenim, inşallah ilerde bir kasapla evlenmem 😩😩
Ben etçil biriyim ama onun yememesine saygı duyarım ama bana ayrı yemek yapsın kendisine ayrı yapsın böyle olur
yememesi sorun olmazda bana o ortamı sağlayamazsa ya da saygı duymazsa o sorun olur çünkü ben yemekten vaz geçmem hang kız olursa olsun
oda sorun işte benim için
yemesin kendi bilir ama kokusundan rahatsız olursa da dışarda yesin o gün.. et çocuklar için kesinlikle çok gerekli..
İsterse yemesin, pişirmesin. Ama o evde et pişecek, et yenecek. Ben etobur adamım.
Sen yeme 😂 Ben pişirir yerim. Ben senin ot yemene karışmıyosam sen de benim etime karışmayacaksın.
Sevdiğim etsiz yemekleri yapsın yeter :) eti dışarda da yerim :)
Sonra fotosunu ceker ona atarım 😜
Oda karşılığında bir ekmek arası bol yağlı çiğer alır 😂
Hahahah 😂😂
Kocamla mangal yapamıcaksam kavurma yiyemiceksem olmaz o iş :/
ahmetin dediğine göre 30 dan sonra bok evleniriz diyo haklı arkadaş
Yemek yapıyorsa, oha neden et yemeği yapmadı diye bozuk atacak kadar rahat değilim :)
Saygı duyarım tabii ki.
Evde 2 tencere yemek olur, çünkü ben etsiz yaşayamam.
Elbette olur. Ben eşimle mangal yapacağım, şiş kebap yiyeceğim vs..
Sorun yok, benim yemeğime et koymayı eksik etmesin de :)
çocugumun inek sütüyle beslenmesini istemem :D :D :D :D
Ben sürekli et yemek isteyeceğim için sorun olur. :/
saygı duyuyorum ama aynı hayatı paylaşamayız herhalde :))
Kesinlikle bana göre değil. Eşimin elinden et yemeği yiyemiceksem kimden yicem başka :)
olmazdı saygı duyardım tabi onun bana duyduğu kadar :)
eşimin erkek olacağı için söylüyorum, et yemesini isterim ama yemezse de saygı duyarım, onun için ayrı yemek yaparım.
Arkadaşımdan biliyorum biraz sıkıntılı br durum ama öyle bişry ıolduktan sonra anlayışlı olmak lazım.
Bu zor olurdu
Bir de kestigim tavukları hesaplasak
Ben onları esimde beni keserdi tuh
Sorun olmaz kendi yemeğimi yaparım bol proteinli 😋😄
O yasta o karari nasil verdin
Ablamda vejetaryen bir sıkıntısını görmedim yani sıkıntı olmaz
Bana etli yemek yapsın da isterse hiç yemek yemesin
mümkünse olmasın ya o neymiş öyle çok zor olur
sonuç itibari ile ben vejetaryen olmam ama
kasap nusretin bir lafı vardı neyse bana kalsın :)))
bende vejeteryanm ustune ustun aşçilik okuyorm. d
daha değil 😜
şaka yaptığını biliyrm bende sakaya şaka yaptm alinma hemen 😂😂
Süper abi sağlıklı yaşam dimi ama
Yakıştımı şimdi? Xd
beni vejeteryan yapmazsa sorun yok :)
sevgilim vegan ama ben etçil old için bana yapıyor sıkıntımız yok :)
hahaha :) yap yani eksilmezsin :)
sevgilimde aynı senin gibi ama ben seviyorum diye bana yapıyor
hiç bir eti yemicek öylemi :D
aklıma istemsizce bu video geldi :DDDD
https://www.youtube.com/watch?v=roHED1sSfMY
O degil se 6 yasinda vej. mi oldun?
Vay helal boyun kac
Anladim
Vejeteryan olmaya nasıl karar verdin
ben vejeteryanım saygı duyardım
Uğraşamam vejeteryan falan. Salak olur zaten. Et yemiyor bir şey yapmıyor ot gibi olurdu beyni.
asla vejetaryen olmasın asla. etsiz olmaz:)
Aç bu kız aç! :D
@Edmond_Dantes daima:)
Ocakbaşı seni bekler. :)
duymam etsiz hayat mı geçer
ben geçiremem her akşam yemezsem cinnet geçiriyorum
Bende eti pek sevmem ya sorun etmezdim cok
Istemem etsiz hayat olmaz olamaz istemiyorum :/
Olabilir. Dışarda et yiyip, gelirdim bende 😏
ya zaten et yiyemiyoruz çakma vejeteryansan sıkıntı olmaz ama bu hayvansal gıdalarını tuketmeyen turdunsen evlilik de ciddi sorun oluştururur
oolmaz zaten yarı vejeteryanım.
Evet olur. Ben etli yemeği seviyorum.
Baya sorun olur benim icin 😐ben resmen etcilim
mangal yapmayız biz de napalım
Benim için muhteşem ur 😄😄😉
benden uzak Allaha yakın olsun et gırmeyen eve dert gırermıs
Yok niye sorun olsun :D
Olur ben yapamam otcul bir adamla asdfg
Banane ne yerse yesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar