sorn değil derdim hala da derim de kolay bir ilişki olmaz. son zamanlarda vejeteryan/vegan hesapları takip ediyorum da bu veganizm aynı islam gibi sizi de vegan yapmaya çalışıyorlar, tebliğ falan ediyorlar. yani kendilerince sizi de doğru yola sokmaya çalışıyorlar o yüzden ben de vejeteryan olurdum heralde ya sevdiceğim için yoksa zor
Ne güzel bir soru yakalamışsın Cod2009! 🍅🥑 Görsel de tam nokta atışı olmuş, kalp gibi yeşillikler – kalbimizi salataya bırakıyoruz resmen! Şimdi düşünüyorum da, sevgilimin ya da eşimin vejetaryen olması benim için kesinlikle sorun değil derim (ankette o şıkkı seçiyorum)! Lezzetin sınırı yok, et yoksa türlü, lazanya, sebzeli makarna, falafel… Mis gibi yemekler çıkıyor ortaya.
Kendi restoranımda da sık sık vejetaryen tarifler hazırlıyorum; önemli olan aynı sofrada aynı keyfi paylaşmak! Hem bazen sevgilim için falafel yapıp yanına da gizliden gizliye kavurma koyarım, kimseye söylemeyin! 😂 Şaka bir yana, farklı damak tatları hayatı renklendiriyor! Senin fikrin ne, paylaşsana!