Vejetaryen eşiniz, evde et yemeği yapılmasına izin vermese tepkiniz ne olur? Dediğini yapıp et tüketmez misiniz, yoksa karşı mı çıkarsınız?

et yemesine izin vermemek karsidakinin hakkıni ihlal etmek bana göre. izin vermemesi bencilce ve nahoş bir davranış olurdu. olaki boyle bir durum var, o zaman uzlaşmayi denerdim. uzlasmayi da kabul etmezse ileri giderse sen de sebze yemeyeceksin derdim herhalde😂😂
Karşı çıkarım tabi. Ortak yenecek şeylere et koymam ama kendime ayrı yaparım engel olamaz buna. Zaten izin almalı vermeli bir eşim ve ilişkim olmaz ama mesela yani 😀
Ertesi gün eve mis gibi kuzu tandır getirip, vejeteryan mentalitesine ihanet etmesini sağlardım.
Dışarda yerim bende onu mu kırcam😏
Cevap
47Cevap
karsi cikarim vejetaryen olmasina saygim var lakin beni degistirmeye kalkmasin ben etcil halimden memnunum :)
Ağzını burnunu yerim öyle eşin, çok mutlu olurum çünkü et yemiyorum😄
et tüketirim, kendim pişiririm sıkıntı değil, o muhtemelen kokusuna/tadına katlanamaz zaten onun için ben hallederim sıkıntı olmazsa benim açımdan, veya dışarda yer gelirdim canım çok et çekerse.
adanalıyım veterjan olduğunu öğrenirsem evlenmem bile 😄😄😂
ama öyle bizim yemek kültürümüzde hep et var 😄
😄 😄
Vejetaryan insanların bir kısmı gerçekten de et görmeye dahi dayanamıyorlar, saygı duyar ve yapmam evde sebze ile beslenirim. Dışarda da et kaçamağı yaparım ama :))
Vejeteryan biriyle evlenmezdim heralde.😀Ablam bile bizi deli ediyor sürekli yemeklere sıkıntı cıkarıyor. Bide vejeteryan biriyle evlendigimi düşünemiyorum.
Boşanma sebebi resmen, şaka yapmıyorum, hayır kendi yemese ben kendime yine yaparım öyle yasak koyarsa kırmızı kartı yer...
Dışarda yerim ya da dışardan eve sipariş veririm. Evde et yemeği yapılmasın diyor ne yapalım :D İşime de gelir esasen yemekte yapmak zorunda da kalmam.
Dediği gibi evde et yemem , dışarıda mangal yaparım ona da Köz de biber, patlıcan, domates kizartir getiririm 😋
karsı cıkarım. herkesin sevip sevmediği seyler var ve sadece o sevmiyo diye yapılmamasını istemek tamamen bencillik
Ben de vejeteryanım ama bence fazla dominant. Bana böyle bir şeyi asla yaptıramazdı ben de karşımdakine yapmam.
Dediği olsun ben zaten kırmızı et evde yemeyi tercih etmem tavuk eti yerim onuda yemeyiveririz artık dışarda arkadaşlarla çıkınca yerim
vejeteryan biri benimle evlenemez intihar eder gariban
bu bir evlilik teklifimi :D
ha tamam :D :D
et tavuk balık yemem yıenede manı olmam.. belkı bende baslarım:)
karsi cikarim ama evlenmeden önce vejetaryen oldugu bilinir.
Öyle bir şey olabilemez. Kendisi yemiyorsa yemesin.
-Gecen bol olsun.-
Ben et yemeyi pek sevmiyorum ama böyle bir yasak getirmeye hakkı yok. Kabul etmem.
kendme ayri yemek yaparm ona ayri benm bogazma karisamaz :D kendime yapiom bee manyakmidir nedir
Ona saygı duyarım yemesin ama oda bana saygı duysun kimse kimseyi zorlayamaz istersem yerim.
Ayyyy htrladım seni 😂😂💃👍 @Kaçıkkkkk
karsi cikarim. ona da karismam. ki zaten bunlar evlilikten once konusulur
Zaten et fazla yemem yediğimi de dışarıda yerim artık
Ah keşke vejetaryen hatta Vegan eşim olsa da beni de kendi gibi yapsa..
Mümkün değil böyle bir şey et çok severim ve yerim.
Vejeteryanlara saygı duyarım. Ama asla bir vejeteryanla evlenemem...
karşı çıkarım tamam kendisi yemek zorunda değil ama bana yemek konusunda karışamaz
valla tepkim cok guzel olur. cunku bende et yemiyom
Esimin yemeklerine ben karismam o da bana karismasin 😄
bu eş hele ki bir anneyse.. kendi yemese bile yemeğini pişirebilmeli bence
O vejetaryen diye ben de mi olmak zorundayım? Anlamsız bir istek. O istediğini yesin, ben istediğimi
Nerden protein alacam 😂😂
"gider balkonda ızgara yaparım"
😁
Öyle bir sorun olacaksa evlenmem antepliyim ben ne demek et yemiyorum
Benim et en sevdiğim şey
Vejeteryan insanları samimiyetsiz buluyorum zaten evlenemezdim fjskdjs
Yemekleri o yapacağı için, ne pişirirse onu yiyeceğiz mecbur : /
oldu canimmm.. bwn omur boyu etmi yiyemicem.. niye ben ona uyuyom o bana uysun
Ayrı yemeklerimiz olurdu. Ama öyle biriyle olmazdım heralde ya o ne öyle. Yemek dediğin etli olacak kadın dediğinde butlu 😂
Beni ilgilendiemez kendi istedigi kadar ot yiyip yayilabilir ben et olmadan yasayamam
Ağlarım yani simdi bir Nazorella sucuklu yumurtayı evde yapamıycak mı? 😡🌺
Ateistler uçaklar sallanana kadar
Vejetaryenler kebap görene kadar...
Et tüketmek zorundayız derim karşı çıkmam onun için ayrı yemekler de yaparım ama ben kendimden ödün vereceğimi sanmıyorum
Valla bana uyar zaten et fiyatları çeyrek altınla yarışıyor 😃 Gerçi sebzelerde az değil bir kabak alayım dedim biyerde 5biyerde 6tl. 🤔🤔
Zaten bu pahalılıkta bende vejetaryen olucam merak etme :D
Mutfakta degil de balkonda yaparim ona koku gitmez ama etsiz yaşam olmazzzzz
Et giren yere dert girmez (inceyi anlarsınız umarım)
Çok sık olmasada et tüketmek isteyecegimi söylerim sorun olmaya devam ederse birlikte yemek yemedigimiz öğünlerde yemeye çalışırım
Yalan olur gözünün içine baka baka pişirir yerim 😄😄
Sinrirlenirim kendi yemeyebilir ama ben yemek isterim
böyle bir şeye izin vermem o yemiyor diye bende mi yemiycem
Sonuçta ona saygı duyarım ama evde de eti yerim yani onunda bana saygı duyması lazım
dışarda yerdim aşçı olduğum için pek sıkıntı olmaz :D
Üstün başın et kokar 😂 Alır ki kokusunu
İşte sevgililik döneminde zaten ayrılırsınız 😂😂😂
Aynen öyle 😂
Yapmam gider disarda yerim cunku benimde pek aram yok
Eve 2 porsiyon car kebabı getirtir karsında gömerim :)
Kolunu ısırırım. Yamyam olduğumu düşünür izin verirdi belki
orta yol olarak dana beslerim etini ben otunu da... :)
Bugünün konsepti et yemekleri olmalı.
Benimde etle pek aram yok zaten problem olmaz😎
Bende dönerciye giderim😂😂
gider dönercide yerim.
vejeteryan değilim hergün et yerim :D :D
Ben et oburum. acimdan ölürüm
Disarda yerim kendim evde yapmam napalim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar