Arkadaşlar benim oynadığım bir oyun var ve oyun önceleri karakter ekranında karakterin özellikelerini ayarlayıp oyuna başla dediğimde müzik geliyordu fakat ekranda yazı çıkması gerekiyordu ama çıkmıyordu. ben bu hatayı bir şekilde düzelttim ama şimdi bu seferde oyun yükleniyor kısmıdna kalıyor oyunda yanıt vermeme gibi bir sıkıntı yok oyunu steam den açıyorum yönetici olarak açıyorum ve game boooster 3 programı ile açtığım 30 FPS alıyorum. yani oyun canavar gibi çalışması gerekirken neden yükleniyor kısmıdna takılyıor. yükleniyor yazısının yanında ''...'' işeriti ''..'' ''.'' şeklide olup olup duruyor yani görüntü felan donma yok ama bir türlü yüklenmiyor
Biraz uzun ve karmaşık yazmış olabilirim anlamayan varsa bir daha yazabilirim öz bir şekilde.
OYUNUN ADI PROJECT ZOMBOİD
Bu arada resimde 1 FPS yazıyor ama şansa resmi çektiğimde 1 FPS denk gelidi.
Arkadaşlar bir oyunda problem yaşıyorum lütfen yardım edin?
burdan yazmak hem zor hem sıktıntı boş yere alakasız doldurma :D hem ben bir ara tüm hatları toplayıp sana toptan atacaktım ama neyse. herhalde bana özel geçici bir mail hesap kurmazsın demi? :(
biliyorum bu hatlar konusda epey bilgim var siz erkekler kadar ama artık bıtım usandım yoruldum yeterrr hepsini kökten halledemiyorum bir türlü ya sistem yetmiyor ya hatalı dosya ya hatlı arşiv , rar , indirme . siyah , mor ekran hataları. oyunda görüntüde kırıklıklar oluşması gökkuşağı gibi. daha say say bitmezzz ! :D ömür yetmezzz
Değil de yıllar boyu arayıp bulamadım da fake misin merak ettim :D Özelden sorabilirsin yardımcı olurum, istemediğin sürece başka hiç bir şey konuşmayız merak etme yapışmam da yani :D Sınırsızdır da akk ye giriyor belli bir kotadan sonra
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Oha manyak oyun bunu oynayan kız mı var ya 😍😍
sjsjsjjsjsj akşam akşam güldürdün :D
Hayalimdeki kadın figürüsün hshshshs
Game booster kullanmadan açmayı deneyince ne oluyor?
öhümmm :D tşkler ama konuya dönelim :D bu arada hazır el atmışken gta vc de bex hatası veriyor ve Dep (veri yürütme engellemesi ) işe yaramıyor.
aslında çok oyun var ama çoğu sıkıntılı :D sana e mail versem ordan tek tek yazsam bütün oyunların sıkıntılarını sende yardımcı olsan :D
Bilgisayar ayarlarından performanstaydı sanırım veri yürütme engellemesi diye bir bolum var oraya gta vc'yi ekle çözülür sorun
Nurdan yazsan? Kullandığım e mailim yok çünkü :D
Seve seve yardımcı olurum bildiğim konularda
tamam ama işte veri yürütme işe yaramıyor denedim başka bir arza var ve bazen oyun c0000005 bezen APPCRACSH veriyor.
bu arada ben şu an torrent avşivi olduğundan neredeyse pc ağzı tıka basa oyun dolu 30 dan fazla oyun var :D jsjsjsjsjsj
burdan yazmak hem zor hem sıktıntı boş yere alakasız doldurma :D hem ben bir ara tüm hatları toplayıp sana toptan atacaktım ama neyse. herhalde bana özel geçici bir mail hesap kurmazsın demi? :(
Appcrash de ordan çözülüyor yine. Dediğimi tam anladın mı sen?
Sen gerçekten kız mısın merak ettim? :D
biliyorum bu hatlar konusda epey bilgim var siz erkekler kadar ama artık bıtım usandım yoruldum yeterrr hepsini kökten halledemiyorum bir türlü ya sistem yetmiyor ya hatalı dosya ya hatlı arşiv , rar , indirme . siyah , mor ekran hataları. oyunda görüntüde kırıklıklar oluşması gökkuşağı gibi. daha say say bitmezzz ! :D ömür yetmezzz
Nurdan yazarsın sen ya istersen özelden de yazabilirsin. Korkma ıssırmam hshshsvd
İyi oyun indirmişsin kotan kaç senin be? 😅
yok canım estafurullah nie ıssırasın ki? :D dsadsad
benim internet sınırsız :D bu arada kızmısın derken? nie kızlar bu kadar fazla oyun oynaması tufah mı :I?
Değil de yıllar boyu arayıp bulamadım da fake misin merak ettim :D
Özelden sorabilirsin yardımcı olurum, istemediğin sürece başka hiç bir şey konuşmayız merak etme yapışmam da yani :D
Sınırsızdır da akk ye giriyor belli bir kotadan sonra
aynn bana akk dayanmıyor sonra internet pert = yavşalıyor :D
30 oyun indirirsen dayanmaz tabi bir zahmet :D ben de daha atın yarısında dolduruyorum hep 75e yükselttim. Kışın neyse de yazın hiç dayanmıyor :D
I'm sorry I did not understand. Would you lütfen repeat the second sentence? :D
senden nefret ediyorum google çeviri :D berbat çeviriyor arkadaş :D
Ayın yarısında doluyodu kotam 75gb a yukselttim*
My cota was fulled at half of a moon then i up it to 75 gb
ahhahahah tebrikler yılın nobel ödülü veriyorum :D nice english
benim internet 25 Mbit
Ya yine mi ya evde yer kalmadı ama artık. Biraz da gençlere verin de şevke gelsin çocuklar
25 dorğu da Mbit kısmı doğru hatırlıyormuyum emin değilim :D
ahhahhhhhhahaahahhahahahah gülme krizi aktif edildi :D sjsjsjsjsjsjsj
Sizde yaşayayım mı nooolur? Hiç değilse yazın bir ayrlığına alın boyle imdirip giderim :/
Fiberse 25mbit doğrudur yoksa 2,5 mu?
what? :D
aynn fiber ve 25mbit
Lan çom iyi ya :( allah bize de nasip eder inş bigun :D
Sıkıldıkça bir şey indiririm ya :D
senin ki daha iyi değil la benim kafa karşti :D
Hayır ya sen ışık hızında indiriyosun nasıl daha iyi olsun benimki :D
hııı doğru benimki fiber ama seninknde kota gb fazla :D DSdsdsadasd
rica etsem başka erkek ya da kzılarıda çağır ya başka kimse yardımcı olmuyor :D Dasdasdas
Senin kotan ne kadar ki?
Sitede konuştuğum kimse yok ya :/ hayırsız bunlar gelmez. İlla aşk olcak işin içinde yoksa tutmuyor başlıklar...