Gamer Ben bu oyunu nasil acicam? Ela4luv Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dun indirmsitim bugun aciyim dedim gonderiliyor diyor ben bu torrent falan cok bilmiyorum oyun nasil acilcak bilen varsa lutfen yardimci olsun Ben bu oyunu nasil acicam? Cevapla Fal Soruları Oyun Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Deathsinger Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Sağ tıklayıp "dosya konumu aç" veya "hedef klasörü aç" benzeri bir seçeneğe basacaksın. Sonrasıysa setup ve next o kadar. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Torrent den oyun indirmek çok saçma orijinal oyun varken virüslü bir yerden indirmen, bilgisayarı bozmak için en ideal yol 0 4 Yorumla Ela4luv +1 yıl Abi bende bi oyuna verilcek 40 dolar var mı sence Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Yaşın kaç 🙄 Yorumla Ela4luv +1 yıl Yasla ne alaka kardes enayimiyim ben 40 dolar veriyim bi oyuna hicde virus girmedi suana kadar Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 23 yaşında biri bana abi diyor da ondan dedim 🤔 ve girince görürsün bende öyle demiştim bir ara Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl :D daha önce torretten indirdiğin oyunu kurmadın mı hiç 0 2 Yorumla Ela4luv +1 yıl Yok valla kardesime kurduruyorum ben sadece siteden indiriyorum sonra o aciyor ben hic acmadim bilmiyorum Yorumla Jagras +1 yıl teamviewer var mı? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Rarlı olarak geliyordu galiba hani tam hatırlamıyorum ama bunlarda virüs çok oluyor dikkat et. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sağ tıklayıp "dosya konumu aç" veya "hedef klasörü aç" benzeri bir seçeneğe basacaksın. Sonrasıysa setup ve next o kadar.
Torrent den oyun indirmek çok saçma orijinal oyun varken virüslü bir yerden indirmen, bilgisayarı bozmak için en ideal yol
Abi bende bi oyuna verilcek 40 dolar var mı sence
Yaşın kaç 🙄
Yasla ne alaka kardes enayimiyim ben 40 dolar veriyim bi oyuna hicde virus girmedi suana kadar
23 yaşında biri bana abi diyor da ondan dedim 🤔 ve girince görürsün bende öyle demiştim bir ara
:D daha önce torretten indirdiğin oyunu kurmadın mı hiç
Yok valla kardesime kurduruyorum ben sadece siteden indiriyorum sonra o aciyor ben hic acmadim bilmiyorum
teamviewer var mı?
Rarlı olarak geliyordu galiba hani tam hatırlamıyorum ama bunlarda virüs çok oluyor dikkat et.
Bazen inmiyor
çözebildin mi yardım lazım mı?