Sorunlu konsantrasyon
Gerginlik ve ürkeklik hissi
En kötüyü öngörme
Alınganlık
Huzursuzluk
Sürekli olumsuz arama hali
Zihin durması hissi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer benim nişanlımda epilepsi ve anksiyete hastasıydı...sen yardım edemezsin ona en 4 sene edemedim...önce kendisinin yardım alması lazım...şöyle ki bu tip rahatsızlığı olan bireyler bencildirler...kişilik nozukluklzaru vardır...herşey güzel giderken iinden bir canavar çıkar ve herşeyi mahveder...sürekli haklıdır v eözür dilemezler...senin srunlarının onun için hiç önemi yoktur...sürekli kararsızlık yaşarlar...o şunu dedi bu bunu dedi...adamın hayatını karartırlar...milletin ağzına çok bakarlar kendi fikir ya da kişilikleri yoktur...o yüzden bencce bırak yakasını nişanlansan nişan bozulur evlensen evliliin cehenneem döner...ağızlarının ayarı yok bu insanların...şimdi diyeceksin abicim sende çok vicdansızsın...ne uğraşlar verdim iyiyi güzeli anlatmak çin ...ne kadar çok çabaladım bilemezsin...düşün ki bende kaybettim umudumu...
Benim de anksiyetem var ve sevgilim o kadar iyi biri ki hissetmiyorum bile. Anksiyetesi olan bireyler tasvir ettiğin gibi canavar değillerdir belki de sen sevgilini anlamak istememişsindir
Sana burdan yardım edebileceğimizi sanmıyorum sevgilinin destek alması lazım hatta seninde bu soruları bir uzmana sorman lazım burdan okuyacaklarının pek bir faydası olmaz
Anksiyete bende de var halk arasında kaygı bozukluğu olarak geçer, ben isterim ki karşımdakini bu hastalık yüzünden cok merak edersem sıkıldım deyip vazgeçmesin benden. Sonucta bizlerin elinde olmayan bir durum bu. Ondan 2 saat haber alamasam aklımda binbir turlu senaryo oluşuyor kaza yaptı vesaire... Hemen arama mesaj atma durumlarına baslarım
Anksiyete bozukluğu ya da kaygı bozukluğu kişinin işlevselliğini olumsuz yönde etkileyen çeşitli korku, kaygı veya anksiyete bozukluklarına verilen genel kapsamlı bir addır.
Cevap
1Cevap
Anksiyete nedir bacısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar