+1 yılkendinin vatansever oldugunu nerden cıkartıyorsun. ya da digerlerinin vatan haini oldugunu neye göre degerlendiriyorsun gercekleri tarih yazıyor. ve suanda toplumun bir cok kesimi ahmet kayayı kahraman ilan ediyor. bu yuzden fikirlerini sevmeye bilirsin senin fikrinede kimse saygı göstermek zorunda degil adı uzerinde fikir düsünce eger senin düsüncelerini kabul etmeyeni direk dusman bellersen. kinci agresif tavır takınırsan yok olmaya mahkum olursun. din dil ırkı kenara koy GERİYE BİR TEK İNSANLIGINI BIRAK Kİ kafanda sana ordukleri barajı yık. damarlarında asil kan diye bir sey yok renk kırmızı. ya da bir türk dünyaya bedel degil. SENİ KANDIRMISLAR :-)
314 Yorumla- +1 yıl
Adamsın Adam
- +1 yıl
@İnsanolmalı eyvallah kardeş
duada edelim bu arkadasımıza
allahım sen bu arkadasımıza güclendirilmiş bir vucut parlatılmıs bir beyin ve hayatı anlayacak ruh halini ver AMİNNNN firavunun duasını kabul eden allah bizim de duamızı illa kabul eder. insan kendini insanda tanırmıs. - +1 yıl
abdullah catlı gözünde kahraman görüyorsan o zaman bana göre sen vatan hainisin. hem hukum giymis katil üstelik uyusturucu vs ilişkileri var. ahmet kayanın bir sucu yok bildigim hepsinden aklanmıstı. cumhurbaskanı bile mezarını getirelim türkiyeye diyorsa. demekki kahraman biri AHMET KAYA. bu yuzden yasın genc biraz kalıplarının dısına cık. YOKSA SENİN GİBİLERİNİ kullanan cok olur. . iyi oku evlat hayatı. dunyadaki en ilkel olaydır milliyetcilik. İNSAN olmak faklı
- +1 yıl
bu arada eger bu anlamsız olarak gördügüm savas bitecekse apoyu kahramanda ilan ederim. sıkıntı TINNE yeterki. insan ölmesin. analar aglamasın ates düstügü yeri yakmasın. HATTA SÖYLE BİR BEDDUA EDELİM kim bu kirli savastan kendine mevki rant cıkar. saglıyorsa allah onun belasını versin soyunu kurutsun. bunada amin dersin herhalde. dedigim gibi hayatı iyi oku. hayatı okumaz isen eline silahı verip vatanseverlik milliyetcilik duygularında oynarlar sonra bok yoluna gidersin. göttune pamugu tıkarlar. adını kahraman yaparlar. ama aglayan ananın bir damla göz yasını anlamazlar
- +1 yıl
cok uzar bu muhabbet. sen bildigin yoldan ayrılma cunku degisemezsin bir ezber ögretilmiş sana su su su terorist vatan hainidir. kendi urettikleri bir tanımı sorgusuz sualsiz kabul etmissin bu kalıbın dısına cıkacak öz güven bilinc ve iradeden yoksunsun. HAYATTADA BASARILAR SANA.
- +1 yıl
Allahıma şükür ki; Vatanseverim çünkü nerde ne kadar devlet düşmanı varsa onları hackliyorum ;) onu geçtim, kendi ekmeğimi kendim kazanıyorum. Kimsenin ülkesinde 35 bin kişinin katilini savunmuyorum. Elhamdulillah Türk Ve Müslümanım.22 yasındayım, IQ Seviyem Normalin Üzerinde :) Bilincim ve İradem Her daim açık, Allaha layık bir kul olmak için dualar ediyorum. Ben kendimi biliyorum. Siz de Haddinizi bilin :)
- +1 yıl
allaha kulluk edeceksen ahlaklı olacaksın devlet degil İNSAN MERKEZLİ olacaksın AHLAK ÖGRETİLEN degil YASANILANDIR. yaptıgımız davranıs ve hareketler ahlakımızı yansıtır.
BUNUN BİLİNCİNDE OLACAKSIN - +1 yıl
ben seni kastedmedim ki : -) sorunda bu zaten ahlak deger yargıların umurumda degil siddete eyleme karsındakine zarar vermedigin sürece. burdaki sorun milliyetcilik ve vatanseverlik kavramı uzerinden insanları kutuplastırmak. ben farklı bir dilde konussaydım sen kendini kaybeder. bos sokaklarda allah allah diye dolanırdın. bu duyguların ile oynanırsa sadece piyon olursun.
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 345 cevap paylaştı. Müzik evrenseldir, müziğe siyaset karıştırırsak olmaz. Ha illa siyaset karıştırıcam diyorsan evet Ahmet Kaya kürtçüdür.
01 Yorumla
+1 yılO adamin cesedine Türk toprağı bile degmedi, hiç bir vatan haini nede degmesin inşallah!
143 Yorumla- +1 yıl
Amin 😊
+1 yılAdamı sanatçı diye yargilarsam sesi süper ama görüşlerine saygım sıfır.
42 Yorumla- +1 yıl
Bu adam öldü denil diginde ölmedi dışarı kaçtı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılŞarkılarını dinlerim severim ama kendisini ve hayatını sevmem sanatını seviyorum... Bırakalım bundan sonra Allah hesabını sorsun..
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen pek şerefli bir yaşantısı yok..
Diğer konusunda 976 cevap paylaştı. keşke sadece devrimci olanları değil objektif olup teröre destek veren herkese bunu yapsan
05 Yorumla- +1 yıl
bozsam ne yazar ben sana Ahmet kaya yı savunmuyorum sadece sol görüşlü olan örgüt destekcilerini söylüyorsunuz iyi güzel bişey ama bunun sadece Ahmet Kaya dan ibaret olmadığını ne zaman anlayacaksın madem ki bu ülkeyi seviyorsun sadece ölmüş gitmiş bir teröristi değil onlara yardım edeni ettireni destek vereni hepsini söyliceksin biz çok gördük ölürüm türkiyem dinleyip sırf ihale alabilmek için örgüte para yardımı yapanları sen rahat ol emin ol ahmet kaya şu an daki hainlerden daha çok vatanseverdi en azindan sadece sözde kaldı eyleme dökemedi gücü yetmedi
Ahmet Kaya, vatanperver değil, aksine vatan haini.
Tamam ölmüş ama tarih böylelerini hep kötü anar.01 YorumlaDiğer konusunda 451 cevap paylaştı. Karaktersiz herifin teki
38 Yorumla
+1 yılvatan haini ermeni bu.. aslı ermenidir.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılALLAH vergisi müzigine ve sesine hayranim ama sahsini ve ruhunu sevmem..
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılADAMSIN ULAN YRÜ BE TANRI TÜRKÜ KORUSUN CCC
32 Yorumla
+1 yılSenın amacın provakasyon dostum sımdı geldıgın yere gıt olur mı!
01 Yorumla- +1 yıl
Yaw he he
Dostum sanane adamdan ölmüş.
Din ve görüş olarak özgür bir ülkede yasiyorz.
Kimsenin görüşü seni ilgilendirmez 😉25 Yorumla- +1 yıl
Terörizm ne zamandan beri bir görüş ailenden birini canlı bomba olayında kaybetseydin böyle yüzsüz ve boş konuşabilir miydin merak ediyorum. Sınırda nöbet tutan bu vatan için savaşan insanlara üzülüyorum sizin gibi kuş kadar aklı olmayan vatan miller sevgisinden nasibini almamış ırkını tarihini bilmeyen cahiller için ölüyorlar. O ufak beyninizi keşke biraz gelistirebilseniz.
Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kendisi büyük sanatçıdır ötesi beni çok ilgilendirmez
03 Yorumla- Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdamdır, kendinden kalan sadece şarkıları vardır durumu karıştırmanın manası yok.
21 Yorumla Zaten sevmem kendisini. Ölüp gitti işte. :)
21 Yorumla
+1 yılne mutlu türk'üm diyene ahmet kaya da pkk lıdır
21 YorumlaApoyu özledik diyordu.
01 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sende olmus adami birak yerinde kalsin hortlatma
05 Yorumla- +1 yıl
Sen yahudimi ermenimisin merak ettm kötü amacla sormuyorum.
- +1 yıl
Anladım tesekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhmet Kaya devrimci bir Kürttür, insandır, adamdır.
37 YorumlaUlan yeter adam ölmüş gitmis daha neyin tribindesiniz
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhmet kayanın tırnağı etmezsiniz alayınız
120 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen ölücem de sen ölmeyecekmisin? Boş boş konuşuyorsunuz kaybolun
Cevap sahibi+1 yılAyrıca benim yorumu kaldırıp şu orspu çocuklarına taviz veren ks admininde anasını skym
Cevap sahibi+1 yılGötünüz siz birbirinize kayıyorsunuz herhalde durmadan beraber yorum attığınıza göre. Ben sizin gibi bozkurttan türedik saçmalıklarına kanmıyorum. Sizin atalarınız bozkurtla skşsin sizd3 burda eşşek diyin mal herifler. Ayrıca ben doğulu değilim ve ya kürt de değilim. Allaha şükür türk de değilim. Irkınızı skym boş lafsınız
Cevap sahibi+1 yıl@HDRengo suratına tükürülmeyecek sokak köpekleri burda havlıyor. Hoşt lan
Cevap sahibi+1 yıl@HDRengo ay götüm. Siz gidin doğuda zamanında katliam yapın sonra adamlar asker öldürünce hain olsunlar demezler mi adama sen niye işkence yaptın diye? Git oku aşağılık bir milletsiniz. Vay efendim asker öldü. Gebersin mk sizin dedeleriniz nasıl o adamların dedesini öldürüp katlettiyse sizede müstehak gram skmde değil. Bide havlarsınız ulu ırkız diye 3 5 çakal diyordunuz pkkya niye bitiremediniz adamı öyle silerler öyle kaybol * biti gidip tarafsız birşeyler oku senin sikko ataların nasıl oclarmız öğren
- +1 yıl
Benim atalarım senin anlattığın gibi olsa dünya var olduğundan beri devlet yönetmenler. Senin sivri sinekten farkı olmayan kan emici atalarında ömür boyu devlet kurumamış comarlar. Aramızda ki fark şu biz iki kere dünyaya hukmettik siz ezelden beri başına. Size yapılan işkencelere üzülmüyorum gebertsinler hepinizi Adolf Hitler nasıl Yahudi yaktiysa size de aynısı yapılmalı. Çünkü hainlikten başka bir şey yapmayan çakal sürüsü sizsiniz. 1742den beri isyan çıkaran 3 5 huur çocuğunun ırkından geliyorsun aynı kana sahipsin. Pkkyi bitirememesinin sebebi dış etkenler siz çok iyi olduğunuzdan dolayı değil siz çok iyi olsaydınız Osman pamukoglunun yürüttügu operasyonlar da 5000 köpeğiniz ölmezdı. Siz amerikaya köpeklik etmeye devam edin israil o toprakları istediğinde kadinlariniza tecavüz edip erkeklerinizi köle çocuklarınızı köle yaptıklarında ağlaya ağlaya yardım isteyeceksiniz cahil köpekler sizi
- +1 yıl
Aynen öyle moruk. Her ortam da forum da sosyal medya da bunları top etmekten ben sıkıldım bunlar top olmaktan sıkılmadı. Nasıl sıkılsın ki adam abisi öldüğü zaman yengesiyle evlenip abisinin yerine o devam ediyor pompaya gerekçeleri de sahipsiz ortada kalmamalari için. Bizde bu zihniyetteki mallara laf anlatmaya çalışıyoruz.
Cevap sahibi+1 yılNoldu bilgisiz köpek yorum atanın anasını skym
- +1 yıl
italyanin bizle dalga geçmesi için önce g*tlerine giren hun mizraklarini sonra da atilanin önünde diz çöken papanin rezilliğini temizlemeyi lazım. Bana Burda bilgiliymis gibi konuşma kaşar seni bir iki diye sayıyorsun da boş yok o Osmanlı ti yenmiş yok bu yenmiş ulan mina kodumun karaktersizi senin dediğin gibi olsa bütün dünya osmanliyi değil eyyubiler ve medleri bilirdi. Selahattin eyyubinin kardeşinin adı Türk adamın kurt olduğuna dair resmi Bitane açıklama yok yav multecisi. G*tunuzden element uydurmayın sen bana medler dersin ben sana dünyada yanki uyandırmis 10 tane Türk imparatorlugu sayarım kodumun cahili seni. Asıl kitap sen oku biraz kodumun beyin yoksunu seni. çifte vatandaşmis italyanmis kodumun canısı medeniyeti sonradan gördün eşekten maymundan level atlayıp insana geçtin diye biz seni insan yerine koyup insandan mi sayicaz saniyorsun. Kodumun görgüsüzu seni. İtalyanlar osmanliyi iyi bilir özellikle venedikliler sen git bir kütüphane kitap oku öyle gel
Gizli Üye(25-29)+1 yılAz cano değildir kendisi hatta ne azı fazlasıyla
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D :D yazdığım yazı değişmiş ben oraya cano yazmadım ama neyse işte p ile başlayıp k ile biten kelimeyi söyledim işte
Cevap sahibi+1 yılHaklısın reis, hayırlı akşamlar :D :D editörleri seviyom ya sdsd
Gizli Üye(30-35)+1 yılKime Neyi anlatıyorsun ki. Onlar laftan anlamazlar
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşa uğraşıyorsun ben bu yaşıma kadar anlattımda anlamamazlıktan geldiler işlerine gelmedi sen burdan istediğin kadar uğraş olmaz. Dinsizin hakkında imansız gelir diye boşa dememişler
Cevap sahibi+1 yılBunlar başka dilden anlamaz. Şahsın biri solcuları vatanhaini yaptınız diyor ve Atatürk te solcuydu diyor o kişi baya safmış Atatürk Türk milliyetçisi solcu falan değil. Herşeyi kendi lehine kullanmaya çalışıyorlar fakat komik duruma düşüyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen sevme kardeş çok umrumuzda sanki.
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAl bir Ahmet Kaya dinle, yanında da çayını iç.
https://www.youtube.com/watch?v=fI2UWHnjs10
Allah ıslah etsin
13 Yorumla
+1 yılKpc dev sol aynı mı
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam