Sizce , sizin için mücadele etmeyen bir insan , gitmenizi mi bekliyordur?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Senin için mücadele etmeyen bir insanın iki tane sonucu vardır. 1) Seni mücadele edecek kadar değerli görmüyordur ve gitmeni istiyordur.2) Yaşadıklarından dolayı mücadele etmeyi bırakmıştır ve ne olursa olsun görüşündedir. 2. Durumda eğer ki bu insanı hayatında istiyorsan sen fedakarlıkta bulunup karşındaki insana güven verirsen bu insanı kazanman kolaylaşır... Ama senin mücadele etmeye niyetin yoksa ve bu insanı kazanmak gibi bir derdin yoksa yol yakinken bu insandan uzaklaş derim 😊
kişiden kişiye değişir kimisinde boşvermişlik vardır. olursa olur olmazsa olmaz der.
kimisi hep karşısındaki çabalasın ister.
kimisi de ufaktan ikile demeye getirir.
rica ederim Sayın Proskines : )
hmm :) Rica ederim Sayın Guru :D
ayy deneme tahtası mıyım ben etmiyorum rica filan. :-/
Savaşları sevmem ama zulme de boyun eğmem sayın Proskines
Ben korkularımı zayıflıklarımı ve hayal kırıklıklarımı saklamayı severim. kimse bilsin istemem
iftiradan kim korkmaz?
tuzun kuru tabi
toplumumuzda erkeklere toz kondurmazlar ya hani ondan dedim
ne olursa olsun kötü bir durum
Allah korusun
söylemem !
bende kaldırırım mod olduğumu unutuyorsun :)
sitedekileri çok da umursadığım söylenemez :)
hmmm. umrumdışı
iyi günler
En nefret ettiğim andır bu bahsettiğiniz; ve çok şükür hiç mahal vermeden alır ceketimi yoluma bakarım. Kimsenin yanında gitmemi isteyeceği kadar zaman kalmam; karşımdaki benimle ise içten bir şekilde zaten belli olur, ama ilgi ve özveri yoksa dediğim gibi yoluma devam ederim düşünmeden. Ötesini o düşünsün ;)
Zannedersem derdimiz bir... Ama şunu da unutma, her şeyin en iyisini Rabbim bilir. Bugün git diyenler yarın gel demek için pişman da olabilirler. Bizlerin sabırlı olması lazım. Ve Rabbimize teslim olmamız lazım..
Cevap
8Cevap
Aslında ilk başta insanın git diyesi geliyor al ceketini uzaklaş hayatından. Ama onun içindeki yaralarında farkındaysan eğer gitmeyede cesaret edemiyorsun bir sonra kalmayada. Karşıdaki insanı ne kadar tanıdığına yaralarını ne kadar bildiğine bağlı yani. Eğer öylesine bir boşvermişlikse eyvallah çek git. Ama öbür tarafı varsa için bide sen acısına eklenmiş olucaksın...
Evet. Bu arada beni. engellemeyi unutmuşsun. Tanımadığı birinden insan nasıl nefret edebilir ve sevmediği halde nasıl engellemez anlamam.. ergen gibi her gördüğünde laf atacagına engellemelisin
Çok ilginç tanımadıgı etmediği insanın karakterine laf atabilecek biri olup bunu söylemen
www.kizlarsoruyor.com/.../q5851823-cirkinler-size-gunaydi-mi
bana değer vermeyen insanın hayatında yer etmenin bir anlamı olmaz. elimden geleni yaptıktan sorna bazı şeyelr düzelmiyorsa ayağımdan geleni yaparım...
"Sevgi, verilen emektir." Sevgiyi beslemek, mücadele etmek gerekir. Benim için, ilişkimiziçin mücadele vermeyen insan ile yapamam.
Naptın ya soru muhteşem 😏
Evet kesinlikle gitmesini bekliyordur, gerçi ben gitmedim. Baktı ki bu kız gitmiyor, O yüzden o gitti.
Ne kdar zor tahmin edebiliyorsun o zaman 😒
Topatlanman güzel. Umarim bende toparlanırim
Bu eskiden senin için mücadele edip etmemesine bağlı. Mücadeleden yorulmuş ise anlamaya çalış. Biraz da sen mucadele et..
benim için mücadele etmeyen insan
kapı açık
sen git ben suçlu olmim der
Neyin mücadelesi verilmesi gerek ortada olan seye bakar
Benim için mücadele eden olmadı usta bilmiyorum o yüzden
gitmeyi istemek mi bilemem ama hazıra konmayı kural edinmiştir belki kendine.
Seven insan mücadele eder uğraşır çabalar çırpınır hiç bişey yapmıyosa o zaten yolundadır.
Seven insan çaba gösterir, tüm amacını ve gayesini ortaya koyar öyle hareket eder. Mücadele vermeyen bir insan ya gitmek için planlar yapıyordur ya da gitmemi bekliyordur.
Banada oyle geliyor 4gun önce yaşadım bu durumu en acısıda seviyor sanıyorsun seven insan çabalar bence birşeyler için 😞
Evet kesinlikle öyledir. Sebep göstermeye çalışanlar da sadece bahanelerin arkasına sığınıyordur :)
Yani, ben her zaman öyle olarak algiladim ve istedigini yaptim..
Belki de mücadeleden yorulmuştur , senden adım bekliyordur. Hiçbiri değilse kalk git bir zahmet.
Gitmeme de izin vermiyorki arkadaş!
beklemesin ben yollarım zaten onu :D
evet sende isini kolaylastirmak icin gidersin.
Belki de fazla gururludur.
yüzde 50 bir ihtimal öyledir ya da sizden kıvılcım bekliyorda olabilir
sevmiyordur ısınmamıştır gitmemi bekliyordur
mücadele derken?
Olabilir o zaman ne yapılmalı... Gidilmeli
Gideriz o halde efem.
ya da zamanında çok mücadele etti
Varlığın önem taşımıyordur.
Kesinlikle öyledir..
Muhtemelen.
Başka açıklaması yok
belki de