Bazı insanların kişiliği de ben uğraşmam aga o yapsındır mesela :) Bunu sevgiyle kıyaslamam ben. Eğer ortada bir ilişki varsa bişeyler için o da çabalamak zorunda diye düşünüyorum. Çaba yoksa fedakarlık yoksa gidebilir istediği yere. Hiç üzemem kendimi bir kere geliyoruz dünyaya
bence bunu anlamak icin muneccim olmaya gerek yok git diyordur sozel sekilde bunu dile getirmiyordur bazi insanlar sirf olsun diye istediklerini elde etmek icin sartlari zorlar ama sartlari zorlamak sadece onu mutsuz eder karsi tarafida sıkar
Birlikte yürütebilmek çaba ister, emek ister. Ama tek taraflı bir çaba o ilişkinin bitişini uzatır sadece. Gitmenizi istiyor mudur bilemeyiz de, bitmemesini istemediği kesin.
Çabalamayan insan bence hiç umrunda değil yani gitsek bile pek takmayacak karşıdaki kişi için. Giderek en doğru kararı alıyoruz, neden hiç mücadele etmeyen insanın hayatında daha fazla kalalım ki? Değer verseydi bir şekilde bunu gösterirdi
kesinlikle gitmeni bekliyodur ben çok mücadele ettim ama tek taraflı mücadele olmuyormuş bende çabalamayı bıraktım sonuç olarak ayrıldık o yine mücadele etmedi demekki gitmemi bekliyormuş yani
Çok seviyorsam gitmeyebilirim ama ona zaman tanımayı da ihmal etmem, serbest bırakırım Dönerse bidaha bırakırım çünkü kaçma sırası bende olur , yine dönerse google da nikah dairesinin adresini ararım
En İyi Cevaplar