Bence göz rengi önemli siyah göz cok kötü duruyor yüz ne kadar iyi olursa olsun bu kız bile iyi degıl 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Göz değil bakış önemlidir, ayrıca kahverengi gözlü insanlar aslında mavi gözlüdür çizdirdiğinde mavi göz ortaya çıkar.
he o kadar ucuzdu zaten 10 bin dolar neden heba ediyim hemde sağlıksız
kimde ne varsa olmayanı istiyor yurtdışındaki kuzenlerim de renkli gözü sevmiyor orda herkes renkli gözlü diye
Hayır alakası yok renkli göz her yerde güzel dünyaca ünlü modeller hep renkli gözlü ela mavi filan
kahverengi renk değil mi
emin misin... kimseyei göz rengine göre yargılayamazsın.. kendin sanki vs meleğisin jsjsjssjj
vs meleği nasıl olayım hepsi renkli gözlü sende kıskanıyorsun heralde
renkli gözlu insanları
senin ela en azından yesilli mesilli ben ne yapayım
Hiçte bile. Hem onların gözünde pigment bile eksik 😒 Hayır tabiki kıskanmıyorum.
Cevap
14Cevap
çoğu insanın gözleri genellikle kahverengi olduğu için bu söylediklerin insanlara hakaret bence. göze güzellik veren şey rengi değil, şekli ve bakışlardır. sen bir gözün tek bir kirpiğini bile yaratamıyorken allahın yarattığı bir güzelliğe çirkin deme hakkını nasıl kendinde buluyorsun? gözün tek bir görevi var, o da görmek değil mi? yat kalk görebildiğine şükret sen, nankör olma. ayrıca, ben mavi gözlü olup da boş bakan çok fazla insan gördüm. ben, bir çift kahverengi gözün nasıl delici nasıl yakıcı baktığına şahit oldum. git azıcık kitap oku da ufkun genişlesin, cahil kalmışsın cahil gideceksin.
Yaa ne alaka, ben mavi gozluyum de ne faydasini gordum.
iste cevrenden sahte sevgiler sahte arkadaskar kibarliklar filan görmüşsundur biz onları da görmedik
koyu kahverengi gözlüyüm ama çoğu kişiden "gözlerin çok güzel" lafını duydum, göz rengine değil şekline bakacaksın yani.
sırf çevrenden sevgi görmedin diye gözlerini beğenmemen çok saçma ve @ptalca. mavi yeşil gözlü olup göremeyen o kadar insan var, gerçekten çok nankörsün sahip olduklarının değerini bil.
İnsanın gözünün doğal rengi bu aslında ben gözümden memnunum.
Benim kafam ağzım yamuk
Ama gözlerim yeşil , kedi gözü gibi shshs
Ben yakışıklımi oluyom
Gene cirkinim shsh
yaa her renkli gözlü güzel olmaz ama her kara göz çirkin olur
yo kivirmiyorum renkli göz daha estetik ve guzel
o yüzden mi Türkan Şoray dünyanın en güzel gözlü kadını olarak anılıyor?
Siyah göz çok mu kötü duruyor? Bugün siyah gözlü insanları kötüleyen ikinci kişisin
Yabancı ulkelerde daha fazla kötüleniyor ve haklılar hic estetik değil cok kötü
Göz rengi önemli değil, bakışlar önemli aslında bakmasını bilirsen her göz rengi güzeldir
sanmam bir gülüşü olur insanın mesela o derin kara gözlerde gördüğün o gülüşe kapılıverirsin :)
Siyah goz rengi yoktur siyaha en yakin goz ise Peygamber efendimize ayittir.
Ya benimkiler gibi biri mavi diğeri kahverengi olsaydı
o da iyi mavi l e ns tak
Denedim çok rahatsız ediyor
sıradansınız evet :D
seninde lens gibi duruyor ama neyse Riaaa; )
Siyah göz de güzeldir -.-
Yok ben seviyorum gözlerimi
Niye mk kahverengi renk değil mi?
Ne soru soracağını bulamayınca saçmalamışın 😏😏
koyu kahve candır bence
Ben sanssızım öyleyse hahahaha
Hayır çok guzeliz
Moralimi bozdun 😔
Senin fikrin.
Hayır
Neresi iyi değil la
Değiliz