40 yaşından gün alan biriyim. Bir çok mesleğim var. 2 üniversite mezunuyum. O meslekler nedeniyle farklı bir dünyada oldum. Mesela siz Ajda Pekkan fotoğrafı çekmek için size şart koşulan teknik şartnameyi okumadınız. Bana geldi. Ben hep akıl fikir odaklı oldum. Kadın güzelliği bedeni ilgimi çekmedi. 4 yaşından 30 yaşıma kadar model fotoğrafçılığı içinde oldum. Belki de bundan gördüğüm kadın ilgimi çekmiyor. Kadınlara hep akıl fikir mantık gurur ve birlikte başarmak üzerinden yaklaşmaya çalıştım. 15 yaşından beri. Ama nedense hiç tercih edilen olmadım. Hep destek olmaya çalıştım. Bir sürü travması olana destek olmaya çalışırken ben yok edildim. Sanki ben yapmışım gibi muamele gördüm. Bana koyduğu tavrı engeli neden eskilerde olanlara koymadınız? Anlamakta zorlanıyorum. Belki daha farklı bir hayata gidebilir mutlu olurduk. Topluma göre eksik kabul edilen dul, çocuklu, tecavüze uğramış vs umursamadan destek olmak istedim. Bana duygusu olmayabilir benimle hayatını kursun. Dünya ile arada beni paravan kullansın. İlla aşk yaşamak cinsel tatmin olmam gerekmez. Bulsun o doğru adamı nikah şahidi de olurum, gelin albümünü çeker hediye de ederim. Ama anlatamadım
Çok ağır şeyler yaşadım. Ama inatla her seferinde yeniden tertemiz başlıyorum ben. Tedavi görmüş, ömür boyu ilaç kullanmak zorunda olan biri olsam da.
Ama yeter!
Benden ne istiyorsunuz? Ben de sizi kullanan mı olsaydım? Evet! S. kkmiş olsam en azından zevkime bakardım.
Kendimden özür dilerim
Kendini bilmez tiplerden uzak kalmanız dileğiyle...
Çok ağır şeyler yaşadım. Ama inatla her seferinde yeniden tertemiz başlıyorum ben. Tedavi görmüş, ömür boyu ilaç kullanmak zorunda olan biri olsam da.
Ama yeter!
Benden ne istiyorsunuz? Ben de sizi kullanan mı olsaydım? Evet! S. kkmiş olsam en azından zevkime bakardım.
Kendimden özür dilerim
Kendini bilmez tiplerden uzak kalmanız dileğiyle...
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Güncelle
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet ne yazık ki işte böyle güzel adam olup bunları art niyetli olarak dediğiniz gibi kullanalar da var kıymetini bilmeyenler de var gerçekten çok tuhaf en önemli şeyler vaad edilmiş ama bunları kullanmayı bilemeyenler var
Ben anlamıyorum artık