ne düşünüyosunuz "Güyya " tesettür mankeni hakkında? ve şimdiki çoğu türbanlının temsili olmuş sanırım gerçekten şu koduklarm türbanlıların ismini kötülüyor bu ciddi bir sorundur görüşleriniz neler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
tesettür degil. mankenlerin cogu zaten normalde acık testtürlü degiller. bu poz belkide pantolon modelini göstermek icin cekilmistir. bu sekilde zaten sokaga cıkılmaz
Yahu biliyorum bunların açık manken olduğunu çoğu yazmış manken manken açık o açıktırr. birçok tanınmış tesettür giyim markasında mankenler böyle poz vermiyor ya da pantolonlar böyle değil bu tamamen provake edici resmen. ve dışarıdada çok gördüm böyle internette çok dalga konusu oluyor üstü minare... felan diye bunu okuyanlardan ricam bidaha yazmayın yok o manken o açık vs diye
Yapacak birsey yok gunahi sevebi bizden iyi biliyorlar ama yapıyorlar iste😏
sen tam bir hastalıklı kafasın hanii o kadına tekme atan şuurusuz nasılsa sende öylesin bundan böyle bir çıkarımmı yaptın şimdi?=
başörtüsüne düşmansın işteee
senin yazdıklarımı okumanı sağlayan gözlerine ve okuduklarını nasıl bir anlama çeviren beynine koyayım
bende sana koyayım anlayışına vede başaörtüsü düşmanlığı üreten zihniyetine bal gibide sevmiyorsun işte baş örtülüleri iftira ve pislik atma peşindesinnn
evet pek uyumlu değil ama istediğini giyinebilir kişi ister çok kısa şortla gezer ister bu şekil giyer, biz kimseyi yargılayamayız, kişi kendinden sorumludur.
soruyu anlamadan yorum yapma lütfen ben kimsenin giyimine karışmadım soruyu tekrar oku
şu koduklarm demen yargılaman anlamına gelir, bence sen soruyu doğru yaz.
eğer algı nedir yargı neye göre kime göre kimi temsilen yapılır bilmiyorsan sende savunmaya geçme
ben bunları tarafsız yazıyorum ;) sizin gibiler yüzünden metrobüste bayanlara tekme atıyorlar.
bilmiyosun işte zoruna gitmesin cahil kardeşim boş boş ta konuşma tekmeymiş metrobüsmüş çok güzel laf koydun alkışlıyorum plaketini akşam kargoyla alırsın
kes s. geçmişini kardeşim kardeşim konuşma, sen kimsin lan
*yav şak yav şak
kapa lan çeneni dümbük şımardın iyice hıyar herif
Cevap
26Cevap
mide bulandırıcı. bunun adı tesettür değil ki ha başına şapka takmış ha o başörtüsünü bence hiçbir farkı yok bunun gibilerde
kesınlıkle turban anlayısını modernlestırmeye calısıyolar.
AÇık oldugum için yorum yapamam ama böyle kapanmaktansa açık olmak daha güzel
Zaten adı üstünde türbanlı bu. Tesettürlü olmak ahlak ister ;)
Çarşaflı süslüman minili şekillerle ilgilenmiyorum yargılayıp yadırgamak üstünlük ister herkes kendiyle ilgilensin
Oo bu ne ki daha neler var kafalarını kapatıp başka yerlerini açıkta unutan çok kişi var Allah akıl fikir versin
Yalnız bunlar gerçek hayatta türbanlı değil sadece mankenlik yapıyorlar.
bunlar suçlu olmassa para karşılığı bir dinin simgesi olan başörtüyü kullanarak insanlarda yanlış algı uyandırmasınlar
Dinimizin emrini yerine getirmiyor. Örtülü çıplak deniyor bunlara. Bunlara bakarak İslamiyete karşı bir şey söylenemez
Günahı kendine yorum yapıpta günaha girmicem demek istediğimi anlamışsındır
Kardeş o gömleğin üstüne hırka giyiliyo burda sarece kıyafeti tanıtmak için öyle resim koymuşlar
Nesil bozuluyor. Nasıl acıklar dahada soyunuyor ve normal goruluyorsa bunlarda pantolon gıyınce normal gorunuyor.
Giyinmiş çıplaklar kategorisinden bu yaratık. Türbanlı değil!!!
Türbanı boşuna takıyorlar, bu kapalı birisinin kıyafeti olması imkansız
Olay sadece dar pantolon giymesi de değil kırmızın bir cazibesi çekiciliği var ve bayanların kırmızı giymekten kaçınmaları gerek
@_nil_irem sen giyebilirsin kırmızı giysende çekici olmazsın sen
kafa konik marstan gelmis gibi ahahhaha komiklik iste
şimdi ne türbanlılar var milletin altından kalkmayan ne açıklar var erkek eli bile tutmya utanan
Türban işte baş örtüsü değil rengarenk dikkat çekici örtü mü olur
Erkekleri tahrik ediyor resmen yani yarı çıplak bir bayanı görsem etkilenmem ama bunun gibilerini görtükçe imsanın s.. ka...
Bence bir turbanli öyle giyinmemeli
bu ne ki ben bunun altına etek giyeni gördüm
Kim nasıl istiyorsa öyle takılsin sizene mk
Moda imanı tesettürü zedeliyor
Böyle türbanlı çok var maalesef.
İlgilenmiyorum. Herkes kendiyle sorumludur.
Sana kırmızı çok yakışıyorr:)
ahlaksizliktan baska birsey degil bu
Tesettür beyinde olan birşey kıyafette değil
Azdırıcı islamic girl
Rezillik, aşağılık insanlar.
O tesettürlü değil ki kanks sadece örtünmüş
Arz talep meselesi bu
Bunlar başıkapalı, başörtülü değil.
Saçma sadece
sizde herseye azıyonuz la
Katılıyorum
Böyle tesetttür olamaz..