Sökemiyorum hiçbir tornavidaya uymuyor. Bilen biri yardımcı olsun

Vida degil o.. bir yildiz tornavidayi uzerine koyup cekic gibi agir bir cisimle hafif hafif vurun. ileri kolayca gidiyorsa vurun cikartin.. zorlaniyorsa once onu takip sonra deri dosemeyi takmislardir, profesyonel gerekecek..
İçe doğru gidiyor, teşekkür ederim peki geri nasıl takacağım aynı şekilde iterek mi?
Evet iteceksiniz bozmamaya gayret gosterin cakarken
Aşağıda biri tek seferlik punta, vurunca ucu kırılacak geri takılmaz diyor arada kaldım
Cok sert vurmadan icine gitmis ise punto olamaz.. mildir o
Ks de tam benlik bir sorunun heyecanını yaşıyorum ilk aşk meşk vs den oldukça farklı bir soru görmenin sevinci içerisindeyim 😄 Demir boru gibi birşeyin içinde mi ve neyin parçası o ranza tv ünitesi?
Baza😄Sinirden gülüyorum sökemedim duvar falan boyamışlığım var, az öncede monteli dolabı söktüm bu direniyor ne yapayım bilemedim..
Bir deliğin içinde gri vida gibi görünüyor bazanın tam olarak neresi sandık kısmımı kapak kısmı mı
Sandık kısmının başlık ile bağlantı noktası, vida bendeki hiç bir tornavidaya uymuyor sanırım buna uygun farklı bir tornavida varmış
Bu daha çok vidanın tersi gibi
teşekkür ler
İlk başta çiviye bnzettimde üstü kırılmış vida gibi duruyor
Cevap
16Cevap
Bu saplama vidaya benziyor sökemessin onu ya da somunu görünmez yerdedir anlayan bir erkek cagir 😃
Buradakiler anlamıyorsa kimse anlamaz emin olabilirsin😄Matkap bakmaya gidiyorum, halledeceğim inanıyorum
Ben orda oluyum 5 dk sürmez fakat sen yapamassın gibi evdekiler neden birşey yapmıyor 😃?
Erkek arkadaşım aynı zamanda ev arkadaşım var, pek anlamaz evde de değil. Matkap getirmesini söyledim, onu başarabilirse kendisini tebrik edeceğim😄
Hem erkek hem de ev arkadaşın mı?(I'am get confused 😨) büyük ihtimal üniversite okuyorsun ayrica erkek arkadasin bunlari bilmiyor ise erkegim diye geçinmesin 😃
Doğru tahmin, öğlen kafama esti dedim şu odayı taşıyayım dolabı söktüm vs Haber verseydim gelirdi ama ayağımın altında birileri olunca çalışamıyorum😄
Sizden başka evde kalan var mi ve büyük ihtimal ailen bu olayi bilmiyor 😃?
Sanki bunu iç taraftan tutan kelebek var gibi vidanın öbür ucuna bak ha gayret sokuceksin başlığı 😃
Diğer taraf yok deri, cidden sökemedim kaldım oturdum ağlayacağım sinirim bozuldu😞
Bu somuna benziyo lokma dedikleri bisey var ondan olması gerekir ya da matkap ve lokma ucu olması gerekir
Matkap var hangi uç bu seferde onu bulamam😄Gidip bakayım uçlara o zaman
Yıldız gibi bir uç değil bak dedigim somun için uç olmalı 😃
Söyledim arkadaş gelirken getirecek😄Buralarda ol, kesin bulamayıp yine soru atarım.)
Tamam etiketle çağır beni😃😃
Etiketletirim hayırsever birine. Gizliden atacağım rezillik açıktan atma ihtimalim yok😂Teşekkür ederim
Rezillik değil bu ben dekorasyon ustasiyim ahşap bölümünde yardımcı olurum sen sıkma canını işin görülsün😃
nerede takılı o vida belli olmuyo bişey cok yakın çekmişsin
Baza başlığı..
bazı civataların ucu küt diğer tarafı somunlu olur
Diğer taraf yok, baza bu..
yardımcı olmaya çalışcam ama yakın çekim bişey belli olmuyo
Vıda degıl o punta tornavıdayı kafasına tut cekıcle vur duser o
Deneyeceğim birazdan ama geri nasıl takacağım onu çözemedim😄
Takamazsn tek seferlık o 😁😁😁
Şaka olduğunu söyle cidden ağlarım😧
Wala yanlıs gormuyorsam punta o baska resım cek at
Yukarıda takarken iteceksiniz diyorlar, arada kaldım
Ama bak ucu kırılacak sen vurunca
Ona da sorayım, her şey tamam yatak sökülmeyi bekliyor mükemmel😄
Aaa yok o zmn somun vıda o anahtar lazım 😁
Başım ağrıdı :( Sonuç olarak ben ne yapayım şimdi..
Köşeli mi yuvarlak mı
@doksandokuz Yuvarlak, hiç köşesi yok
Bir de itince dibe çöküyor gibi oluyor
Deriye elini bastırarak yokla bakalım vida başını hissedebilecek misin böyle yuvarlak düz bir vida olmaz
Hadi ya
Bu diğer taraftan atılmış dişli bir vida. Arka tarafında deri felan varsa orayı kesip çıkarabilirsin ancak ayarlanabilir anahtarla. Gömülü yani bu :)
Diğer tarafından takılmış gibi görünüyor.
Diğer tarafından değil, bazanın iç kısmı bu. Başlıkla bağlantı kısmı. Arka taraf deri.
Kırık değil hepsi böyle :ı E o zaman boşuna mı aldım ben bunu, olduğu yerde mi kalacak allasen?
Biraz zayıf olabilirim ama taşımayı ben de biliyorum😄Sorun kapıdan yan çevirsende, düz çevirsende geçmemesi ,)
Gaz verme bana.😄Yorum için teşekkür ederim ,)
içten gömmeli heralde kaç tane var böyle
4 tane
ters taraftan takılmıs gibi sanki
Keşke öyle olsa baza başlığının iç tarafı bu.
pense gibi şeyle sıkıca kavrayarak deneyebilirsin oraya takılırken sonucta bir şekilde takılmış
Belki punta falandır..
Alyanla dene bir de
Nereden bulacağım ki alyanı...
Hirdavatcidan nerdne olacak
Mümkün değil, her yer kapalı ayrıca çıkma ihtimalim yok ev darmadağın..
Vidanın ucu gibi orası
perçin o
perçin değil, ya da olabilir çok yakından çekmiş
@SimonPaula tornavida yeri yok baksana; vida uzerine kalite kontroldede calistim tek percinde vardi
belki vidanın kafasını testereyle kesmişler de olabilir çünkü altlarda spiraller gözüküyor gibi
@SimonPaula İçine girdim çektim, çıldırıyorum. Odamı taşıyorum baza başlığının vidası bu. Her yer ortada kaldım böyle.
Sekizgen galiba
Elmas
Vida değil o
Troll vida bu
o vida değil ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar