skandale gel su golu FENRBAHCE atsa yarın savcilar gorev basındaydı
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nedir? Volkan topa uzanmıyor bile. Volkan şikemi yaptı şimdi? Ters ayakta yakalanmak nedir biliyormusun sen? Önce biraz futbolu öğren, sonra gel burada konuş. Futbolu bilmeden kasıtlı olarak pislik yapmaya çalışma !
https://www.youtube.com/watch?v=gAS3-hh7gX0216 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnormalde bu akşamki maçta ferhat kıpıldayamazdı bile, çünkü soluna doğru hamle yaptı ve ters ayakta yakalandı ama buna ragmen son anda yinede uzandı.
Her iki golde bu açıdan aynı, çünkü her ikisindede kaleci ters ayakta yakalanıyor- +1 yıl
test ayakt yalanmiyor... ters yakta yaklansa o sekilde atlaymaz bile top kalenıun ortasına geliyor bariz elini cekiyor reflex degil kalecilik yaptım ben lisedeunide okul takımında ters yak baska biseydir. ters ayakl canerin firkiklten atıgı golde serkanın verdigi tepkidir artı orda top bide baraja carpiyor burada kaleci atliyor ve elini cekiyor
Cevap sahibi+1 yılBak kardeşim boş konuşma lütfen, futboldan hiç anlamadan konuşuyorsun. Ben bugün maçı, sahada izledim ve golün atıldıgı kaleye çok yakın bir yerdeydim. Ayrıca 7 sene profesyonel olarak futbol oynadım.
Maçın görüntülerini bul, fanatizmi falan bir yana bırakarak izle o pozisyonu.
Çok net şekilde ters ayakta yakalandı.
Aslında biz bile şaşırdık, çünkü Sneijder o pozisyonlarda kalecinin soluna, direğin dibine vururdu hep ama bugün terse vurdu, bırak kaleciyi biz bile beklemiyorduk
Cevap sahibi+1 yılkaleci terste yakalandı bu ÇOK NET. Gözlerimle gördüm ben bunu canlı olarak zaten bunu görememek imkansız. karmaşık bir pozisyon değil çok net bir pozisyon. Son anda hamle yaptı ama sağ dizi yerdeydi.
Bir kaleci dizi yerdeyken, daha fazla uzayamazdı, uzasada en çok 10 cm daha uzardı ama bu da yetmezdi.
Kaleci o an çaresiz kaldı ve kurtarma şansı olmadığını anladı
Cevap sahibi+1 yılKaleci artık o topu çıkaramayacağını anladı, o yüzden. Bak bugün maçtan sonra Rıdvan Dilmen'de benle aynı şeyleri söyledi. Sneijder mükemmel bir penaltı golü attı, Kaleci, topa uzanmak istedi ama uzanamadı, yakalayamadı, hazırlıksız yakalandı, terste yakalandı, herkesin beklediği gibi kalecide soluna şut atmasını bekledi dedi.
Sırf insanları karalamak için, bu tür şeyler demesin kimse, bu apaçık iftira ve kul hakkı olur, bu dünyanın, birde öbür tarafı var...- +1 yıl
bana gore kesinlilkle normal bir gol deigl bu
aynı golu fener atsa savcılar gorevdeydi şimdi.
kim nederse desin bu gol normal degil.
he Fenerbahcleiiym belli oluyodur ama kendı sahasında erciyesi akhisayi yenemyen takım zaten sampiyn olamaz zerre kadar da hak etmiyo fener sampiynlugu.. ama son 2 haftada olanalr normal seyler degil..
cavcavın konusması ardından bu macda olan bu pzsyon
gecen hafta hasan kabze olayi beiktas maıcnda yasanan hakem rezaleti.
insalra iftirda diyosnda... duurp duruken soylenmiyo bunlar. hepsi gorunen gercekler
Cevap sahibi+1 yılO zaman bende fener şike yaptıgı halde tayyibin atadıgı tüpçü tarafından küme düşürülmemesinden, ceza verilmemesinden, bu sene zorda kaldıgı pek çok maçta penaltı verilmesinden bu sayede enaz 10-15 puan fazladan aldığından, balıkesirspor kalecisinin meireles in ortasını kasıtlı olarak içeri aldıgından falan bahsedeyim, sabaha kadar fanatik insanlar gibi tartışalım...
Şu paylaştıgın görüntüyü, ekran videosuna çevir ve kaleci elini çekiyor dediğin salisede dondur ve o esnada topun nerde olduğuna bak ve bu kasıtlı söylemlerden vazgeç, yok yere günaha girme kardeş- +1 yıl
dusurulmekten beter etiler bizi ben dedim ogun dususeydik keske.. buyuk sıkıntı olacak diye ama bizi.. kasımıza gozume bakarak degil. lig tv gelirleri su bu gibi nedenlerdne dusrmediler tamam bu sene fener bombok yarısn ıcınde tutulmak ustendi sadece ben kabul ediyorum kazandıgmız p6 ların cogu p6 degil.. ama bak bunu bastan yaptılar sonra kestiler ben diyorum biz sene bası ersuınu yolladıgımız an kaybetik sampiynlugu siz a y ye dua edin... o oldukca siz daha cok sampiyn olursunuz.. . adam kariyer yaptıu sizle
Cevap sahibi+1 yılaziz yıldırım sürekli birileriyle kavga halinde ve geldiği günden beri herkesle düşman, bu sadece rakipleri falan değil, kendi içindede öyle, örneğin, Aziz Yılmaz gibi bir duayenle düşman, Sadettin Saran, ve diğerlerini söylememe bile gerek yok.. Ortamı sürekli gergin tutmak aslında fenerbahçeye zarar veriyor bunun farkında değil adam. Ünal Aysal kalsa biz şu an bırak şampiyon olmayı, ilk 2 ye bile giremezdik ama Duygun başkan ne kadar pozitif ve ılımlı biri, Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst ve Hamza hocada öyle ve sonuç ortada.
Sana bir soru. beğenmeyip yolladığınız Semih takımda olsaydı, fenerbahçe gol kısırlığı çekip, puan kaybettiği maçların kaçını kazanırdı?
Örneğin Akhisar maçında Semih olsaydı, Fenerbahçe o maçta puan kaybedermiydi?
Emenikemi, Semihmi? Birini 10 küsür milyon dolara aldınız, diğerini ise bedelsiz verdiniz Antalyaya
Cevap sahibi+1 yılAllah hayırlısını versin kardeş, ne diyim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılRefleks denilen bir şey var hiç duydunuz mu? O an vücut kendini zorda hissettiyse bedeni korumak için kolu aşağıya doğru çeker. Normal bir durum bu. Sakıncalı bir pozisyon yok ortada.
210 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMaçı izlemedim. Zaten futbolla ilgilenmem de. Oturup bir maç izlemişliğim yoktur. Ben soruya cevap verdim yalnızca.
Cevap sahibi+1 yılNedir o güzel olan?
Cevap sahibi+1 yılFutbol bilmek zorunda değilim refleksin nasıl bir şey olduğunu bilmem, anatomi, fizyoloji dersleri almam için değil mi?
- +1 yıl
bilemk zorndasın oynadınmı haytında futbol ben kelcilik yaptım.. zamnında lisede unide okul takımı kaesini korudum bugol reflex le lakası olmayan bir gol ters yakda yakalnmiyor uzanamiyor diyesin reflex baska biseydir. sadamın vurusna topun gitigi yere ve kaecinin hamlesine dikkat et
Cevap sahibi+1 yılNeredeyse hakaret edeceksiniz ve profili açayım öyle mi? Gerçekten komiksiniz :) Ve evet, hayatımda futbol oynadım. Ama bir türlü sarmadı.
Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı. https://vine.co/v/Old7MP3axzx
Aman tanrimmmm skandalllll 😂😂😂😂12 Yorumla
Spor konusunda 351 cevap paylaştı. görünen köy kılavuz istemez
maç satılmış belli10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Şutu atan oyuncu Sneijder se gole şaşirmak aptallıktır
40 YorumlaOff daraldim arkadasm babamda fenerli tebrik ettti yapmayin boyle
112 Yorumla
+1 yıltemiz bir gol ayrıca fener atsa hiç bir b*k olmazdı rahat ol
22 YorumlaHassktrln fener neler yapti ulan hakem odasina bodoslama dalan baskaniniz var
00 Yorumla
+1 yıll*n ne alakasi var o zaman 2 volkanda sikeci 2sidr fenevli biri arenada biri hollandada sneijdere karisini satti
10 Yorumla
+1 yılGayet guzel bir gol atti sneijder anlamadim?
23 Yorumla- +1 yıl
Golden sonra elini cekmis zaten gol diye ters ayakta yakalandi.
+1 yılBiz fener maçlarında neler neler gördük.
00 Yorumla
+1 yılkac paraya gitti acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalıkesir deplasmaninda Meirelsin attığı golde kalecinin nasıl topu içeri aldığınida Gördünmü?
221 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıll*n Avrupada bike sikeden ceza alan takimsiniz aynaya bak aynaya hadi defol
Cevap sahibi+1 yılInsan karsisindakinidr kendi gibi şikeci sanarmiz her maç şike yapıyoruz bak Trabzonspor da bize maçi verdi
- +1 yıl
gecieksin bunu trabzın hakkıyla mı 82 puan aldı seozn.. buca mcı antep macı sizin mac.. bjk macı
pehhh hepinizi sıraya dizmiştik o szon..
soyle bir golumuz olmadı hiç.. su gole temiz diyemessin... kimse diyemez.. sene sonu sorusturma yerseniz bu gol yuzuden secim sonrası sasırmayın :) gercı sizin albayrak abiniz var toplar takımı rte ye aksaraya goturur kapanir mevzu
Cevap sahibi+1 yıll*n hala böyle gol atmadik diyor Meirelesin attığı gole baksana l*n Tayyip Erdoğan sayesinde küme dusmediniz l*n Rıdvan bile söyledi Avrupada ceza aldınız ama AKP sayesinde. Ligden dusmediniz pislik herifler
Cevap sahibi+1 yılAcini anlıyorum ama saçmalama hem sizde penaltı Şampiyonu oldunuz üzülmeyin.
- +1 yıl
sizde ssezon boyu kırmız kart gormeyen yerzundeki tek takım olaraktarihe gectiniz.. bide gol kacırdıgınızda rakip oyuncununda sizinle uzuldugu takım olarak bknz hasan kabze
* her seye ragmen en azından buyuk nutukda MUSTAFA KEMAL TATATURK TARAFINDAN HAİN İLAN EDİLMİŞ Bİ R ZUMRENIN TAKIMI DEİGLİZ BİZ
tekrar ediyorum, aleyhimizde ortaya çıkarılan düşünceler yanlıştır, bu gerçekler tarihçe ve mantıkça ortadadır. bu konuyu yalnız batı’ya değil hatta vatandaşlarımıza da önemli bir şekilde duyurmak gereğini hissediyorum. çünkü az olmakla beraber üzüntüyle duyuyoruz ki, milletin tarihini okumamış veya millî duygudan yoksun kalmış olması gereken bazı kişiler, yabancıların aleyhimizde söyledikleri suçlamaları reddetmedikleri gibi vatanlarını suçlu göstermekten çekinmiyorlar. hâlâ bugün, sultanî okulunun salonlarını aleyhimizde konferans verdirmek için yabancılara açık bulunduranlar var, bu gibilere lânet..."
OKU OGREN NASİL BİR CAMİNAIN TARAFTARISIN
SONRADA SUS
Cevap sahibi+1 yılMustafa Kemal Atatürk Galatasaray lisesini tam 3 kez ziyaret etmiş ve Galatasaray a yazılı bir imzalı fotosunu bırakmıştır böyle komik şeylerle gelme bana Atatürk şu anda Hayatta olsaydı Gsyle gurur duyardi çünkü Gs Türkiyeyi gururlandiran takım dir öyle fener gibi şike yapipta rezil eden bir takım değildir
Seni yatağında aglamaya Davet ediyorum buda gelir buda Geçer üzülme ağlama
Cevap sahibi+1 yılBak kardeşim acını anlıyorum gerçekten çok zor birşey ama sakin ol. Futbol konuşurken konuyu nutuga getirdin sen git kendi sahasında lig sonuncusunu yeneyemen takımına kız kazma forvetlerine kiz Volkan ayisinin yediği gollere kiz
Herseye rağmen hayat devam ediyor bunuda. unutma- +1 yıl
ona zaten kzıyorum biz sampiynlugu zaten ersunu gonderdigimiz gun kaybettik
akhsiari yenmeyen erciyesi yenemyen takımzaten sampiyn olamaz.
ama krdesim bu kadar barisde olmaz bu iş..
geen hafta bjknun basına gelenler
bu hafta bu pek normal degil
gecen haftaki hasan kabze meselsine girmiyorum bile
Cevap sahibi+1 yılKardesim bak eğer bu maçta Gsde biraz şans olsaydı Sneijder bugün 4 gol atardi Galatasaray temiz bir takım dir gerçekleri acıdır. ayrica iftiralarda gerçek Şampiyonu degistirmez
- +1 yıl
sans olayını gecekesin bizm burays samopiynluk verdigimiz macta kacan glleri hatıtliyomusun bu ıs sans işi degil
gs temiz bir takım
malataya giden doganlar sahinler
8-0 lik ankaragucu macı
bu mac cok temiz takim
haluk uluyoy mehmet agar mesut yilmaz ucgeni cok temiz takım :D
sutte leke var gs de leke yok
Cevap sahibi+1 yılDemirören-Aziz-Tayyip uçlusunden daha temizler emin olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılBu golü sizin ayinizda yerdi hikaye anlatmayı bırak
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğlama fenev ağlamaaaaa
20 YorumlaNe alaka?
10 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6s şikede de kral
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi