yardım edin..nişanlım çok soğuk bana karşı,hiç aramıyor,sormuyor,umrunda digilim,vazgeçmek için de cook geç..onu kendime bağlamak için ne yapmalıyım sizce?lütfen yardım edin
Ne dersiniz??ne yapıyım??yardıımmm
Ne dersiniz??ne yapıyım??yardıımmm
Kendini geri çekmelisin
Yine bir ses seda yoksa, yapı olarak böyle olacaktır artık, yani bir süre ilgili görünsede yapısı bu şekildedir, bu haliyle seveceksin... soğuma değil, sadece yapısı öyle..
oyle mi dersin?
evet..var,of ya..olub gitmek istiyorum bu hayatdan
kavga etdik o gun,sonra bana yanlisimi anlatti,agladim,telefonu yuzune kapattdim,mesaj cekdim,ozur diledim,yine olmadi,aramasini bekliyorum,gidip uyumusdur simdi,umrunda bile diyilim
ozur dilemeye devam mi yani?
cok saol,cok tesekkur ederim..Allah yardimcim olsun insAllah..
amin!
gizli gizli süprizler falan yap azcıkta erkeğin hoşuna gidecek şeyler yap ama fazla ileri gitme. Fazla uçarsan yolunu kaybedersin :)
Sevmiyorsan hicbir sey icin gec degil. Kimse kendisini sevmeyen birine yıllarca katlanmak zorunda degil ailenle otur düzgünce konus.
anlarlarmi saniyorsun?
Seni anlıcak bir aile büyügünle konus evlensen 2 ay sonra ayrılırsın sonucta önemli olan gelecegin lütfen bunu göze al.
aile buyuyumu?eski kafalilarlami konusuyim?
ben fikrimi söyledim artık düsün tasın bir seyler yap.
tesekkur ederim.cok uzgunum su an..sert cikdimsa ozur dilerim..
sorun değil olur böyle şeyler anlıyorum seni sakin ol düşün dayın amcan olgun düşünen birinden yardım al daha faydalı.
kaldırılcak sorun şmdi
amaan..bi daha paylasirim
Cevap
3Cevap
herkesin tavsiyelerine olmaz molmaz diyosn...çok isityosan git sen evlen sanamı sorcam dersin olur biter herkmi karşı çıkıyosa...kendine bağlamak için napıcan gideni sal boşver nolrsa olsn
neden çok geçç
eğer sana değer vermeyen biriyle evlenirsen mutsuz olursun
ailem oldurur beni..rezil olurum herkese..anlayamaz kimse beni..
bu durumu ona anatmayi dene zaten istemiyosa olmaz sen boyle daha mutiu olursun inan bana
olmam..olamam..
Sanırım bu saatten sonra en temizi bağlılık büyüsü
istemiyor daha napsın ne sülüksünüz ha
kaç kez daha sorcan?
cevap alana kadar
büyü yap
gunah o..gunah olmayan bisey soyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar