İsterim tabı ki hayırlı sağlıklı bebek. Evleneceğim kadın, bak şu an hiçbir şeyden haberdar değilsin. Herhangi bir konuya hakim değilsin. Doğacak olan kızım için minik toka koleksiyonum var. Eğer olur da erkek olursa bebeğimiz, vosvos koleksiyonu bile yaptım. Sana gelince, ilk önce bir kalp ayırdım. Kaburgamın altında gizliyorum onu. Seni gördüğüm zaman öyle bir hızlanıyor ki, hiç kimsenin haberdar olmadığı kalbim, el içine çıkıverecek diye ödüm kopmuyor değil. Senin ikinci evin olacak şekilde sakladığım bir kalbim var, lütfen hor kullanma. Ve uğruna adayacağım bir soy adım var. En temizinden. Hiçbir şekilde senden fazla beklentileri olmayan bir karakterim var, sadece sevildiğini hissetmek isteyen bir yapım var. Ve sana bir sandık yaptım. Çeyiz sandığı. İçinde okuduğum zaman kendimi bulduğum, acılarımla beni yüzleştiren, mutluluklarımı hatırlatan kitaplarım var. Bir sürü hemde. Neredesin, kimlesin bilmiyorum. Bende bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Hayat muhakkak seni yanımda kılacak bir oyun oynayacak. Ve ben seni kendime sobeleyeceğim. Senin tuzlu kahveni içmek için sabırsızlanıyorum küçük hanım Şimdi her neredeysen, benimle birlikte koy kafanı yastığa. Aynı yastıkta kocayalım ayrı geçirdiğimiz gecelerde.. https://i.hizliresim.com/3AOJ6r.gif
Bu nasıl bir sevgidir allahım gerçekten hayranlıkla okudum. Allah umarım senin karşına bu güzel kalbini ve duygularını anlayabilecek kapasite bir kız çıkartır ve hayatının aşkına kavuşursun. Seni sadece buradan tanıyorum ama gerçekten gerek yazıların, gerek bencelerin, gerek yorumların ile beni benden alıp başka yerlere götürüyorsun. Bu yaşta gerçekten bu kadar zeki, kültürlü ve bir o kadarda naif bir erkek bulmak çok zor. O yüzden bozulmaman dileğiyle...
Evet evde kalcam korkusu + evlilik merakı başlamıştır kızlarımızda. Fazla bişi beklemeyin mk aksam açıcaksınız bacakları pergel gibi gel kocacım sabah git kocacım olay bu.
Bir oğlum olsun istiyorum yerine hayırlı evlat nasip olsun demeli insan. Daha doğmadan kız erkek ayrımı yapmak, aç oğlum pipini amcalar görsün demekle devam ediyor. Bak yazık erkeklerimize öyle büyüdü bir nesil şimdi kaldırmış geziyorlar.
Kiz cocuk olsun bide erkk ama ilk erkk sonra kız olsun ya da ikiz de olabilirler aman bu devirde cocuk mu yapılır evlenevek kimse bile yok bide guvenip cocukmu yapcam
yok ben 2 kere doğum yapamam doğum yapmak kabus gibi bişey izledim ve gördüm korkuyorum cidden ikiz olsunda istemem karnım baya bir büyür dayanamam öyle :D
En İyi Cevaplar