Bence bu devirde çocuk yapmak iş değil. Bir de bakamacağı çocuğu yapan ebeveyn çok fazla. Ve sonra mutsuz, bakımsız, psikolojisi bozuk, içine kapanık çocuklar oluyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Tabii ki isterim ha tabii ki de en çok isteklerinden birisiydi ama daha sonra şöyle bir karar aldım hayatımın geri kalanını evli olarak geçirmek istemiyorum bu yüzden bıraktım yani anlatabiliyor muyum bir tane çocuk evlat edinmeyi düşünüyorum sadece şunu düşünüyorum sadece çocuk için iyilik yapmak bence çok yanlış bir şey çünkü evlilik bu demek değil
Çocuk yapmayı görev mecburiyet haline getirmedikce sorun yok herkes Çocuk yapcak diye bisey de yok
Bu şartlarda bu ülkede düşünmüyorum açıkçası.
Cevap
10Cevap
Evet evlendim daha o gün yaptım çocuklar dünyanın en tatlı en güzel şeyi çocuksuz yaşayamam herhalde üç tane oğulum var 🥰
Yaa öyle deme çocuk evin neşesi 😍 ama evlendikten 2 yıl sonra 😅
Çocuk sever bir insan değilim. Eşim zorlamadıkça elimden geldiği kadar bu süreci uzatmaya çalışacağım
Ama evlat herkes ister yaa yapmak önemli değil de güzel yetiştirebilmek önemli olan
Hayır mutlu ruha sahip olan insanlar çocuk yaoabilir
Evliliklerde 2 yıl içinde çocuk yapılmaya karşıyım nedeni ise o 2 yıl birbirlerini evde tanıma aşması o aşama geçildiğinde evliliklerde çoğunlukla sıkıntı olmuyor.
Çocuk seks hayatını öldürüyor
yapip yapmamam psikolojime bagli
evlenmem, evlenecek olsam çocuk yapmam
İsterim
Çocuk sahibi olmak herkese göre değil
Herkes ister
En az üç tane
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?