Lisede bir kızdan hoşlanıyodum hiçbir erkeğe yüz vermiyordu ama çok güzel bir kızdı. Lisede 1 sene onu hayal ettim mezun olurkende onu sevdiğimi söyledim kabul etmedi bu beni hatta biraz mesafeli durdu ben onun zor bir kız olduğunu biliyordum çünkü hiçbir erkeği kabul etmedi. Ama iyi bir insandı böyle kanka oluyordu duruşu zaten güzelliği çok hoşuma gidiyordu. Neyse şimdi mezun olduk ben ona mesajlar attım benimle muhabbet etti ama hep sert durdu onunla güzel sohbetlerimiz oldu ve ben ona hep seni seviyorum falan dedim birgün bıktı heralde dedi ki sana birsey açıklayacağım ben lezbiyenim lezbiyen dedi öf yeter artık söylettin dedi güzel sohbetin var ama biz ayrı dünyaların insanıyız erkeklerden hoşlanmıyorum dedi. Ben çok seviyodum onu şimdi ne yapıcam çok üzgünüm:(( ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen iyi bir insansin escinsel insanlarin tercih yuzunden boyle olmadigini biliyorsun sabirlisin bence bu iyiliginin mükafatını alırsın zaten aşk nereye kadar kafan uyan bir kızla mutlu olup çoluk çocuğa karışırsan değme keyfini yani sabır biraz
22 Yorumla
Soran+1 yılAynende Şu an cok taze ben onu cidden seviyodum şimdi kafamdan nasıl silicem
Cevap sahibi+1 yılyavas yavas gecer dua et huzur bulacaksin
Muhabbeti bırakma sakin... devam et ileride çok değişik bir sürpriz de çıkabilir karşına :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi sürpriz
lezbiyenler ellenmemiş oluyor. bence 4 elle sarıl. kız kıza yapsın bişey olmaz :)))
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
Moralini bozma kısmetmiş. Eşcinsel olmak kötü birşey de değil ayrıca doğuştan geliyor sonuçta. Hayat devam ediyor. :)
20 Yorumla
+1 yılkardesim sen çölde gezen bahtsiz bedevisin. kutup ayisi da gay oyle soylim😂😂😂
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlsunde bir seferlik tadına bak de sonra konuş ve o susup tadına bakınca senin degerini anlıycak
02 Yorumla
Soran+1 yılBu bir tercih meselesi değil maalesef istediğim kadar uğraşsamda beni sevemez doğaya aykırı :(
Cevap sahibi+1 yılSıktırlan sende malsın ya banada aynısı oldu ısrarlarım caymadan ve ilişkiyi kabul etti sonra lezligi bıraktı
Senden kurtutlmak için mi söyledi acaba?
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum gerçekçiydi bide öyle bir kız değildi gerçekten
Ulan şansa bak be tercihini yapmış kardeş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Birşey yapmican çünkü tercihi farklı
11 YorumlaHiç bir şey yapamazsın tabii kız ciddiyse.
00 YorumlaSeni kandırmış
01 Yorumla
Soran+1 yılYa yok ciddi söyledi normalde kızlar bıktı mı birinden hakarete varır şekilde kurtulmaya çalışıyor bu kız öyle değildi gülüyoruz muhabbet ediyoruz konu sevgiye gelince sakayla karışık reddediyordu bana itiraf etti kimse bilmiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılAvucunu yala aga.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bırakacaksın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaya koyar
04 Yorumla
Soran+1 yılMuhabbeti bitirmelimiyim
- +1 yıl
Arkadaş kal yapacak bişey yok
Soran+1 yılArkadaş kalırsam konuşurken mesela elini tutmak sarılmak isterim ama bunu istemiyor maalesef
- +1 yıl
Sonuçta tercih değil yapacak bişey kalmıyor hakim ol kendine
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım