Sevgilim lezbiyen galiba ne yapmaliyim?

8 aydir iliskim olan bir sevgilim var ve bir tane kiz arkadasimiz var bizim birlikte olmamiza cok emegi gecti ve ikimizin de en yakin arkadasi sevgilimle beraber kaliyorlar benim sevgilimle opusmek disinda hic bir hareketim olmadi baska bisey yapmadikta konuşmadikta davranislarinda hareketlerinde hic bir farklilik gormedim ben hatta cokta duygusal birisidir tam ideal bir kiz gibi fizigi de cok guzel yani disardan bir sıkıntı gorunmuyor ama geçen finallerde benim bute kaldigim dersler vardi ve onun telefonunda notlar vardi kendime atmak icin telefonunu istedim ve kendisi verdi telefonu at hangi notlari istiyosan sec diye galerisine girdim notlari ararken ciplak kiz resmo gordum ve p*rno izledigini dusunmustum ki en yakin arkadasimin resmiydi ve beraber fotolarida var di bir kac tanede opusurken video varli gunlerde cekilmis hemde bikinileri değişiyor kendimi cok kotu hissediyorum ya 2 gundur konusmuyoruz acaba bilerek gormemi istedi de mi verdi yiksa unuttumu onlari dalginlikla mi verdi telefonunu ne yapmalıyım
Sevgilim lezbiyen galiba ne yapmaliyim?