Hoşlandığı çocuklardan bahsediyor fikrimi soruyor yorum yapmami istiyor, alışverişe giderken beni götürüyor birlikte iç çamaşırı alışverişi bile yaptık yani o derece, şimdide hafta sonu onlarda kalmamı istiyor pijama partisi yapariz deriz 🤦🏼♂️ onu kaybetmek istemiyorum ama artık utanmaya başladım bu durumdan ne yapacam ben
Berbat bir durum. Sana vereceğim tavsiyeyi iyi uygularsan sonunda mutlu olursun. Öncelikle soğuk yap ve bir anda konuşmayı kes. Biraz üstelesin arasın seni ve en sonunda ondan hoşlandığını söyle. Ve asla iletişime geçme. Karışılıl da bekleme. Biraz zaman geçsin sana geri dönüş yapacak olumlu şekilde.
OMG ciddi misin yani hoşlandığın kızın yakından hemde çok yakınında bulunmak çok güzel bir avantaj ama gay muamelesi yapmasi ve başka erkekleri sana anlatması katlanilacak bir şey değil istersen al karşına konuş açıl
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen işte öyle bir ikilemdeyim ki anlatamam, konuşamam çünkü onu kırmaktan korkuyorum şu an çok mutlu başka pek arkadaşı yok zaten , bide tabi kaybetmekten korkuyorum :/