Arkadaşlar Allah rizasi icin bir bakin kedi besleyenler kedim cok hasta?

Sokak kedisiydi. Evimizin onunden ayrilmiyordu. İki kardesi daha var iste. Herneyse. Kedi bir iki gun once 16 eylul de iste kayboldu. Bir kere daha boyle kaybolmustu susuzluktan baygin haldeydi. Fakat bu sefer daha kotu buldum onu. Birinin catisina cikmis. Bugun buldum. Bagiriyordu ama sesi cikmiyordu. Getirdim evin onune. Agzi burnu iltihaplanmis gibi boyle nasil tarif etsem iste kotu bir haldeydi. Yuruyecek hali de yoktu. Su kovasinin yanina koydum. Annem hasta diye ellememe izin vermedi. Bagisiklik sistemim zaten zayif benjm o yuzden. Neyse. Kedi dinlene dinlene su içti dilini bile cikaracak hali yoktu. Gozlerini acamiyor. Bakiyor sonra kapaniyor. Sonra kendi haline biraktim. Gitti yavas yavas bir koseye yatti. Az once baktim ki burnundan kirmizi gibi birsey akiyor. Kan midir bilmiyorum. Ne yapicam lutfen yardim edin. Veterinere goturemem param yok 90 tlymis nette oyle diyor. Allah askina kedi olecek mi ben ona cok alistim minigim diye severdim. Annem de vermez o kadar para. Durumumuz iyi degil ki verelim. Evde yapabilecegim birsey yok mu. Annem burnundakiler akarsa temizlenir falan dedi. Koyde onun da cok kedi kopegi olmus cok beslemis. Onlar da hastalnaiyormus zaman zaman. Ama icim cok tuhaf oldu. Kedi gozlerimin onunde olmesin. Hic mi yapabilecegim birsey yok?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel...
Arkadaşlar Allah rizasi icin bir bakin kedi besleyenler kedim cok hasta?