Üzgünüm sadece dertleşmek istiyorum… 1 hafta önce bir cafede canım sıkkın bir şekilde kahve içiyordum kucağıma scootish tekir kırması bir kedi geldi yemek istedi ama bi yandanda çok yorgun gribiydi bende sırtını yokladım sırtında çip vardı veterınere götürdüm evimin orada ki sahibini bulmak ve teslim etmek için çünkü ben kaçtığını düşündüm sahibi bulundu aradım dedim ki kedinizi buldum dişleri kırılmış tırnakları bazıları kökünden sökülmiş yanımda şu an veterinerdeyiz gelip alabilirsiniz dedim karşımdaki insanın çok sevineceğini ve kaybolan kedisi için mutlu olacağını koşa koşa geleceğini düşünürken ben alamam bir sene oldu zaten kaybolalı işim var müsait değilim dedi Bu sesi duyunca ağlamaya başladım sonra kediye birkaç test yapıldı ve kedi hafif enfeksiyon kapmış dedi veteriner… 3 gün vitamin verdi eve götğrebılırdınıx dedi fakat daha kötü göründüğü için güvenemedim eşime söyledim ve kendi tanidigimiz bildiğimiz veterinere götürdük üç gün orada kaldıktan sonra… götürdüğümüz veteriner testler yaptı ve kedinin durumu çok ağır Karaçiler dalak bs çok kötü yoğun kansızlık var allahtan eve götürmemişiz kedi on gün veterinerde yoğun bakımda kalacakmış belki de daha uzun… sahibine yazdım dedim ki bu kedi hiç doğum yaptı mı evet dedi muhtemelen yavrusu alınıp salınmış diye düşünüyorum… kedi çok kötü durumda dedim veterinerde yatıyor ben ilgileniyorum masraflı da olsa dedim Ben para veremem benim param yok çocuğum var kediyi de alamam çocuğuma bulaşır dedi ben de dedim ki zaten kediyi size vermeyecegim para da istemiyorum Allaha şükür dedim. Kedinin yaşı 3 müş… veteriner %50 yaşar dedi… lütfen ona dua eder misiniz ismi şekermiş eğer iyileşirse eve alacağım ona çok güzel bir hayat yaşatacağım…

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer