Herhangibir nedenle birine hiç büyü muska veya vefk yaptırıpta tutan var mı mesela eski sevgilisi geri gelsin veya istediği kişi seni sevsin diye yada çevrenizden şuydunu mu hiç tuttuğunu yapıldığını
Cevabın nedir?
Aklınızı peynir ekmekle de yemezsiniz , vardır yine de ama neden böyle olmayacak işlere hem umut hem para dokersiniz bilmem.
Çocuk sizin gibilerde mantık akıl kafa bulamazsa gelecek dusunmez tabi ki gider. Şimdi siz büyü ecinni ile cocugu hayatından cekip alıp robotlaştırıp bir de kullanmayı mı dusunuyorsunuz ? Bu sizin sonuna kadar artniyetli olduğunuzu gosterir, zaten cocuk da bir gun ogrenir bunu gelir çakar lafını gene gider.
Büyü muska ile allaha şirk koşup ne idugu belirsiz birinin insan kaderi ile oynayabileceğini düşünüyor ve ciddi ciddi de yaptıracak tilki arıyorsunuz. Tilki diyorum hoca değil, ehli din hocalar boyle şirklere alet olmazlar, sizin icin buyu yapanlar hoca degil tilkidir, umudunuzu da paranızı da emerler, nasıl olsa kendiniz terleyip kazanmadınız, gayet memnun ve kolayca dokersiniz eline paranızı adamın kucagına.
Adam size istedigini yaptırır sizde bu burnu büyük kof inanc ve elde etme hırsı oldukca ...1438 Yorumla
Kova+1 yıl@Yelizyeldaa Ve berilberil ayni kisisiniz.
Milleti Nekadar enayi saniosunuz.
Medyum Mehmetide ifsah ettik Oda dolandirici.
Var Ya yatacak mezar bulamicaksiniz insanlarin hem parasini yiyorsunuz hemde unmutlarini
Oğlak+1 yıl@Yelizyeldaa zonguldaklı elif dolandırıcıdır inanmayın dolandırılan kaç kişiyi tanıyorum kanıtları ile mevcuttur
Aslan+1 yıl@Expertopatronus nsil yani elif hanım sizi dolandirdimi nasul banada yardım edermisini
Aslan+1 yıl@Expertopatronus ozaman bu elif denen kadını ve tavsiye edenleri şikayet etsin dolandirilanlar. Kanıtlar da mevcutsa. Cezasını çeksin.
Aslan+1 yıl@As7845 kim bu rabiya bilgi ver
Aslan+1 yıl@As7845 yalnız dolandiriciysa sen de yanarsin ona gore
Kova+1 yıl@Mavibeyazderler rabia dolandirici sakin inanma
Koç+1 yıl@aliagaoglu253
Kardesim, seni bu sabahtan beri takip ediyorum...
Kuyruguna basmis kedi gibi cigerini yakmis,
bu Tarcino senin beli ki, adamin almanyada oldugunu biliyorsun, telefon nr. taniyorsun...
aceba sen bu saydiklari hocalardan hangisi sin?
emrah mi,...
abdülhamit mi...
hasan celik mi...
Kalpazanlar kim burda cok net beli oluyor.
Boğa+1 yıl@SerceRecel onlarıbılmem tanımam ama r, tarcıno ıle ıkınız ya aynı kısısınız ya da ıkınızde reklamcısını anlamadım su sız 4 gunde 20 kısye ıslem yapmıstır kandırılmıssınız bu paraları nerden buıluyorsunuz mılletı kandırıp durmayın tarcıno erkek60 ıle bakım yaptırıyordu sımdı ıse mılletı kotuluyor mılletı kandırmayı bırakın
Boğa+1 yıl@Dolmabahceci anlastıkya burda herkesı kotuleyıp sızın reklamınızı yapacagız ya farklı farklı uyelıkler acacagız vs dıye konustuk ya tarcıno sen ben sercel oyle kon ustukya gercı tarcıno ıle aynı kısısınız ama olsun ne kadar cokluk o kadar ıyı reklam dedınız ya
Koç+1 yıl@Aslan12346 meraba bu verdiğiniz kişi gğvenilir mi
Balık+1 yıl@Liyanliyan bana lütfen yazar misin
Oğlak+1 yıl@renginss neden?
Boğa+1 yıl@bazna19 merhaba sizi takip ettim ama özelden yazamıyorum rica etsem bana özelden yazabilir misiniz
Kova+1 yıl@gunestekınsoy12 Sakin burdakilere güvenme
Yengeç+1 yılMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum
Medyumla işlem yaptırıp sonuç alan var mı bana yazarmisiniz
Yengeç+1 yılExpertopatronus bana yardımcı olabilir misin en son Mardinli bir hoca vardı ne oldu o iş
Kova+1 yıl@Liyanliyan ya bana ulaşır mısın çok acil bi şey danışmam lazım sen uygun hoca bulabildin mi durumlar ne acaba
Boğa+1 yıl
Boğa+1 yıl@Expertopatronus peki guvenilir bi medyumcu var mı bildiginiz
Boğa+1 yıl@Expertopatronus bildigin bi buyucu var mı ya da okuyan bi imama hayatim soz konusu cidden cok ihtiyacim var
Akrep+1 yılBenim var kardeş
Boğa+1 yıl@Expertopatronus yaptiripda tutan var mı bana da bilgi verin lutfen
Aslan+1 yıl@Liyanliyan sizin bulabildiğiniz güvenilir biri var mı aylardır araştırıyorum
Aslan+1 yıl@Mavibeyazderler merhaba bildiğiniz düzgün hoca veya medyum var mı
İkizler+1 yıl@Liyanliyan yalvarırım bana yardım et durum çok acil
Oğlak1 yıl@Liyanliyan grup kurduğunuzdan bahsetmişsiniz gerçekten işe yarar büyü yapan biri çıktıysa bana yazabilir misiniz
İkizler1 yıl@İtaatkarsevgiliadayı Mardinli arzu abla diye bir dolandırıcı 30 bin para kaptırdım
Her seferinde öyle bir konuşuyordu ki ikna olmamak imkansızdı
2b 11b 12b 2b 4b şeklinde 5 kez para attım
Eşim evi terk etti bu yüzden böyle yollara başvurdum
türlü türlü konuşmalarla öyle bir ikna edişi var ki kadının
En sonunda 48 bin istedi ama yeter artık dur dedim kendime
Zaten kaptıracağın kadar kaptırdın bari daha fazla kaptırma dedim
48 bin çok abla dedim o da sen bilirsin o zaman bozayım parayı atmiycaksan dedi
Ben de paramı geri iade etmesini istedim Bugün akşam iade ederim dedi
Artık ne kadar doğru ne kadar yalan Bilmiyorum savcılığa şikayette bulunsam paramı geri alabilirmiyim
Wp konuşmaları , dekontlar ve para attığım kartın fotoğrafı var
Oğlak1 yıl@MuhammedAslan16 arzu kim ya öyle bir şey mi var. Mardin'de Gabriel var Süryani bildiğim
Oğlak1 yıl@Semaist4272 kimmiş o
Oğlak1 yıl@Semaist4272 ne yapıyor
Oğlak1 yıl@Semaist4272 tamam kim
Aslan8 ay@Sevgisizmelek95 merhaba yardımcı olur musunuz bana
Koç6 ay@Mavibeyazderler evet dolandırıcxı bızzat benı dolandır kalpazan profıulımı ınceleyın bakın bakalım tavsıye ettıgım bırısı var mı dıye elıfın hakkında yorum yapanlar kendısıdırı kalpazandır dolandırıcıdıdır
En İyi Cevaplar
ben yaptırdım canım henüz bir bucuk ay oldu aşk büyüsü yaptırdım ama halen bir tık yok anlamadım gitti , süreklide soruyorum yaptırğım kişiye eee sonuç yok ne oldu diyorum sabret diyor gelecek ben ne diyorsam odur diyor ... bakalım şimdilik beklemedeyim canım ... ama falcılara gittim hepside bana gri döneceğini söylüyor hatta akşam sabah tarih bile veren var düşün yani ... gerçi allahtan başkası bilemez ama insan sevince ve aciz kalınca malesef bu traz günahlara giriyor , allah bile affetmeyecek beni :( ama ben onu çok seviyorum çoook , allah yardımcın olsun hayatım ...
1025 Yorumla
Yay+1 yılkadınların hırslarına her zaman yenik düştüklerni düşünüyorum herşey beklenir kadın milletinden hem lanetlendiğini biliyorsunuz hemde bu haltları dahi yapıyorsunuz sonrada imanını peynir ekmek sanıp Allah bile affetmeyecek beni diyorsunuz kadın milleti garip ve balalı yaratıklar kim ne derse desin
Oğlak+1 yılNe oldu sonuc alabildinmi?
Oğlak+1 yıl
Başak+1 yıl
Yay+1 yıl@Yalnızlarprensesi sonuc alabilen oldumj?
Oğlak+1 yılSonuç ne oldu
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yıl
Akrep+1 yılBenim bildiğim bir medyum var
Balık+1 yıl@Elvin1212 merhaba yaptırdınız mi büyü buldunuz mu birini
Balık+1 yıl@Elvin1212 elvin merhaba yaptırdın mi
Boğa1 yılAllah izin vermedikçe büyü hic bir şey yapamaz. İzin verirse imtihan içindir. Ya da, etkileri olmuştur, büyüyü bulmuştur, benim gibi el-ilmi havas bilen hocalara gitmiştir.
- 1 yıl
@Mehmetyilmaz1991 kime yaptırdınız
bir sürü hocaya dünya kadar para kaptırdım. Sonunda birisini buldum gibi ama umarım olur artık. Zonguldakta köyde bir kadın.
071 Yorumla
Oğlak+1 yılBirini buldunuz mu aceba
Oğlak+1 yılZonguldAktan elif diye birisine mi ulaştın konuştun 61 numarasının sonu
Boğa+1 yıl@İmposible01 ELİF HOCAYA İŞLEM YAPTIRAN ARKADAŞLAR LA BERABER GRUP KURDUK GEŞİLMELERİ ORDAN TAKİP EDİYORUZ. ELİF HOCA İLE DAHA ÖNCE ÇALIŞMIŞ VE HALEN ÇALIŞAN VARSA BİLGİ PAYLAŞIMI ADINA GRUBUMUZA DAHİL OLABİLİRLER.
Aslan+1 yılylcn739 merhaba özelden mesaj atamıyorum zonguldaklı elif denen hoca islem baslatmissin. Tuttu mu bana da yardimci olur musun
Aslan+1 yıl@brvnhsyn kime yaptıralım o zaman. Hiç mi yok bunu yapan biri. Senin bildiğin biri var mı. Rabia sahra diye bir medyum var. Onu bilen var mı. Yapıyor mu acaba
Aslan+1 yıl@brvnhsyn ozelden puanım yok yazamıyorum. Bildigin biri var mı tuttu mu yardım eder misin
Aslan+1 yıl@brvnhsyn neden yapmayın diyorsun
Aslan+1 yılYlcn739 oldu mu banada yazar mısın
İkizler+1 yıl@Expertopatronus ne durumdasınız?
İkizler+1 yıl@Expertopatronus buldunuz mu?
Oğlak+1 yıl@cmg70 brvnhsyn inanmayın bu kız dolandırıcı burda bana ilk bir hoca önerdi dolandırıldım teli engelledi elif hocaya yaptırdım sonra buradaki yorumlardan sevgilim geri döndü burda kalkmıs elif hocayı kötülüyor
Oğlak+1 yıl@Nazliiiiiiiiiiii45 sakın zonguldaklı elife inanmayın dolandırcıdır benimle iletişime geçerseniz kanıtlarıda vardır
Oğlak+1 yıl@cmg70 sakın inanma elif dolandırcıdır kaç kişiyide sonrasında tehdit etmiştir hatta bilgilerini verip çalışmaya başlamayanları bile eşinin numarasını buldum söylerim diye tehdit ediyor
Kova+1 yıl@Expertopatronus nasıl tehtit ettiki sizi ve neden etti
Oğlak+1 yıl@Sevalsahinnn beni etmedi eden bir sürü insan tanıyorum en son da işlem yaptırmak istemeyen bir kadını eşine söylemekle tehdit edince şarteller attı
Kova+1 yıl@Expertopatronus benim kuzenim yaptırdı ona şaka gibi etkide gördü ama kadın acayip sinirliymiş bagırmıs kuzenımede iyi hocada deli galiba büyü yapmaktan delirmiş ben büyü yapanada yaptıranada karsıyım
Boğa+1 yıl@Sevalsahinnn bu yaşıma kadar bende karşıydım. neler yaptım. peki kimmiş bu kadın
Kova+1 yıl@Expertopatronus elif hocaya işlem yaptırıp etkı gören bizzat yakındn tanıdıgım var bende yaptırcaktım senın bu yazdıgından sonra eşe söyleme falan kadına sordum hocam siz insanları tehtitmi ediyosunuz diye evet ediyorum dedi gitsin serefsiz polise dedı siz herhalde kadına işleme basla demıssınız yaslı baslı halimle üc gece ugrastım sonra vazgecmıssınız ama cidden eşinize diyecek telefonda sorunca bile ateş püskürdü ne diyeyim haklı kadın sen hem yaptır sonra vazgec ee ne bekliyodun
Oğlak+1 yıl@Adaliharunnn hahahaha gülerim sadece senin yalanına birincisi xper seviyenden bile yalan olduğun belli oluyor canım madem iyi hoca sen yaptır kimseye tavsiye etme daha fazla insan dolandıramayacaksınız
Oğlak+1 yıl@Adaliharunnn kanıtları ile sunarıö zonguldaklı elif dolandırcıdır
Oğlak+1 yılKim olacak zonguldaklı elifin foyasını ortaya çıkardık şimdide yeni hesaplarla ortaya çıkıp elifi övüyorlar zaten yaptırıp işlemi olan bir insanın burada işi ne sevgilisinin eşinin yanında olur akıllı olun
Boğa+1 yıl@Expertopatronus haklısın kardeş. ben başlamıştım ama yok olmuyo bu da. gelir gibi oldu kaçtı gene.
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yılSonra tuttular, Süleyman’ın iktidarı aleyhine şeytanların takip ettikleri şeye uydular. Süleyman kâfir olmamıştı ama insanlara o büyülü sözleri öğreten şeytanlar kâfir olmuşlardı[1] (Bu Yahudiler) Bâbil’de o iki melik’in,[2] Hârût ile Mârût’un başına gelenlerin[3] de arkasına düştüler. Hâlbuki onlar: “Biz yandık,[4] sakın bunu göz ardı etme! (kimseyi yakma)” demeden birine bir şey öğretmezlerdi. Bu ikisinden, kişi ile eşinin arasını ayıracak şeyler öğrenirlerdi, ama Allah’ın onayı olmadan kimseye zarar veremezlerdi. Bunlar (bu Yahudiler) ise, işlerine yaramayan, sadece zararı olan şeyi öğreniyorlar. İyi biliyorlar ki bunu tercih edenin ahirette eline bir şey geçmez. Kendilerini ne kötü satıyorlar! Keşke bunu bilseler!* Bakara 102
Oğlak+1 yıl@Adaliharunnn sizin işleminiz tuttu mu
Oğlak+1 yılBirini buldunuz mu acaba işlem için
İkizler+1 yıl@İsimszkişi işlem yaptın mi
Oğlak+1 yıl
Kova+1 yılLütfen bana dönüş yapar mısın
Oğlak+1 yıl@Gizliuye3443o evet
Oğlak+1 yıl@Gizliuye3443o yorumların hepsi silindi
İkizler+1 yıl@sevgisizmelek95 abla az önce konuşuyorduk komple hesabımı sildi bir daha denemeliyiz
İkizler+1 yıl@sevgisizmelek Abla bu sefer bir an önce haledelim yalvarırım
İkizler+1 yıl@sevgisizmelek abla hesabımi kökten kapatillar lütfen görüyorsan bir önce bana dön
İkizler+1 yıl@sevgisizmelek abla hesabımı sildiler hiçbir şey yapamıyorum lütfen sen bir şey yap alel acele bu hesabı açtım
Aslan+1 yıl@Serdar161981 grup hala aktif mi
Aslan+1 yıl@Elvin1212 arayışınız devam ediyor mu
Aslan+1 yıl@Pelin2125 gruba katılım sağladınız mı
İkizler+1 yılBizim grup var
İkizler+1 yılBuryaa dikkat et dolandirici kaynıyor burasi
Terazi+1 yıl@Elvin1212 ben buldum bi hoca Ankara'da bu hafta sonu yanina gidecegim insallah tutar iletisime gec tutarsa haber ederim benimde canim fena yaniyo yeterki tutsun yoksa intihar edicem
Aslan1 yıl
Boğa1 yılAllah izin vermedikçe olmaz zaten.
Balık1 yıl@Expertopatronus merhaba ben de aylardır arıyorum. burada herkes dolandırıcı. Siz buldunuz biöu bir şeyler
Oğlak21 gü
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
26Cevap
+1 yılBuyu yaptırmak büyük vebaldir büyük gunahtır.
Kızın birisi bana büyü yaptırmış bağlama. Onu görür görmez ona karşı koyamadigim bı enerji vardı onda ve beni kendisine doğru cekiyordu. Ve beynim sürekli onu düşünür olmaya başlamıştı. Fotoğraflarına bakarken bile hipnoz oluyordum kaslsri saçları oynuyor hipnoz ediyordu beni. En son p*rno izlerken bile o kız aklıma geliyordu 😭😭😭.
Kız aklımı almıştı büyü ile şükür kurtuldum Rabbime bin şükür eğer kurtulamasa idim Halim harapti.
Rabbim misli ile yaşatsın süründursun diyorum büyü yapan ve yaptıranlara.61 Yorumla
Yengeç1 yılGeçmiş olsun... ben daha kurtulamadım. Ama her dediğin şey doğru. Hatta biri gelip sende büyü var seni kurtarıcam dese hayır kurtarma derim o derece
İnsan öyle bir raddeye geliyor ki bazen yaptırmak zorunda kalıyor o yüzden öncelikle kimseyi bu tür şeylere başvurduğu için yargılamayın bir gün sizin de başınıza gelebilir... Ben eşimi benden soğutup kendine çeviren bir kadın yüzünden girdim bu işlere ve internetten araştırmalarım sonucu Ali gürses hocada karar kıldım 1-21 gün sonuç verdiği papaz büyüsüne başladık çok da dolandırılan oluyormuş bu işlerde ama Allahtan ilk seferde doğru kişiyi bulmuşum ve gerçekten de dediği sürede eşim tekrar kadından uzaklaşıp eve geri döndü. En çok 2 çocuğumuz için üzülüyordum biraz da ondan başvurdum bu işlere ama doğru şekilde yapılınca tutuyor demek ki... Benzer durumda olup da yardıma ihtiyacı olanlar olursa diye Ali hocanın numarası 05355906275 kendiniz de internetten araştırın gene ona göre kararınızı verin tabii...
95 Yorumla
Yengeç+1 yılKime yaptirdin
Koç7 aydolandırıcıdır ınanmayın
Koç6 aybu turkıyede en ıyı dolandırıcı elı gurses numarasıdır dıkkat edın yaglı kagıda yazı yazar 5 bın tl ye satar kalpazandır
+1 yılArkadaşlar bu sektörün şarlatanı çok fazla. Sosyal medya hesaplarında gördüğünüz işlem fotoğrafını abartmıyorum 100 hesapta daha görebilirsiniz. İlk başlarda bu tongaya çok düştüm.. O iş bende diyenlere verdiğim parayla 2+1 daire alırdım. 2 yıl önce tavsiye üzerine tanıştığım hoca benim bu dolandırılma yolculuğumda son durağım oldu. 3 hoca birlikte çalışıyorlar. İşlemleri hem kendileri uyguluyorlar, hem de uygulanan gerekenleri sana gönderiyorlar. İşlemin hazırlanışı en az 1 hafta sürüyor. Sana gelip uygulamaya başladıktan sonra 21 gün içinde amacın neyse ulaşıyorsun.
010 Yorumla
Aslan+1 yılKim bunlar yardımcı olur musunuz?
Başak+1 yıl@Gizemaşkkk merhaba siz ulaşabildiniz mi hocaya
Aslan+1 yılMerhaba, kimden yardım aldıysanız bana da söyler misiniz
İkizler+1 yılBoşa arama bulan tek bir kişi var oda nerede olduğunu bilmiyor
Yengeç+1 yıl@gizliuye4477 kim bulan
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşin ehline gidersen yaptirirsin. Döndürürsün. Ben birine yaptirtip dondurtmustum ama cok arastirdim onu bulana kadar da cok dolandirildim. Ha bugunku aklim olsa asla yaptirmazdim. Ne Günahına girerdim ne de büyü yaptıracak kadar aciz duruma düşerdim. Ama bu siteden uzak durun. Raina dolandırıcı emrah dolandirici instagramdaki medyum mahmut dolandirici. Hepsinin burada bir ton hesabı var
4188 Yorumla
Koç+1 yılKime yaptirdin sen
Oğlak+1 yılDolandiricilari yazdiğiniz icin sagolun. Hangi hocayla calismaliyiz yardimci olursaniz cok daha iyi olacak. Kesin ve en cabuk sonuc veren hoca oneriniz varmi? Ozelden de yazabilirsiniz.
Koç+1 yıl@Hilalduru1 valla bende ariyorum guvenilir birini 2 kisi var ama emin degilim
Boğa+1 yılBanada soyleyin lutfen yardima ihtiyacim var numarasini falan ne bilim yatdimci olun dolandirilmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Blacklove97 sana takip attım. dikkat et site dolandırıcı kaynıyor
Koç+1 yıl@as7847 yalan söylemeyin artık ya bıktık
Boğa+1 yılBana da söyle lütfen
Cevap sahibi+1 yıl@smajestiks takip attım
Terazi+1 yılKime yaptırdınız özelden yazabilirmisiniz?
Başak+1 yılKime yaptırdınız
İkizler+1 yılLütfen banada söyler misiniz
Oğlak+1 yıl@Ecelikız bana da yazın lütfen
Oğlak+1 yılBende çok dolandırıldım baran ersun İstanbul'da elife mardinde olduğunu söyleyen şarlatan zindan diye birine lütfen bana da söylermisinşz
Boğa+1 yılBana da söylermisiniz lütfen bende çok dolandırıldım gerçekten yapan birileri olduğuna inanıyorum çünkü bir tanıdığımızın kızı yaptırmıştı. Ayrılan nişanlısı başkasıyla nişanlandığı halde geri döndü evlendiler çok mutlular ama o hoca vefat etmiş. Yapacak birileri vardır ama nerede?
Oğlak+1 yıl@Melisay123 bulursanız bana da söyler misiniz
Boğa+1 yıl@Expertopatronus bulursam söylerim tabi ki ama burdan numara verip daha sonra numarayı araştırdığımda o kadar çok isim çıkıyor ki şaşırdım artık
Oğlak+1 yıl@Melisay123 deniz beyle görüştüm ben şimdi ali hoca diye biriyle konuşacağım birazdan bilginiz var mı aceba
Oğlak+1 yıl@Expertopatronus Ali Gürses mi dolandırıcı o
Oğlak+1 yılArkadaşlar internetteki herkes dolandırıcı normal hayattan tanıdığımız insanlar olması lazım
Oğlak+1 yıl@Cheescake2 hayır o değil
Oğlak+1 yıl@Expertopatronus nerden buldun kim önerdi canım
Oğlak+1 yılİyi bir hoca bulanlarda sadece ben buldum yazıp isim numara vermiyorlarsa anlamadım doğrusu
Oğlak+1 yıl@Cheescake2 buradan deniz diye bir beyfendi ile konuştum o söyledi de daha bakım yapacak iletirim ben size isterseniz bekleyin ben sonuç alırsam söyleyeyim boşuna dolandırılmayın
Oğlak+1 yıl@Expertopatronus bakım yapsın öncesinde birşeyler biliyorsa yaptır
Oğlak+1 yılSoyadı neymiş Deniz in
Oğlak+1 yıl@Cheescake2 bilmiyorum ki yaa
Boğa+1 yıl@Expertopatronus tanımıyorum ben internetten Ankara da medyum marsele para gönderdim 3 gün sonra hiç birşey yapmadığı halde tekrar para istedi
Boğa+1 yılİnşaAllah iyi bir insandır bize de yardımı olur. Elimde telefon aramaktan başka bişey yapmıyorum çok zor bir durum Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
Boğa+1 yılBurdan 3 kişi numara verdi Google numarayı yazınca bu sitede başka isimlerde de verilmiş numara. Sadece 1 tanesini bulamadım onuda yarın aramayı düşünüyorum
Oğlak+1 yıl@Melisay123 kim olduklarını öğrenebilir miyim aceba
Boğa+1 yıl@Expertopatronus canım Emre hoca diye bir numara geldi Kırıkkale yazmışlar sonra Ankara en son İstanbul çıktı. Biri Konya da dedi ismi Abdülmecit yazılmış Derviş yazılmış bu hocaların çok adı varmış en son Malatya dan birinin numarasını verdiler onun adını bilmiyorum
Boğa+1 yılÖzelden yazamıyorum ama numarayı internetten bir araştır bulursam hemen haber ederim yarın arayacağım bakalım ne çıkacak
Boğa+1 yıl@Expertopatronus 9 aydır araştırıyorum ama yok bulamadım paraya mı yanarsın umuduna mı çok zor bir durum senden haber bekliyorum belki iyidir bulduğun hoca
Oğlak+1 yıl@Melisay123 bende yaZamıyorum yaa nasıl iletişime geçsek aceba malatyadaki aynı hoca mı aceba
Boğa+1 yıl@Expertopatronus numarasının sonu 44 şimdi aşağıdaki yorumları okuyorum Elif hocadan bahsediyorlar Zonguldak ta bir de onu mu arasak
Oğlak+1 yıl@Melisay123 malatya da kim varmış
Boğa+1 yıl@Cheescake2 Malatya damısın
Boğa+1 yılEğer Malatya da isen çok iyi olur
Oğlak+1 yıl@Cheescake2 aksoymuş
Oğlak+1 yıl@Melisay123 yok onunla birisi çalışmış olmamış işi
Oğlak+1 yılYani zonguldakti bayan işe
Boğa+1 yıl@Expertopatronus onu da eledik bakım yapıcak demiştin bir ses var mı
Oğlak+1 yıl@Melisay123 hiç çevresinde öneren kimse yok mu ya
Oğlak+1 yıl@Cheescake2 malatyada ali diye birisini önerdi bilgin var mı
Boğa+1 yıl@Cheescake2 maalesef buradan arıyorum bulmaya çalışıyorum
Oğlak+1 yıl@Melisay123 yok benimkisi 70
Oğlak+1 yıl@Expertopatronus malatyaya mı gitcem ben şimdi büyük şehirlerde bilen eden yok mu ben birini biliyorum ama büyü yapmıyor dua ile yapıyor bunu ayrıca kız psikoloji okuyo erkek arkadaşınla olan iletişimini düzeltiyo nasıl davranman gerektiğini söylüyo
Boğa+1 yıl@Expertopatronus farklı o zaman
Boğa+1 yıl@Cheescake2 özelden mesajlaşalım ben mesaj atamıyorum malesef
Oğlak+1 yıl@Cheescake2 yoo telefondan iletişime geçiyorsun
Boğa+1 yıl@Expertopatronus aynen telefonla görüşüyorsun da parayı yatırdık yaptığını göndermedi o zaman zor işimiz
Oğlak+1 yıl@Melisay123 aynen ne yapacağız bilmiyorum yaa malatyadaki hocayla görüştüm evet inandırıcı ama bir çok defa dolandırılınca insanın kafasında soru işaretleri oluyor
Oğlak+1 yıl@Melisay123 sen aradın mı birisini
Boğa+1 yıl@Expertopatronus birini aradım ama ulaşamıyorum
Boğa+1 yıl@Expertopatronus ali hocayla görüşecektin görüştün mü?
Oğlak+1 yıl@Melisay123 görüştüm de aklımda soru işaretleri var açıkçası bilemiyorum fazla aceleye getiriyor gibi
Boğa+1 yıl@Expertopatronus bakım yaptı de mi canım yani bilebildi mi?
Oğlak+1 yılKeşke özelden konuşabilsekde daha ayrıntılımyazsam neyse yaptırırsam ve dolandırılırsam yazarım zaten 😂😂
Boğa+1 yıl@Expertopatronus keşke konuşabilsek çok iyi olur bende yarın biriyle konuşcam eğer iyi olursa haber ederim
Oğlak+1 yıl@Melisay123 ya konuşunca çok mantıklı geliyor herkesin söylediği ama sonunda dolandırılıyorsun maalesef
Boğa+1 yıl@Expertopatronus aynen sanırım senin aradığın numarayı bende buldum ama aramadım daha o yüzden sordum
Boğa+1 yıl@Expertopatronus bakım yaparken herşeyi söylüyor dedi numarayı veren arkadaş
Boğa+1 yıl@Expertopatronus iletişimizi kesmeyen en azından ben yarın biriyle konuşcam bir de senin aradığın Ali hoca var onu da ararım
Oğlak+1 yıl@Melisay123 tamam anlaştık ona göre bir yol çizeriz artık
Oğlak+1 yıl@Expertopatronus evet kızlar iletşimi kesmeyelim bende birisini önercem ama büyücü değil
Boğa+1 yıl@Expertopatronus ben yarın biriyle görüşücem inşaAllah olumlu olursa sana da yardım ederim. Sen şimdi Deniz beyden aldığın hoca ile çalışıcakmısın?
Akrep+1 yıl@Cheescake2 kimi onerecem banada öner ne olur
Boğa+1 yıl@Mrt2515 yaptırdığın işlem olmadı mı? Bugün yeni hoca arıyorsun
Akrep+1 yıl@Melisay123 ya olmadı değil daha birşey belli değil bu olmasa daha iyi işini yapan bir hocayla çalışmak için bakıyorum halen
Oğlak+1 yıl@Melisay123 deniz beyin dediği ali hocayla konuştum yaptıracağım ona inşallah olur ama uzun süre verdi maalesef bilemiyorum o yüzden olursa haber ederim
Boğa+1 yıl@Expertopatronus canım uzun süre derken genelde 21 gün diyorlar ne kadar süre dedi?
Boğa+1 yıl@Mrt2515 ablanın söylediği hocayla başla ablanın işi olmuş bende birini deniyorum olmazsa o hocaylada görüşcem
Oğlak+1 yıl@Melisay123 hangi abla
Akrep+1 yıl@Melisay123 ya ablanin dediği hoca iki yöntemle işlem var biri imkansız benim için diğeri de hazırlanışı 45 gün sürecekmis
Boğa+1 yıl@Mrt2515 yanlış anlama arkadaşım ama şu halimize baksana kaç gündür burada çırpınıyoruz aslında zaman aleyhimize işliyor ama umudumuzu hala kaybetmedik. Eğer kesin döndürecekse 45 gün fazla değil bilmiyorum seni ben nişanlımdan ayrılalı 9 ay oldu. Evlerimiz bile yakın ama 1 kere bile görmedim
Boğa+1 yıl@Cheescake2 karışık bayan diye bir abla önerdi
Boğa+1 yıl@Mrt2515 özelden konuşabilsek biri neden imkansız?
Oğlak+1 yıl@Melisay123 hangi abla bize de söylermisiniz kiminle deniyorsun sen
Boğa+1 yıl@Expertopatronus canım ben evimin burda buldum. Ama karışık bayan diye biri senin görüştüğün ali hocanın numarasını verdi sanırım
Oğlak+1 yıl@Melisay123 benim çalışmaya başladığım hoca sanırım o
Boğa+1 yıl@Expertopatronus canım numarasının sonu 70
Oğlak+1 yıl@Melisay123 adı ne hocanın ve numarası ne
Boğa+1 yıl@Mrt2515 o ablanın hesabı aktif değilmiş ondan ulaşamıyorsun sanırım burdan bir arkadaş o hocayla çalışmaya başladı İnşaAllah işi olur
Akrep+1 yıl@Melisay123 inşallah valla çok zor durum allah düşmanıma göstermesin
Boğa+1 yıl@Mrt2515 özelden konuşabilsek keşke burda konuşmak zor oluyor ama ablanın hesabı kapalı
Boğa+1 yıl@Mrt2515 kardeşim senin durumu tam bilmiyorum ama birazda acele etme sakin ol bir de o hocadan o hocaya geçme biraz bekle ben o hatayı yaptım şimdi sakin davranıyorum ya da çok para harcadığım için duruyorum ama arıyorum bir yerde kesin bir hoca vardır onu bulamadık
Boğa+1 yıl@Mrt2515 tamam kardeşim müsait olunca arayım konuşalım
Oğlak+1 yıl@Melisay123 aynen 70 aynı hocadan mı bahsediyoruz
Boğa+1 yıl@Expertopatronus evet aynı hoca o zaman ama aramadım ben daha
Boğa+1 yıl@Mrt2515 arıyorum ama numaran özel aramalara kapalı açarsan arayabilirsin yanlış anlama
Boğa+1 yıl@Expertopatronus bişey sorucam kaç günde dönüş olur dedi
Akrep+1 yıl@Melisay123 açarım
Akrep+1 yıl@Melisay123 ara
Boğa+1 yıl@Mrt2515 arıyorum o zaman
Boğa+1 yıl@Mrt2515 arıyorum ama hala özele kapalı numaran bu çalıştığın hoca Konya'da mı? Bir yerde öyle yazmışsın
Akrep+1 yıl@Melisay123 ya acamiyorum ozeli denedim olmadı
Oğlak+1 yıl@Mrt2515 ben mesaj attım sana bak bir
Boğa+1 yıl@Mrt2515 neyse bu çalıştığın medrese hocası Konya da demişsin burda yazan Abdülhamit hocayla mı çalışıyorsun
Akrep+1 yıl@Melisay123 evet
Oğlak+1 yıl@Mrt2515 Abdülhamit dolandırıcı
Boğa+1 yıl@Mrt2515 burda biri daha o hocanın numarasını vermiş ismine Derviş demiş biri de Abdülmecit yazmış bende arayacaktım son anda farkettim karışık bayanda uyardı aramadım
Akrep+1 yıl@Melisay123 valla ben şu an çalışıyorum daha birşeyini görmedim
Oğlak+1 yıl@Mrt2515 adı ne hocanın adı adı
Boğa+1 yıl@Mrt2515 olsun da bizde gidelim
Akrep+1 yıl@Cheescake2 adı abdulhamit valla olursa inşallah sizede söylerim
Oğlak+1 yıl@Melisay123 ne yaptınız aceba merak ettim de
Boğa+1 yıl@Expertopatronus yapmam için bişeyler verdi 21 gün bekle dedi bugün ikinci gün bekliyorum.
Boğa+1 yıl@Expertopatronus sende bir gelişme var mı?
Akrep+1 yıl@Melisay123 kime yaptırdın
Boğa+1 yıl@Mrt2515 internetten bulmadım
Oğlak+1 yıl@Melisay123 benim daha baya bekleme sürem var ya olmazsa elimde birisi olsun bari
Akrep+1 yıl@Melisay123 nerden buldun
Boğa+1 yıl@Expertopatronus İnşaAllah olsun işimde buradaki herkese yardımcı olayım, hepimiz umut içindeyiz
Boğa+1 yıl@Expertopatronus özelden konuşabilsek çok iyi olacak az kaldı 2 xper olmama
Boğa+1 yıl@Mrt2515 Çankırı'dayım orda bir arkadaş önerdi olursa söylerim. Olmayacak olursa da söylerim İnşaAllah olsun da haber ederim. Siz gibi bende çırpınıyorum olunca hemen haber edicem. Abdülhamit hocadan gelişme yok mu?
Akrep+1 yıl@Melisay123 inşallah olur ya
Yok daha bir haber hocada çırpınıp duruyor
Akrep+1 yıl@Melisay123 hocada bir an önce sonuç alıp benden kurtulmak istiyor 😊
Oğlak+1 yıl@Melisay123 merhaba ne yaptınız bir sonuç alabildiniz mi. Siz galiba birisiyle çalışmaya başladınız. bir gelişme oldu mu faydası
Boğa+1 yıl@İmposible01 şu an bir gelişme yok bekliyorum
Oğlak+1 yıl@Expertopatronus peki sağlam bir tane bulabildinmi. Ersun dediğin ersun hoca mı 62 numarasının sonu
Oğlak+1 yıl@İmposible01 ersuna yaptırma beni kaç ay oyaladı sonuç yok
Oğlak+1 yılSonu 62 olan yani
Oğlak+1 yıl@Melisay123 bişey sorucam naptınız hiç denedinizmi bir gelişme oldu mu sizde hiç.
Boğa+1 yıl@İmposible01 şu an bir gelişme yok malesef
Kova+1 yılBanada yazarmisiniz Birsey soracam
Kova+1 yıl@Melisay123 malatyadan dedigin hoca bir bayanmidi Acaba?
Kova+1 yıl@Melisay123 numaranin Sonu 44 dediginiz hocanin Adi Nuran. Siz ona islem yaptirdinizmi?
Boğa+1 yıl@Liyanliyan yok hayır işlem yaptırmadım sadece numarasını ve mail adresini burdan biri verdi. Bayan bir hocaymış
Kova+1 yıl@Melisay123 bana takip atarmisin Bisey soracam
Akrep+1 yıl@Melisay123 ben abdulahmitten sonuç almadım benim yorumlara okuyupta heycanlanmayın kimse yanmasın benim yüzümden söylemek istedim ben yandım siz yanmayin
Akrep+1 yıl@Cheescake2 ben sonuç almadım abdullahamitten yorumlarıma bakıp da heycanlanmayın onun hakkında bana demişlerdi ama inanmamıştım yandıktan sonra inandım
Aslan+1 yıl@Cheescake2 buldun mu birini. Bana da yazar mısın rica etsem
Aslan+1 yıl@Expertopatronus XD Zonguldak takı yaşlı internet kullanmayı bilmiyorki burda dolassin
Aslan+1 yıl@Melisay123 sen buldun mu birilerini.
Oğlak+1 yıl@Ssunaaa ne grubu
Oğlak+1 yıl@Ssunaaa sen nereden biliyorsun internet kullanmadığını beraber mi yaşıyorsunuz
Kova+1 yıl@Expertopatronus Evet Beraber yasiyor Cünkü onun kizi Bu 😂😂
Sahte hesap yapip anasila para pesindeler
Aslan+1 yıl@Liyanliyan siz herkese onun kızı demissiniz kadın numarasının internetten dağıldığını bile bilmiyor
Oğlak+1 yıl@Ssunaaa hadi beee gayet iyi biliyor canım boşa kürek çekme insanlar elifin ne olduğunu gayet iyi anladılar bu işten böyle kolay sıyrılamayacaksınız
Kova+1 yıl@Ssunaaa eh yalanmi bin tane sahte hesap yapmissin Hepsininde sonu uzun.
Kadin bal gibidi biliyo naptini ve ne oldugunu
Kova+1 yıl@Expertopatronus Bosver halada sansini deniyor.
Korkarim gercekten yeni gelenler inanip para yatircaklar
Oğlak+1 yıl@Liyanliyan artık dolandırıcı diye bağırdık resmen kananlarda varsa yaşasınlar görsünler birşey demiyorum konuşunca da binlerce yalana kanarlar yok kızım doğum yapacak hemen yaptır yok hasta oldum gibi birde oğlumlu kızımlı konuşuyor terbiyesiz kadın
Aslan+1 yıl@Mazikalbimdeyara buldun mu birilerini bana da yazarmisin
Aslan+1 yıl@Ssunaaa puan yok yazamıyorum sen yazarmisin
Akrep+1 yılkim acaba
İkizler+1 yılAli gürses tutmuyor
Medyum Bedirhan dolandırıcı
Medyum emrah dolandırıcı
Raina dolandırıcı
Nickname olarak herhangibiri123 dolandırıcı biricikkızzz dolandırıcı onanesanane dolandırıcı. Dikkat edin ben doğru işlemi yaptırana kadar bir dünya dolandirildim
Aslan+1 yıl@Melisay123 hoca buldunuzmu
Aslan+1 yıl@crazygirl21 hoca buldunuzmu yardimci olur musunuz lutfen bana
İkizler+1 yıl@Sinemyurdakul kime yaptırdınız?
Oğlak+1 yıl@Cheescake2 acaba birisini bulabildiniz mi
Oğlak+1 yıl@Sinemyurdakul doğru işlemi kimle yaptırdınız
Boğa+1 yıl@Melisay123 merhaba sizi takip ettim ama özelden yazamıyorum rica etsem bana özelden yazabilir misiniz
Boğa+1 yıl@Sinemyurdakul merhabalar sizi takip ettim ama özelden yazamıyorum rica etsem bana özelden yazabilir misiniz
Boğa+1 yıl@Mazikalbimdeyara buldunuz mu
Boğa+1 yıl@Cheescake2 sen yaptirdin mi hic
Koç+1 yıl@Sinemyurdakul Bilgi verin allah için
Aslan+1 yıl@Sinemyurdakul kime yaptırdınız?
Koç+1 yıl@Sinemyurdakul Sinem bende çok dolandırıödım ne olur bana yardım et hamileyim yeni evliyim eşimle sorunlarım var pelinarslan1991@hotmail. com dan yaz numaramı vereyim
Yengeç+1 yıl@Melisay123 bulabildiniz mi birisini
Yengeç+1 yıl@Sinemyurdakul yardımcı olurmusun
Koç+1 yıl@Sinemyurdakul tanıdığın düzgün hoca var mı
Akrep+1 yıl@Pelin2125 bulabildiniz mi?
Terazi+1 yıl@Sinemyurdakul siz kime yaptırdınız?
İkizler+1 yıl@Sinemyurdakul kime yaptirdiniz nolur yardim edin zor durumdayim
İkizler1 yılBanada söyleyin lütfen dolandırılmak istemiyorum hocanın numarası felan varsa eğer ulaşabilmeme yardımcı olur musunuz
Koç8 ayBenim aile için şart ya gerçekten sağlam dolandrici olmayan var mi
Sakın büyüye bulaşma derim hem yapan hem yaptıran büyük günaha girer. Hem büyünün etkisi de geçicidir sonra ters teper senden nefret eder. Allah a şirk koşmak demek ve de dinimizde haram.
sabah namazının ardından 124 defa Ya Muid ismini zikret. Ya Muid ismini zikredenlerin elinden gitmiş olan herşey yerine gelir.
ben ayrıca vefk yaptırdım sonucunu bekliyorum olacağı varsa olur herşey Allah tan. Vefk günah değil diye biliyorum bu yüzden yaptırdım. Tutarsa yazarım buraya312 Yorumla
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yıl
Balık+1 yıl@Isimsiz123321 ben sonç aldm
Boğa+1 yıl@gzm_oztrk hangi hocaya ne kadara bende yaptırmak istiyorum aklımdan çıkmıyor
İkizler+1 yıl@renginss bir cevap versen donsen
Yengeç1 yılVefk benim bildiğim kadarıyla padişahların, şehzadelerin üzerlerine giydikleri tılsımlı gömleklerin üzerinde de vardı. Bende günah olduğunu düşünmüyorum
Bence Hiç Bulaşmayın, Evet Yaptırması Kolay Tutmaz Demeyin Tutuyor Etkilide Oluyor Yalnız Durum İçinden Çıkılamaz Bir Hal Alıyor Zaman Geçtikçe 4 Sene Oldu Ben Şimdi Evlendim Ayrılamıyorum Kavga Da Etsek Haksız da olsan Ayrılamıyoruz Resmen Sizin Esiriniz Oluyor
543 Yorumla
Aslan+1 yılbana yaz nolur acil
Aslan+1 yıl@Asgdgdgdt takip et benii
Başak+1 yılLütfen bana ulasabilir misiniz? Özelden mesaj atmak istedim ancak yeni üye olduğum icin atamadım, lütfen
Başak+1 yıl@bendeniz19 cevap verdi mi size, ben yeni uyeyim mesaj atamiyorum
Başak+1 yıl
Başak+1 yıl@bendeniz19 bana yardımcı olabilir misiniz
Aslan+1 yıl@Damla12346 yaz canımm
Oğlak+1 yıl@bendeniz19 bulabildiniz mi
Birisini
Aslan+1 yıl@İsimszkişi ever
Oğlak+1 yıl@bendeniz19 bilgi verebilir misiniz
Oğlak+1 yıl@Asgdgdgdt bulabildiniz mi acaba
Oğlak+1 yıl@Damla12346 bulabildinmi birini mail adresimi versem yazabilir misin
Oğlak+1 yıl@Asgdgdgdt bana mesaj atabilir misin ben atamıyorum
Terazi+1 yıl@bendeniz19 ya bana mesaj atabilir misin lütfen takip ettim seni
Oğlak+1 yıl@bendeniz19 bileği verebilir misiniz
Kova+1 yıl
Kova+1 yıl@bendeniz19 bana da yazabilir misin sana yazamıyorum
Yengeç+1 yıl@bendeniz19 bana yardımcı olabilir misiniz lütfen
Kova+1 yılLütfen bana dönüş yapar mısınız ben mesaj atamıyorum
Boğa+1 yılMerhaba bana da yardımcı olabilir misiniz
Yengeç+1 yıl@bendeniz19 bana da yardımcı olabilir misin lütfen?
Yay+1 yılİsmi nedir veya numarası var mı soylermisiniz
Boğa+1 yılBana da yardımcı olur musun cidden
Koç+1 yıl@Esra_soykan siz son durum olarak ne yaptınız buldunuzmu
Oğlak+1 yıl@bendeniz19 Bende istiyorum lutfen
İkizler+1 yılBulan varsa bana yardımcı olsun lütfen
İkizler+1 yıl@bendeniz19 sen bulabildin mi
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yılArama kardeşim çok dolandirilirsin ekle beni
Aslan+1 yılarkadaşlar ben yaptıralı seneler oluyor bence bulaşmayın
Koç1 yıl@bendeniz19 bana da yardımcı olur musunuz çok acil
Oğlak4 ay@bendeniz19 nolur bana da yardımcı olur musunuz birini bilen birileri yardım edebilir mi lütfennn
1 yılYoutube da babil manevi danışmanlık hizmeti var kendine molla şükrü diyor sakın inanmayın kendisi dolandırıcı sahtekardır büyü yapıyorum işlemler yapıyorum diye 15 bin lira alıyor ama hiçbir şey yapmıyor vaat ettiği hiçbir şey olmuyor paranızı geri vermiyor
00 Yorumla
+1 yılAllah rızası için guvenilir3 alim birine vefk yaptıranlar bana ulaşabilir mi? Meral Akman ve selin adlı kullanicalara ulasanlar , onlardan bilgi alanlar var mi? Ya da sizlerin çok güvendiği biri, etkili vefk hazirlayan biri var mi? Allah rızası için yardım edin
02 Yorumla
Oğlak+1 yılBende aynı durumdayım kimseyi bulamadım siz bulabildiniz mi
+1 yılArkadaşlar merhabalar, ben yeniyim sizler gibi bir çok kez dolandırıldım, otlarla geri döndürme yapan hocayı aradım, daha konuşamadık geri döneceğini söyledi. Aranızda işlem yaptırıp tutan var mı ya da önerebileceğiniz bir hoca. Ayrıca hoca arayanlar varsa birlik olup değerlendirme yapıp bulabiliriz
031 Yorumla
Boğa+1 yıl
Kova+1 yıl@Rahmişener rahim abi ben kendime bulamadım inan ki sana yardımcı olmak isterdim yapabileceğim tek yardım buradaki dolandıran tayfadan uzak tutarum seni
Kova+1 yıl@Rahmişener beni takip et mesaj atayım sana
Boğa+1 yıl
Oğlak+1 yılMerhaba işleme başladınız mı
Kova+1 yıl@kırmızılıdeniz kardeşim merhaba öncelikle buraya çaresizlikten geldin ve sana tek tavsiyem üşüşecekler bursalı dünyalık hoca İstanbul kayışdağı Mahmut hoca filan lütfen bu insanlara inanma organize çeteler
Oğlak+1 yıl
Kova+1 yıl@kırmızılıdeniz attım
Oğlak+1 yıl@Acilhocaarıyorum otlarla işlem yapan kişinin ismi erol değil mi hakkında haberler var bu kişinin antalyadan dolandırıcılık ile ilgili
Balık+1 yıl@Rahmişener merhaba bana mesaj atar mısınız_?
Kova+1 yıl@hasret_01 birbirmizi takip edelim anca öyle atabilirim mesaj
Kova+1 yıl@Rahmişener buldunuz mu hoca acaba bana ulaşabilirmisimiz
Oğlak+1 yıl@Züredüre bana mesaj atabilir misin ben sana yazamıyorum
Oğlak+1 yıl
Kova+1 yıl@Züredüre bana yazabilir misiniz lütfenn
Kova+1 yıl
Balık+1 yıl
Yengeç+1 yıl
İkizler+1 yıl
+1 yılgünah muska büyü yaptirmak.Yapanlarda zaten insanlarin duygularini sömürenler kacinci yüzyilda yasiyoruz hala bunlara inanan varmi:)
11 Yorumla
Oğlak+1 yılTutuyor da allah yasatmasın ya ne gerek var
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşlar GİZEM BİRCAN bu sitede bulunan en büyük dolandırıcıdır. Yok nişanlısını döndürmüş, büyü değil denmiş , köpek gibi süründürüyormuş falan filan. Günaha girmeyin diye yazar , kime yaptırdın diye soranlara özelden mesaj atar. Açık açık reklam yapmıyor, siteden atılacağını biliyor çünkü. İnsanlara özelden mesaj atıp dolandırıyor. Ortağı OZAN denen biri. İnanmayanlara da her türlü kanıtlarım, tüm yazışmalarım duruyor. Her yere yazacağım bunu. Site yönetimine de duyurulur!!!
21 Yorumla
Oğlak+1 yılSonra tuttular, Süleyman’ın iktidarı aleyhine şeytanların takip ettikleri şeye uydular. Süleyman kâfir olmamıştı ama insanlara o büyülü sözleri öğreten şeytanlar kâfir olmuşlardı[1] (Bu Yahudiler) Bâbil’de o iki melik’in,[2] Hârût ile Mârût’un başına gelenlerin[3] de arkasına düştüler. Hâlbuki onlar: “Biz yandık,[4] sakın bunu göz ardı etme! (kimseyi yakma)” demeden birine bir şey öğretmezlerdi. Bu ikisinden, kişi ile eşinin arasını ayıracak şeyler öğrenirlerdi, ama Allah’ın onayı olmadan kimseye zarar veremezlerdi. Bunlar (bu Yahudiler) ise, işlerine yaramayan, sadece zararı olan şeyi öğreniyorlar. İyi biliyorlar ki bunu tercih edenin ahirette eline bir şey geçmez. Kendilerini ne kötü satıyorlar! Keşke bunu bilseler!* Bakara 102
+1 yılmerhaba arkadaşlar
derdime çare arıyorum büyü yaptırıp tutan biri varsa nerde yaptırdığını öğrenmem lazım lütfeenn. bunşları paylaşmayacaksak bu forumun diğerlerinden farkı kalmaz dimi. lütfeeen çok zor durumdayımm4251 Yorumla
Koç+1 yıl@Kader9596 nerde bu cuneyt hoca
Oğlak+1 yıl@Asundan peki bu cünet hoca nerede ne kadar zamanda tuttu büyümü yapıyor bu ayrıntılı anlatabilirmisin lütfen
Koç+1 yıl@Asundan kac gunde etkisini gösterdi
Oğlak+1 yıl@Asundan peki tamamen ne zaman etki ediyor birde ücret ne ödediniz acaba
Oğlak+1 yıl@Asundan bende mardinde bir zat var burdan aldım telini onunla başladım dün nasıl olduğu bilmiyorum bende 7000 dolandırıldım hep senin yaptırdğın büyümü varlıklarla mı yapıyor
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 aynı kişiyi bende aradım sonuç ne olacak benimle paylaşırmısın merak ediyorum ne kadar zamanda olur dedi
Oğlak+1 yıl
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 işi var dı tam konuşamadık ücret ne kadar olucak ben de ısrar ettim fazla olurda gücüm yetmezse ödeyemem baştan söyleyin öyle başlayalım dedim en fazla 500/600 dedi size ne kadar dedi
Oğlak+1 yıl
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 benim erkek arkadaşım beni seviyor ayrı da değiliz sadece etrafa çok uyuyor arkadaşlarıyla gezmeleri falan bu gibi sorunlarımız var evlilik için yardım istedim belki o yüzden az istedi
Koç+1 yıl@Asundan kesin sonuç olurmu dersiniz mesela bir insani evlilige goturur mu bu yapilan sey
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara o numarada bir kız çıkıyor asu sensin sanırım o ondan sonra hocanın telini veriyor
Koç+1 yıl@RUZGAR5914 ben asu degilim evet kiz cikiyor birlikte calisiyolarmis
Koç+1 yıl@RUZGAR5914 bu numaranin sahibinin adi aylin yani bayan face sayfasini kendisi soyledi
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara HIMM ozaman ben yanlış yorumladım
Koç+1 yıl@RUZGAR5914 sizde mi yaptirdiniz
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 şimdi bişey fark ettim bu Mardin li hocanın numarasını veren kız mrvbrgll diye biri ben hesap no istedim murat birgül adı bu dolandırıcı falan sanırım kardeş falan olabilir ler genç bir çocukla konuştum bence yaptırma ben vazgeçtim pek güven verici de konuşmadı bir iş var bu işte
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yıl
Koç+1 yıl@RUZGAR5914 biraz pahali diyolar ama arkadaslar dolandirici mi diyorsunuz
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 tamam da soy adı birgül ikisininde az uyanık ol kız yazmış oraya Mardin li birine yaptırdım yakın çevresinden birileriyle konuşma yapıp atıyor olabilir o zor bir şey değil ve konuştuğun kişinin sesine dikkat ettin mi en fazla 20/22 yaşlarında
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara mardinli hoca için mi dolandırıcı diyosunuz bana sesi güven verdi sürekli yazıyor yapıyorum diyor ama bilemiyorum
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 paran boşa gidicek benden söylemesi
Oğlak+1 yıl
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 ben buldum bir tane hoca öyle büyü falan da değil internet ten de değil kendi çevremden birinden Niğde de hoca ona vefk yaptırcam büyü falan da değil ve 350 lira ya yapıyor
Oğlak+1 yıl
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 sen bilirsin bu Niğde li hocayı da araştırdım iyice hafız falan yetiştiriliyor ya okullar da onların hocası vereyim numarasını ara konuş yaptıran kişi çok memnun kalmış
Oğlak+1 yıl
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 şeytan la çalışıyorum falan tarzı bir şey söyle di ruhani güçlerden yardım alıyorum dedi tırstım açıkçası iyi ce araştırdım ama şeytan ayrıntıda gizlidir bak bu nu gördüm işte
Oğlak+1 yıl
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 05362835063 ara konuş adını soyadını sor internet ten araştır iyi ce ne demek istediğimi anlicaksın
Oğlak+1 yıl
Koç+1 yıl
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara evet az önce aradık müsait değilmiş
Koç+1 yıl@RUZGAR5914 bu guvenilir bence mardinli olan çok para istiyo
Kova+1 yıl@Mazikalbimdeyara kuranla yapılıyor vefk kişiye özel kötü amaçlı yapmaz benim dediğim hoca anne adın kendi adın ve karşıdakinin adı lazım yaptırmak için
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara sizden ne kadar istedi birde size ne dedi siz inandınız mı kaç günde olur dedi
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara bu hoca ne kadar istedi birde kaç günde olur dedi
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 erkek bak şöyle anlatayım ben bu hoca yı bulalı baya oldu konuştum ilk inanmadım bir arkadaşım da sevgilisinden ayrılmış tı aklıma geldi ona söyle dim ve onların ki imkansız bir şey di kadın evlenip boşanmış adam bekar hiç evlenmemiş ona denetip test ettim ve ev tutmuşlar yakında da nikah ları varmış bu gün öğrendim bunları yaptıralı bir ay oldu
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yılşimdi aradım 5 dk sonra arayın dedi bilmiyorum artık geçrkten yapan birine denk gelmek istiyorum 8 aydır aramadığım sormadığım kalmadı
Koç+1 yıl
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 namaz saatlerinde açmaz ona dikkat et 350 TL yarın aricam yaptırcam arkadaşım dan bir sonuç bekliyodum ayrıydılar yaptırdığında ilk günden döndü adam sonra iniş çıkışları oldu ama cidden bayan pek sağlam ayakkabı da değildi bak ona rağmen evleniceklermiş
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 instagram dan ekle ordan konuşalım drypnr diye ara çıkar
Oğlak+1 yıl
Koç+1 yıl
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 bende yaklaşık 6/7 aydır araştırıyorum bir kaç kişiyle konuştup hep araştırdım dolandırıcı çıktılar bu dediğim hoca ya da ancak böyle ikna oldum arkadaşı feda ettim çok samimi değildim zaten işe yaradı 😂😂
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 o değil şeytan i işler yapan be Mardin li bu hoca öyle değil kuranla dua yla ben elimden geleni yaptım inanmak size kalmış yaptırdığım zaman sonucu yazarım Mardin li ye yaptırın da yesin paranızı
Kova+1 yıl@Mazikalbimdeyara numara orda ara konuş hocayla ne yaptırmak istiyorsan sor
Koç+1 yıl
Koç+1 yıl@Asundan samsunda yasiyorum erkek arkadasimi seviyorum fakat fazlasiyla sogudu ve bu iliskinin bitmemesi evlilikle sonuclanmasi gerekiyor
Koç+1 yıl@Asundan insallah dedigin gibi olur soyadi nedir
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara valla bana inandırıcı gelmedi pek nedense
Koç+1 yılNey inandirici gelmedi neden ozelden yazarmisin burdan yazmak zor oluyor
Oğlak+1 yıl@Asundan şimdi arkadaşım konuştu 3 ay diyor o yüzden genç bir çocuk
Koç+1 yıl@RUZGAR5914 3 ayda mi etki ediyormuş
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara arkadaşıma öyle dedi
Koç+1 yıl@RUZGAR5914 yuh cok uzun bir sure
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara evet malesef
Oğlak+1 yılbu arada mardinli 38 yaşındaymış
Koç+1 yıl@RUZGAR5914 mardinli cok para istiyo
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara o kadar çok paralar verdim ki inan hep borç aldım yeter ki olsun diye
Oğlak+1 yıl@Asundan arakadşıma demiş denemek için istersen cinlerimi göndereyim deneme yapalım senle konuşmazlar ama evt deyip ödene çekerler hayır deyip arkaya sorma istedikleri sorarsın demiş arkadaş akşama denicek yazarım size
Oğlak+1 yıl@Asundan sonra ne oldu peki cevap alabildin mi
Koç+1 yıl@RUZGAR5914 Kizzz kim demis istersen gonderiyim diye merak ettim iyice
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara cüneyt hoca demiş deneme yapıcaklar bakalım
Koç+1 yıl@RUZGAR5914 aksama. Eger birsey olursa dogru demektir
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara AYNEN bende çok merak ediyorum bakalım öyle hemen olmuyormuş o işler onlarında vakti saati varmış yani işlemin aşaması yani
Koç+1 yıl@RUZGAR5914 bana 40 gun dedi ya instagramin falan var mı ordan yazayin burdan zor
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara sen facaenini söylesene ya da ben söyliyim
Koç+1 yıl@RUZGAR5914 soyle mesaj atayim
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 ee sonuç ne oldu bu arada Cüneyt hoca yı aradım bayan açtı dedim ücretsiz bakım yaptırcam sevgilinde büyü var dedi iki arkadaşım a daha arattırdım birine annende büyü var dedi diğeri ne sıradan şeyler söylemiş
Oğlak+1 yıl
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 pek inandırıcı değil tabi hadi bakalım söyledikleri de inandırıcı değil sevgilinde büyü var o yüzden olmuyor bozdurunca evlencek siniz diyo ama bizim aramızdaki asıl sıkıntı çok farklı
Koç+1 yıl
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara kızlar dün arkadaşım aradı cüneyti hani cinlerini vs ollucaktı ya işte gönderdim demiş sonra tabi ark birşey olmadı ne çekilde ne başka birşey sonra kıvırmış işte herkese olmayabilir falan diye 3 ay içinde yaparım demiş traş yani anlıyacağınız o niğdelide traş onunlada ben konuştum kısmetimi açıcakmış vs bakım yaptı güya yok arkadaşlar bunlara para kaptırmayın derim bakalım mardnli murat ne olucak ben size ayrıntı yazıcam
Aslan+1 yıl@RUZGAR5914 arkadaşlar ben burda önerilen hocaların biraz reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum@asundan kesinlikle güven vermedi zaten iyi niyetli bir hoca olsa allah rızası için duasını eder napıcaksa yapar. insanlara gerçekten yardımcı olucaksaınız olun lütfen insaları bir tuzağada siz düşürmeyin.
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 merak ediyorum Mardin li mesaj attı bana işleme başlamicaksan başkasıyla başlicam diye karar vereyim dönücem dedim ama Niğde li hocaya bizzat kendim şahit oldum adam kadının kapısında yatıyor. Peki Mardin li ye de desek ya inanmamız için bir şey yap diye
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yılne bileyim sana neler demişti tam olarak o
Oğlak+1 yıl
Koç+1 yıl@RUZGAR5914 Kizlar kime yaptiracaksin
Oğlak+1 yıl@RUZGAR5914 sen buldunmu birini
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 Abdullah hoca yani Niğde li olan 350 TL istemişte konuştuğumuz da ve Allah ın izniyle istediğin olur dedi sonra ben güvenmedim pek dediğim gibi bir arkadaşa denettik yaptı gönder di oldu yani biz de çok şaşırarak izliyoruz şu an hocayla daha işleri bitmedi ama iletisim halindeler 1 ay oldu yaptıralı adam kadının kapısında yatıyor nerdeyse geçen gün kavga etmişler kadın bırakıp gitmiş adam bırakmicam seni diyormuş başka bir şey demiyormuş gerçekten çok tuhaf
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 Mardin li bana baya büyü yapıcaz dedi ama sübyanla bağlama yaparız olur işin dedi
Koç+1 yıl
Kova+1 yıl@Mazikalbimdeyara şimdi bu sayfada buldum 0543 456 09 69 baya yorumlar yapılmış para almıyor muş ot isimleri ve dua veriyormuş yakıp okuyormuşsun dilediğin olunca da gönlünden ne koparsa veriyormuşsun öyle yazmışlar
Koç+1 yıl
Kova+1 yıl@Mazikalbimdeyara hiç bir fikrim yok
Koç+1 yıl
Kova+1 yıl@Mazikalbimdeyara hayır konuşmadım daha sen konuştunmu
Balık+1 yılArkadaşlar Asundan bir Cüneyt hoca demiş, başka sayfada Durmuş hoca demiş. Ne iştir anlayamadım , görüşen varmı? Veya iyi bir hoca bulan varsa yazsın lütfen
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara ozelden mesaj atamadim. sonuc alabildiginiz biri oldumu. birbirimizi mailden ekleyelimmi. dolandirilmak istemiyorum.
Koç+1 yıl@Gamzeeliiii Bende bulamadim bulsam direk yaptircam sen ne icin yaptiracaksin
Koç+1 yıl@RUZGAR5914 yaptirdin mi
Koç+1 yıl@Hilalduru1 Face falan varsa ekleyim konusalim
Balık+1 yıl@Mazikalbimdeyara Facesı Medyum rabıya hoca dıye vardır bılgılerı mevcut
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara bulursanız gerçekten işe yarayan birini bize de söyleyin lütfen, bence gerçekten yapabilen yok ya da varsa sayısı çok az olmalı.
Oğlak+1 yıl
Koç+1 yıl@melisss66 internette buldum 400tl %100 diyor
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara daha önce burda bahsi geçen Mardinli hoca veya diğerlerini deneyen oldu mu acaba
Koç+1 yıl
İkizler+1 yıl@Mazikalbimdeyara ya bu mardinli dolandirici bende kim tavsiye etti onu size? 6000 isteyen adam degilmi?
Oğlak+1 yıl@melisss66 Mardinli olanı buradaki yorumlardan gördüm sordum sadece. Baya bahsi geçmiş o yüzden sordum.
Koç+1 yıl@melisss66 ben buldum 400 istiyor sadece 100% diyor olmama gibi sans yok dedi
Koç+1 yıl@melisss66 canim hasan uyaver diye biri var internet itesi facesi var cok inandirici geldi ona yaptircam gibi
İkizler+1 yıl@Mazikalbimdeyara o dolandiric netde bakmadin galiba? Ja kac kere diyecem netdeki tum hocalar face olan sitesi olan instagram olacan sahtekar ya yeter artik ne kadar cok dolandirilmak istiyorsunuz
Koç+1 yıl@melisss66 kizim cok caresizim hic bilgim yokkkkk sen buldunmu hic
İkizler+1 yıl@Mazikalbimdeyara bende caresizim cok kotuyum yok bulammadim daha :(
Koç+1 yıl@melisss66. Biri var istersen umara veriyim konus bir
Balık+1 yıl@Mazikalbimdeyara bana da ulaşır mısın lütfen birini bulduysan
gamzeeli@yahoo. com
İkizler+1 yıl@Mazikalbimdeyara kim bu? Yaptinmi sen islem?
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara inşallah olur istediğin ama internettekilere şahsen güvenemiyorum
Yengeç+1 yıl@Mazikalbimdeyara ya bana buldugunuz kisiyi soyler misiniz
Terazi+1 yıl@Mazikalbimdeyara ona sakın inanmayın dolandırıcı o
Oğlak+1 yıl
Terazi+1 yıl@Hilalduru1 yazdım
Aslan+1 yıl@Mazikalbimdeyara ali gürses beni dolandirdi
İkizler+1 yılMedyum bennu hoca çok dürüst kesinlikle güvenebilirsin tavsiye ederim %100 sonuç alirsiniz
İkizler+1 yıl@Pinar1987 canım sen medyum bennu hocayla görüş %100 sonuç almak istiyorsan
Koç+1 yıl@Badenur1980 numarasi?
Koç+1 yılArkadaşlar ne yaptınız? Güvenilir bulan var mı işlem yaptıran?
Boğa+1 yıl
Oğlak+1 yılArkadaslar bende bir aydir ariyorum ama gercekten bizim ulkedeki medyumcular hep dolandirici hic birseyden anlamiyorlar. Benim bildigim kadariyla Fastlilar (araplar) gercek buyu yapiyorlar. Cok duyuyorum cunki yuva felan yikiyorlar onLarda buyu yaptirmak cok normal birsey olmus
Balık+1 yılarkadaslar gercekten isinjn ehli iyi bir hoca biliyosaniz bana mesaj atın lutfen
Oğlak+1 yıl@karisik_bayan ben mirac kaya da randavu yaptim bakalim insallah olur. guvenilir birine benziyor youtube dan baktim videolara
Balık+1 yıl@Isimsiz123321 bir suru var insan guvenemiyor insallah guvenilirdir 😔
Oğlak+1 yıl@karisik_bayan aynen bende guvenmiyorum hic bir sekilde. Keske gercekten yardim etmek isteyen olsa.
Kova+1 yıl@renagrade bana ulasirmisn? hangi hoca idi?
Akrep+1 yıl
Oğlak+1 yıl
İkizler+1 yıl@gzm_oztrk bna soylermisin kime yaptirdin
Boğa+1 yılMerhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532
608 64 84
Oğlak+1 yıl@Pinar1987 nasıl
Başak+1 yıl@Asundan kime yaptırdın
İkizler+1 yıl@asundan iletişim bilgilerini verrmsn
İkizler+1 yıl@Asundan abla lütfrn banada nosunu atar mısın
İkizler+1 yıl@Mazikalbimdeyara kimmiş banada lütfen ulaşabilir misiniz
Başak+1 yılselam arkadaslar ben bir arkadasin aracilugla birine ulastim bir ot turu yolluyor onu sicak suya koyup uzerinde duruyon kusman lazimmis ben denedim inanin balgam ve kusmaktan bir hal oldum haftada bir tekrarluyom inanin cok iyi geldi dedigine gore bu ot 3 harflileri atiyor icinden
Oğlak+1 yıl@Mazikalbimdeyara birisine yaptırdınız mı aceba
Balık+1 yıl
Boğa+1 yıl@karisik_bayan acaba birini bulabildiniz mi? Lütfen yardımcı olun
Balık+1 yıl@Melisay123 ben buldum şükür. Canım dolandırıcı felan değil burdaki insanfsızlar gibi dolandırıcıların reklamını yapmam işinin ehli hoca ile calıstım sonuc aldım sükür
Akrep+1 yıl@Melisay123 bir kac tane buldum ama bilmiyom şu an biriyle calisyorum ama karşık bayan denilen abla hocasıda güvenilir
Akrep+1 yıl@Melisay123 sana takip istegi attim şu an çalıştığım hocadan olumlu haber alirsam size yazacam dediğim gibi o ablanin da dediği hoca da güvenilir biri ben bundan olumlu sonuç almazsam onunla başlayacam bide ben sabırsızım erken sonuc veren hocalarla çalışmak istiyorum
Boğa+1 yıl
Akrep+1 yıl@Melisay123 inşallah olumlu sonuç alırım sanada söylerim bir laf vardır denize düşen yılana sarılır die ben öyle oldum dolandırıldım da ama vazgeçmedim bakacaz ve görecez bu çalıştığım hocadan sonuç alırım inşallah sonuç alır almaz da ben bir şekil sana ulaşırım ama bak dediğim gibi o ablanın dediği hocada güvenilir biri görüştüm onunlada ama bu hocayla çalışmaya başladığım için onunla çalışamadım o hoca bana yemim etti bela okudu kendine ben el emeği falan die birşey almıyorum hayır kurumuna bağışlıyorum dedi eyer bana ciddi anlamda söz verirsen bende kendim ve sensin adına bir yere bağış yapacam dersen bana sadece malzeme ücretini gönderirsin dedi
Boğa+1 yıl@Mrt2515 abla bakım yapıyor ve herşeyi söylüyor dedi işinin ehliyse zaten bana ben anlatmadan anlatır aramayı düşünüyorum yarın biriyle görüşücem eğer olmazsa bu hocayı ararım. Aslında gidip yaptırmak istiyorum çünkü internetten buldum parayı havale ettim 3 gün sonra tekrar para istedi hiç bişey yapmadan o yüzden inanmakta zorlanıyorum
Akrep+1 yıl@Melisay123 valla benim durumu 4 tane hoca bakimlarda aynı seyi söyledi hemen hemen pek farklı birşey yoktu ama ne söylediyselerde hepsi bire bir çıktı şimdi çalıştığım hoca günlük benim ona karşı ki tavırları söylüyor benim kafamdaki soruları düşünceleri bile söylüyor bakalım inşaallah sonuç alırız bu çalışmada dediğim gibi o ablanin söylediği hocada dürüst biri ve bir tane daha var bana gönlünden ne kadar geçiyorsa sen söyle dedi ben fiyat falan vermem dedi ha şöyle diyen de oldu benim fiyat bu kadar ben bu işle geçimimi sağlıyorum yalan söylemiyorum dedi ben bu işten başka isle uğraşmıyorum dedi
Boğa+1 yıl@Mrt2515 şu an ki çalıştığın hocayıda burdamı buldun yoksa tanıdık biri aracılığıyla mı işlem yaptırıyorsun. Artık yoruldum nasıl bu hale geldim diye kendime acıyorum. Çırpındıkça battığımı hissediyorum. Burdan numara veriyorlar benim işim oldu diye bugün birini arayacaktım o abla dolandırıcı dedi
Oğlak+1 yıl@Melisay123 karışık bayanla daha iki gün önce konuşmuştum ben yaa dolandırım mı aceba
Boğa+1 yıl@Expertopatronus bilmiyorum canım ama o da senin konuştuğun Ali hocanın numarasını verdi
Boğa+1 yıl@Expertopatronus nasılsın hocadan ses var mı? Rahatsız ediyorum ama merak ediyorum.
Oğlak+1 yıl@Melisay123 bilemiyorum ya yanlış yönlendirmek istemiyorum zamanın varsa bekle biraz durumu göre sana haber vereyim
Oğlak+1 yıl@Melisay123 azıcık puan kasayım da özelden konuşma hakkı kazanayım böyle olmuyor
Boğa+1 yıl@Expertopatronus aynen bende uğraşıyorum puan için ama zor oluyor. Ben bugün gittim yarın başlayacam İnşaAllah olur da sanada haber ederim. Çabalamanın nasıl bişey olduğunu bildiğim için yardım etmek isterim
Oğlak+1 yıl@Melisay123 tamam o zmn anlaştık hangimiz başarırsal diğerine söylüyoruz
Boğa+1 yıl@Expertopatronus aynen öyle yapalım İnşaAllah ikimizinki de olur da şuraya huzurla yazarız
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 büyü yapan bir hoca bulabildinizmi
Akrep+1 yıl@Muhammed2511 bizde daha çare bulamadık yaparım diyen çok sonuç gösteren yok
Oğlak+1 yıl@Pinar1987 beni de
Kova+1 yıl@Drypnr bu hoca ile olumlu bir sonuç aldınız mı
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 bulabildiniz mi birini ben de çok zor durumdayım
Kova+1 yıl@RUZGAR5914 bulabildiniz mi acaba birisini
Oğlak+1 yıl@Leylileyo Sonra tuttular, Süleyman’ın iktidarı aleyhine şeytanların takip ettikleri şeye uydular. Süleyman kâfir olmamıştı ama insanlara o büyülü sözleri öğreten şeytanlar kâfir olmuşlardı[1] (Bu Yahudiler) Bâbil’de o iki melik’in,[2] Hârût ile Mârût’un başına gelenlerin[3] de arkasına düştüler. Hâlbuki onlar: “Biz yandık,[4] sakın bunu göz ardı etme! (kimseyi yakma)” demeden birine bir şey öğretmezlerdi. Bu ikisinden, kişi ile eşinin arasını ayıracak şeyler öğrenirlerdi, ama Allah’ın onayı olmadan kimseye zarar veremezlerdi. Bunlar (bu Yahudiler) ise, işlerine yaramayan, sadece zararı olan şeyi öğreniyorlar. İyi biliyorlar ki bunu tercih edenin ahirette eline bir şey geçmez. Kendilerini ne kötü satıyorlar! Keşke bunu bilseler!* bakara 102
İkizler+1 yıl@dertli1907 buldun mu birini?
İkizler+1 yıl@RUZGAR5914 güvenilir bir hoca bulabildiniz mi benimle buradan iletişime geçebilirsiniz mavilikizmavili11@gmail. com
İkizler+1 yıl@karisik_bayan gvenilir birisini bulabildin mi bana burdan ulaşabilir misin mavilikizmavili11@gmail. com ya da dolandırıldıklarının ismini verirsen çok iyi olur benim için çok önemli
Oğlak+1 yıl@renagrade kimdir bu hoca tel verirmisin
Balık+1 yıl@Melisay123 banada yazar misiniz
Başak+1 yıl@Drypnr kardeş Niğde'de kimmiş yaptirdinmi sonuç aldinmi haber ver belki tanıdığım insandır işlem yaptirdiginiz kisi
Oğlak+1 yıl@renagrade ben mesaj atamiyorum lütfen bana yardımcı olun çocuklarım için çabalıyorum
Oğlak+1 yıl@Asundan kime yaptırdınız
Oğlak+1 yıl@Drypnr vefk işe yaradı mı acaba?
Oğlak+1 yıl@Drypnr konuştunuz muu
Oğlak+1 yıl@As7845 rabiya hocaya dolandırıcı diyorlar yalnız çok şikayet almış
Oğlak+1 yıl@Mrt2515 sonuç ne oldu
Balık+1 yıl@Drypnr yaptırmayın böyle şeyler paranızı ve umutlarınızı sömürüyolar sadece hiç bir işe yaramadı ilk başta oldu gibi oldu ve tamamen boka sardı herşey bu hocayı öneren kişi benim faydası olmadı instadan çok yazıp soran var burdan cevaplayayım yorumları silemiyirum hesabım kapanmış kendinizi kandırmayın olmayacak işler peşinde koşmaktan vazgeçin
Boğa+1 yılMerhabalar bana da yardımcı olabilir misiniz özelden yazamıyorum malesef
Terazi+1 yıl@RUZGAR5914 buldunuz mu birini banada yardimci olun lütfen
Terazi+1 yılBuldunuz muu
İkizler+1 yıl@Zeynep0089 bulabildiniz mi birini bana da çok acil lazım
Başak+1 yıl@Isimsiz123321 buldunuz mu siz
Boğa+1 yıl@karisik_bayan yardımcı olur musunuz
Boğa+1 yılAtarım ben numara
Akrep+1 yıl@Drypnr merhaba bulabildiniz mi dolandırıcı olmayan birini
İkizler+1 yıl@renagrade verir misin
Yaptırmak isteyen varsa Dün yaptırdım bende herkese güvenmezdim ama bu hocayı Burada çokça duydum birebir evine gittim gözümün önünde yaptı ulaşın bana nosunu vereyim..
744 Yorumla
Oğlak+1 yılSelam canım , kimdir bu hoca? Numarası var mı? Ücreti ne?
Oğlak+1 yıl@KRALİÇE1975 kime yaptırdın
Boğa+1 yılKime yaptırdınız?
Oğlak+1 yılkime yaptırdın canım
Kova+1 yılKime yaptirdiniz
Boğa+1 yılELİF HOCAYA İŞLEM YAPTIRAN ARKADAŞLAR LA BERABER GRUP KURDUK GEŞİLMELERİ ORDAN TAKİP EDİYORUZ. ELİF HOCA İLE DAHA ÖNCE ÇALIŞMIŞ VE HALEN ÇALIŞAN VARSA BİLGİ PAYLAŞIMI ADINA GRUBUMUZA DAHİL OLABİLİRLER.
Aslan+1 yıl@Mrt2515 Sen bulabildin mi birini
Aslan+1 yıl@Duygu0626 ulaştı mı size Ssibel2 . Ben mesaj atamıyorum ozelden puanım yok. Bana da yazar mısın riva etsem
Aslan+1 yıl@Liyanliyan kimmiş bu hoca kime yaptırmış yazdı mı canim
Kova+1 yılMerhaba bana yardımcı olurmusun
Kova+1 yıl@Mavibeyazderler Yok yazmadi. Inanmayin zaten dön yaptirmis ve hemen etkisinimi görmüs?
Dolandirici bunlar.
Ben bir hoca buldum Eger olumlu sonuc alirsam burda herkeze paylasacan
Aslan+1 yıl@Liyanliyan aynen yalan söylüyor belli. Bana özelden ulaşırmışın. Benim de puanım yok yazamıyorum. Ben de birini buldum gibi
Kova+1 yılMerhaba banada yardımcı olur musunuz özelden yazamıyorum
Kova+1 yıl@Kelebek2627 neyin var?
Takip at yazayim Sana
Kova+1 yıl@Liyanliyan merhaba
Kova+1 yıl@Kelebek2627 Sana yaza bilmem icin takip etmen gerek Beni
Kova+1 yılMerhaba yardımcı olur musunuz
İkizler+1 yıl@Liyanliyan bana da yazar mısın
Oğlak+1 yılarkadaşlar bu konu hakkında yorum yapmak istiyorum ben aradım durdum büyücü ama size şöyle söyliyim tamamen saçmalık gidin namaz kılın dua edin allahtan hayırlısını isteyin kader e karşı gelmeyin
Yay+1 yıl@Liyanliyan olumlu oldu mu islemin kim?
Yay+1 yıl@Kelebek2627 banada yardimci olur musn buldun mu birini?
Kova+1 yıl
Yay+1 yıl@Liyanliyan nasil bulacagiz?
Kova+1 yıl
Yay+1 yıl@Liyanliyan tamam yaz lütfen
Oğlak+1 yıl@KRALİÇE1975 ya nasıl insanlarsınız? Cinlerle yapılıyor, ters dönerse hayatın mahvolur hiçbir şey zorla olmaz! Büyük günahkardan biri! Allah bakara suresinde büyüyü para verip satın alanın ahirette bir nasibi yoktur diyor, ömür boyu bütün süfli varlıklar size musallat olacak! Kendinize yazık ediyorsunuz
Yengeç+1 yılBende yaptırmak istiyorum yardımcı olurmusun
İkizler+1 yıl@Kelebek2627 merhaba bende arıyorum hoca cok acil yarıdmcı olur musunuz
Boğa+1 yılBana
Yengeç1 yılNe olur bana da yazın kardeşim kim olduğunu ben size yazamıyorum... Çok zor durumdayım ne olursunuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşlar ben yaptırdım. Evet bir ev parası yedim. Elif hocasından mehmet hocasına hatta diğer sitelerde de dahil olmak üzere kim ne dediyse oraya koştum. Evet gerçek hocalar var uçuk paralar istiyorlar. Öyle uçuk para derken 3-5 bin den bahsetmiyorum. 300-500 binlerden bahsediyorum. Ben şanslıyım düzgün birine rastladım ücret almadı. Ama lütfen ısrar etmeyin kimseye bakmıyor. Lütfen doğru insan yaptıktan sonrada para alır. Çok sahtekar var inanmayın..
012 Yorumla
Boğa+1 yılBana yardımcı olur musun
Kova+1 yıl@Rahmişener abi sakın inanma buna
Balık+1 yıl@Rahmişener merhaba güvenebildiğiniz biri oldu mu?
Boğa+1 yıl@Melikeaksot273 ücreti işlem öncesi mi alıyo
Kova+1 yıl@Rahmişener sakın ha inanma sazan avına çıkmış bu
Boğa+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Nursas senin bulduğun birisi var mı?
Kova+1 yıl@Özelisiim yok inan ki kimseyi bulamadık ve sana tavsiyem bırak arama yok öyle birşey
Aslan+1 yılgizli üye bana görüş sahibi bana yazar mısın acileeeeen
+1 yılŞu büyücüler madem tutuyor büyuleri. Kendilerine kismet acma buyusu yapsalarya... kolay yoldan zengin olurlar😂tabi tutarsaa
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah akıl fikir versin bence önce büyü yaptıranın durumunu araştır sonra bu yola gir cahillikle heveslendiğini düşünüyorum şirke düşebilir imanından dahi olabilirsin
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 443 cevap paylaştı. büyü yaparsın,tutabilir ama günah.dünya işleri için ahiretini yakmaman tavsiyemdir
10 Yorumla2013 yılındayız bu işlere artık NASA bakıyor canım
00 Yorumlaarkadaslar bu konusmalar nezaman yapıldı bılmıyorum aama bızde arıyorzu bırını bulduk ama emın degılız konyalı mehmet dye.. burdan hoca bulup ıslem yaptıran var mı bızım buldugumu z malzeme alırıp kendıne yollatıyo para atalep etmedı
06 Yorumla
Yengeç+1 yılTuttumu
Balık1 yılBize numarasını verir misin
- Astroloji & Burçlar konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılbüyü dediğin hiledir bir bakıma. tutar mı bilmem ama hiledir.
1167 Yorumla
Koç+1 yıl
Koç+1 yıl@muratji06 Allah razi olsun kardesim sen gittinmi hic yanina
- +1 yıl
@muratji06 merhaba. tam olarak anlamadım da kusura bakma bu hoca büyü mü yapıyor büyü mü bozuyor?
Oğlak+1 yıl@muratji06 geçen sevgilim diyordunuz şimdi eşim diyosunuz insan yalanını unuturmus
Balık+1 yıl@Kader9596 size ulaştımı
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yılmervebrgl beni neden engellediniz sadece kaç gün içinde tutu dediklerini mardindeki yaptımı diye sorucaktım amacım rahatsız etmek değil ben diğer büyü yapanlara 6000 kaptırdım artık youldum umutlarımla oynanmasından bunu bilgisini verirsen sevinrim lütfen
Oğlak+1 yıl@mervebrgl
Koç+1 yıl
Koç+1 yıl@Sevdali901 o hocaya ulaşmam lazım tlf numarası verir msn
Oğlak+1 yıl@Nalannnnnn banada alınca telini verirmisin o hocanın bende görümek istiyorum
Oğlak+1 yıl@Nalannnnnn kızlar bana özelde yazın size vereyim numarasini
Akrep+1 yıl@Papatya1453 nasıl alıcaz numrarsını
Akrep+1 yıl
Koç+1 yıl
Koç+1 yıl
Koç+1 yıl@Sevdali901 numarası nı verirmsn banada
Başak+1 yıl
Kova+1 yılbu devirde büyü mü kaldı diyenlere ayrıca kızıyorum. var evet. ama bu sitede şarlatan dolandırıcı da çok fazla dikkat edin. gizolinin söylediğini bilmiyorum doğruya benziyor. ben doğru kişiyi bulana kadar defalarca dolandırıldım. dikkat edin.
Oğlak+1 yıl
Balık+1 yılgizoli selam. senle diğer fidannn hesabımla konuşuyorduk hatırlarsan. sonra bir sapık gönderime sapıklık yapınca ben de ona küfür etmiştim hesabımı kapadılar. her şey için teşekkürler hakkını helal et. barıştık. çokta istediğim gibi ateşli olmadı hatta ilk haftadan sonraki 2. hafta komple kavga ettik ama günden güne iyi oluyor gibi. son 4 gündür hiç kavga etmedik. inşallah böyle yükselmeye devam eder. her şey için teşekkürler. bu hesabıda sırf senin için açtım. görünce cevap yaz tekrar kapatacağım
Koç+1 yıl
Aslan+1 yıl@Girls1234 bende istiyorum nummarasini
Oğlak+1 yılBüyü ile ahiretinizi karartmayin
Kova+1 yıl
Balık+1 yıl@gizembircan Him
Boğa+1 yıl@gizolii bna da yrdmci olurmusun
Boğa+1 yıl
Boğa+1 yıl@Ayseeen25 bana takip yollanan lazım mesaj atabilmem için
Kova+1 yıl@Ayseeen25 geçenlerde bir hoca ile görüştüm sonuç aldım internette ararsan bulursun medyum abidin hoca diye sonuç alamadıysan daha görüş derim
Balık+1 yıl@giizolii önerdiğin adamın işi iyi hoş tuttu barıştık da ama son bir haftadır kavga etmediğimiz gün yok. adamın daha anlayışlı olacağını söylemişti ama hala eski sinirli hırçın tavırları devam ediyor. Hocaya da yazıyorum ömürlük mü bu biz çok kötü kavga ediyoruz iş ayrılığa gidiyor diyorum sadece merak etme yazıyor. Ne açıklama yapıyor ne bir şey. Şuna bir yazsana benim adıma. Bir haftadır yediğim içtiğim burnumdan geldi
Oğlak+1 yıl@fidanguness ölünce de yediğin içtiğin burnundan gelecek neden bu yola basvurdun
Akrep+1 yıl@fidanguness tam olarak tuttu mu nasılsınız simdi
Başak+1 yıl@RUZGAR5914 hocanın numarası var mı yeri nerde acaba
Başak+1 yılGizem bircan dolandırıcı dikkat edin dikkat
Akrep+1 yıl@fidanguness merhaba sen hocanın numarasını aldınmı banada verebilirmisin nosunu?
İkizler+1 yıl@gizolii lütfen kim banada numarasını verir misiniz çok ihtiyacım var
Yengeç+1 yıl@gizolii nerde bu kisi
Akrep+1 yıl@fidanguness merhaba hocanın numarası varsa banada versene
Başak+1 yıl
Akrep+1 yıl@fidanguness merhaba bana hocanın numarasını verirmisin lütfen
Boğa+1 yıl@Betülseher sen yaptirdin mi? Islemi tutuyor mu dogru mu?
Boğa+1 yıl
Boğa+1 yıl@Sevdali901 elif hocaya gercekten yaptirip sonuc alan var mi?
Boğa+1 yıl
Boğa+1 yılSonuc alan var mi lütfen cok kandirildim maddi manevi zor oluyor.. bu gercek midir elif hoca yapiyor mu? Daha oncede olur denildigi halde olmadi.. bu gercek mi?
Boğa+1 yıl@Selinn4321 birini buldum ama ürküyorum çok güçlüü
2 saate arıcak dedi aradı
Akrep+1 yıl@Selinn4321 bana pek güven vermedi şu an 2-3 hoca var güven veren ama onlarda pahalı
Oğlak+1 yıl@gizolii ismi ne kadının nerden bulabiliriz
Oğlak+1 yıl@gizolii selam arkadasım , bu Kadına nasıl ulaşabilirim? Ücreti ne?
Oğlak+1 yıl@KRALİÇE1975 lüttfen bana da atın numarasını
Oğlak+1 yıl@RUZGAR5914 bulabildiniz mi birini aceba bende çok dolandırıldım gerçek bir medyum arıyorum
Oğlak+1 yıl@giizolii bana da numarasını verir misin
Oğlak+1 yıl
Akrep+1 yıl@fidanguness banada yardımcı ol numarasını atarmısin
Oğlak+1 yıl
Boğa+1 yıl@gizolii merhaba Elif hoca nın yaptığı işlem tutumu lütfen yardımcı olun
Oğlak+1 yıl
Boğa+1 yıl@İmposible01 ya ben acele ttim oluyo gibi oldu sonra benimki gene kaçınca bende hcaya kızdım
Kova+1 yıl@fidanguness Isin tuhafi ne biliomusun.
Burda Herkez yorum yapip gizoliiye ulasmaya calisiyor. Sense onlara hocanin bilgilerini verecegine onlarin caresiz cagirislarini geciosun bir tek gizoliiye Cevap verisosun. Neden? Milleti daha cok gaza getirmek icinmi?
Inanmayin bunlarda dolandirici.
Kova+1 yıl
Kova+1 yıl
Boğa+1 yıl@Liyanliyan ben batırdım. olcaktı belki de.
Kova+1 yıl
Boğa+1 yıl@Liyanliyan gene para istiyo. baştan başlamış gibi. yok ki param
Kova+1 yıl
Boğa+1 yıl@Liyanliyan ona bulaşma kardeş. çok fena o
Kova+1 yıl
Boğa+1 yıl@Liyanliyan he övdüm. çoook mübarek zat ne demezsin. adı yerlerin dibine batsın. en büyük acıları çeksin umarım
Kova+1 yıl
Boğa+1 yıl@Liyanliyan özelden yazabilirm
burda yazmam
Boğa+1 yılELİF HOCAYA İŞLEM YAPTIRAN ARKADAŞLAR LA BERABER GRUP KURDUK GEŞİLMELERİ ORDAN TAKİP EDİYORUZ. ELİF HOCA İLE DAHA ÖNCE ÇALIŞMIŞ VE HALEN ÇALIŞAN VARSA BİLGİ PAYLAŞIMI ADINA GRUBUMUZA DAHİL OLABİLİRLER.@gizolii
Kova+1 yıl@gizolii Selma zonguldak köyde yaşayan o kadın için bana yardımcı olurmusun
Kova+1 yıl@Girls1234 inanmyn
Kova+1 yıl@medicalmenangment inanmyn
Akrep+1 yıl@brvnhsyn ya iyi güzel de senin hesap bile yeni elif hocayla çalışan bir cok kişiyle konuştum ama hiç biri öyle demedi hata biri parasını bile göndermemiş kadının dan yine sonuç almış arkadaş olarak dönmüş kız arkadaşı sende hemen bir medyum öneriyorsun ben artık medyumlara inanmıyorum kadını kotuleyip durma sonuç alan var belki çalışmak derdine çare bulmak isteyen olur senin bu yorumundan sonra başka dolandırıcılara kaptırır kendini sen hemen medyum mehmet diye birini öneriyorsun ne malum sen onun yandaşcısı olmadığın
Akrep+1 yıl@brvnhsyn ya dün bana dedin mesajlar duruyor ses kaydı duruyor sonra dedin mesajları sildim ilk gün ki mesajlar duruyor dedin ses kaydı istedim sesiz kaldın madem öyle bir şey varsa aydınlat iyice bizi burda iki satırla güvenilir veya dolandırıcı demekte net bir karar alamıyor ki insan ben burda bir çok hoca yandaşcısı gördüm
Kova+1 yıl
Kova+1 yıl@Kelebek2627 hesabi silinmis istesede yazamaz.
Zonguldakli Elifte dolandirici Ola bilir.
İkizler+1 yıl@Liyanliyan Buldunuz mu birini?
Kova+1 yıl@cmg70 hatır bulamadım
İkizler+1 yıl@Kelebek2627 özelden yazar mısın
İkizler+1 yıl@Selimmusulll bence sen de reklam yapıyosun
Kova+1 yıl@Selimmusulll Hadi be Kimi dolandiriosun Sen.
Yeni hesab acmisin elife calisiosun. Büsürü arkadasim onun tarafindan dolandirildi.
Herkezi tehdit edio Facebookta bille millet grub kurmus eliften bas ediyolar. Bütün yazismalari/ delilleri toplatirsam kadin iceriye girecek.
Kova+1 yıl@cmg70 inanma sakin dolandirici bunlar
Oğlak+1 yıl@Selimmusulll şşş elif misin kızı mısın bilmem ama bu sayfada artık sana ekmek yok canım her yerde senin yaptıklarını kanıtları ile ifşa ediyoruz
Kova+1 yılBence burdaki baslıgı kaldıdın herkes reklam yapmıs
İkizler+1 yıl@Liyanliyan
Ben size dedim, haber iletim, kanmayin su elife ve kizina dedim...
Kova+1 yıl@Tarcino kanmadim zaten Ama malesef cogu kisi dolandirildi
Akrep+1 yıl@Damla8888 inanma sahtekar oo
Başak+1 yıl@gizolii benim yardımına ihtiyacım var. Lütfen bana özelden yazar mısın ben yazamıyorum
İkizler+1 yılŞu yazı altında yorum yapan bir sürü dolandırıcı var zamanında beni de dolandirdilar bu sitede. Düzgün birini bulana kadar bir araba parasi gitti. Gizoli muhtemelen dolandırıcı degildi ama yukarda yazan fidan ve gizembircan benim dolandirilmama vesile oldular hatta kendileri dolandirdi beni eminim. Dikkat edin
Boğa+1 yıl@Canan4567 bana ulasirmisniz bende numarasini istiyorumda
Oğlak+1 yıl
Boğa+1 yıl@Selinn4321 merhaba sizi takip ettim ama özelden yazamıyorum bana özelden yazabilir misiniz rica etsem
Boğa+1 yıl@gizolii numara atabilirmisiniz
Akrep+1 yıl
Oğlak1 yıl@gizolii kim
+1 yılcogunlukla tutuyomus ama esin seni bazen hayvan sekilinde filan görüyomus hic rahat birakilmazssin böyle cahil islerle ugrasma
00 Yorumla
+1 yılyalan yanlış şeyler. lütfen prim vermeyelim. valide hanım yaptırdıydı. çok kızdıydım çok
04 Yorumla
Soran+1 yılİse yaramismiydi
Terazi+1 yıllütfen..
Soran+1 yılTutmadi mi yani
Terazi+1 yıltabiki tutmadı. tıpkı mayanın tutmadığı gibi. yalan dolan. prim vermeyelim Allah aşkına.
burada tavsıye edılen zonguldaklı elıf kalpazan dolandırıcıdır ınanmayın onu tavsıye eden kısılerde kendısıdırr ınanmayın arkadaslar benıde dolandırdı kalpazan
00 Yorumla500 adet defne yaprağını alırsın bir tarafına sevgilinin ve annesinin adını diğer tarafına bir Esma? yazar hepsini ateşe atarsın tıpış tıpış gelir 😎 bu bir büyü değil havas ilmidir.
07 Yorumla
İkizler+1 yılVar mı bildiğin yapan birileri
İkizler+1 yılBeni geri ekler misin konuşmamız lazim
Aslan+1 yıl@gizliuye4477 var tabi ki ben yardımcı olurum
İkizler+1 yılLütfen hala aktifsen geri dön bana
İkizler+1 yılLütfen bir şeyler dermisin
Balık1 yılHangi esma yazılıyor söyleyebilirmisin
+1 yılKızlar bende saglam Papaz var bozarsa bitek o bozuyor ben yaptırdım büyüyü hem Yapıp hemde bozan tek hoca emin olun pişman olmayacaksınız ben şoklardan şoka girdim isteyene yardımcı olurum
111 Yorumla
Boğa+1 yılMerhaba bana da yardımcı olabilir misiniz
Yengeç+1 yılKim yardımcı olurmusun
İkizler+1 yılBurcu lütfen bana yardımcı ol
Oğlak+1 yıl
İkizler+1 yıl@Denizcanerr site dolandırıcı kaynıyor yapan bir kişi var inandığım ama o da kimseye söylememiş ve hesabı aktif degil
Balık1 yılLütfen bizimle numara paylaşır mısın
Ya Allah rızası İçin iyi bir hoca yok mu ben yeni evliyim hamileyim eşimle sıkıntılarım var ne olursunuz yardım edin
01 Yorumlaarkdaşlar selamlar büyü bozdurmak istiyorum ama kimseyi tanımıyorum
bana yardımcı olacak birisi var mı?11 Yorumla
İkizler+1 yılSen yapanı buldun mu ki bozani bulasij
işlem yapıp gerçekten sonuç alan var mı? Zey-nep in dışında.
kimse akıl vermesi varsa yaşadığı gerçek bişey yorum yazsın03 Yorumla
Boğa+1 yıl
+1 yılArkadaşlar merhaba yeni üye oldum Zonguldak’ta ki Elif hoca ile çalışıp sonuç alan var mı yardımınıza ihtiyacım var.
024 Yorumla
İkizler+1 yıl@sunic kimmis o hoca
Oğlak+1 yıl@sunic iletişim bilgileri var mı sende adıyamandaki hocanın
Oğlak+1 yılAdıyaman daki hocanın iletişim bilgileri var mı sende
Kova+1 yıl@Tarcino sahtekar olmayan işini düzgün yapan birini biliyor musunuz biliyorsanız söyleyin lütfen
Koç+1 yıl@nurbanu7777
selam kardesim, malisef burada daha ehli isini bilen bir hoca, büyücü cikmadi.
Tarcino da bizim gibi arayista daha,
Burada hep sahhtekarlar dolmus,, inanma hemen kimseye. para ve ümit hirsizlarina firsat verme. 😍
İkizler+1 yıl@nurbanu7777
Karsima su ana kadar birisi cikmadi burdan. ..
Oğlak+1 yıl@naznazl Sonra tuttular, Süleyman’ın iktidarı aleyhine şeytanların takip ettikleri şeye uydular. Süleyman kâfir olmamıştı ama insanlara o büyülü sözleri öğreten şeytanlar kâfir olmuşlardı[1] (Bu Yahudiler) Bâbil’de o iki melik’in,[2] Hârût ile Mârût’un başına gelenlerin[3] de arkasına düştüler. Hâlbuki onlar: “Biz yandık,[4] sakın bunu göz ardı etme! (kimseyi yakma)” demeden birine bir şey öğretmezlerdi. Bu ikisinden, kişi ile eşinin arasını ayıracak şeyler öğrenirlerdi, ama Allah’ın onayı olmadan kimseye zarar veremezlerdi. Bunlar (bu Yahudiler) ise, işlerine yaramayan, sadece zararı olan şeyi öğreniyorlar. İyi biliyorlar ki bunu tercih edenin ahirette eline bir şey geçmez. Kendilerini ne kötü satıyorlar! Keşke bunu bilseler!* bakara 102
İkizler+1 yıl@Tarcino benimle iletişime geçebilir misin dolandırıcı hocaları yazarsan sevnirim mavilikizmavili11@gmail. com
Başak+1 yıl
Oğlak+1 yıl@özgeaka Elif hocayla çalıştınız mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim erkek arkadaşımın eski eşi bana dönsün die yapmış erkek arkadaşım benden uzaklaştı bi an ablası araştıdrı meğer büyü yapmışlar.. ablası 500 liraya bozurdu büyüyü yoksa er. arkadaşım kafaı yiou
03 Yorumla
Soran+1 yılTutmus yani eski esinin yaptirdigi buyu erkek arkadasin donmusmuydu eski esini ne gibi kafayi yedi yani davranislari nasildi
Cevap sahibi+1 yılmesela eve gittiğinde musluktan su içerdi yemek yemezdi.. eski eşini düşünür dönmke isterdi ona ailesi engel olurdu sonra kendisi demiş bende büyümü var noluo die dedği gb varmış büyü tutmuş etkisi geçince anlamış sonra ablası bozdurdu
Başak+1 yılAblası kime bozdurmus acaba
Yaptırmayın lütfen yaptırmayın yaptırmış biri olarak sölüyorum yaptırmayın..
19 Yorumla
Oğlak+1 yıl@Asgdgdgdt birini bulabildiniz mi
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yıl@renginss hesabın aktif mi
Seninki yine iyi benim ki tam bir imamnsizin kızı takiplememi bile istemiyor
227 Yorumla
Koç+1 yıl
Oğlak+1 yıl@Mrt2515 acaba bana ozelden yazma imkaniniz olabilir mi ya da instagram adresiniz var mi oradan da ulasabilirim size. Siz cok araştırıyorsunuz sonuc ne oldu size ozelden takip de atamiyorum. Bana buradan ozelden ulaşma imkaniniz olabilir mi olmazsa instagram adresinizi yazabilir misiniz ben ulasayim size. Insallah kırmazsınız beni. Dogru hocayi bulalim
Oğlak+1 yıl@Mrt2515 acaba bana ozelden yazma imkaniniz olabilir mi ya da instagram adresiniz var mi oradan da ulasabilirim size. Siz cok araştırıyorsunuz sonuc ne oldu size ozelden takip de atamiyorum. Bana buradan ozelden ulaşma imkaniniz olabilir mi olmazsa instagram adresinizi yazabilir misiniz ben ulasayim size. Insallah kırmazsınız beni. Dogru hocayi bulalim
Balık+1 yıl@leyladabimecnun arkadaşlar ben yeniyim, birlik olup düzgün bir hoca bulalım en iyisi
Balık+1 yıl@ebruliii07 sizin işlem oldu mu acaba
Boğa+1 yıl@ebruliii07 peki yaptığı tutuyor mu
Kova+1 yıl@Acilhocaarıyorum buldunuz mu acaba
Oğlak+1 yıl@ebruliii07 yaptırdınız mı siz?
Oğlak+1 yıl@leyladabimecnun bulabildiniz mi güvenilir bir hoca?
İkizler+1 yıl@ebruliii07 bu Erol bey nerde kalıyor büyücü mu
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yıl@Acilhocaarıyorum siz bulabildiniz mi
Koç+1 yıl@leyladabimecnun son durum nedir buldunuzmu
Koç6 ay
Gizli Üye(36-45)+1 yılgarantili medyum olarak medyum tibet var öneririm tam olmasa da bana yeticek istediğim sonucu aldım
06 Yorumla
Oğlak+1 yılÖzelime mesaj atarmısın kimdir bu yeri nerdedir
İkizler+1 yıl@Rengarenkk_1
Aldanma gönül aldanma
Akrep+1 yılLütfen bana ulaşır mısın
Balık+1 yıl@Tarcino kardeşim tuttu mu senin işlem buldun mu birini
@gizliuye4477 birini buldunuz mu nolur bana da yardımcı olur musunuz nolur cok ıhtıyacım var
00 Yorumla
1 yılEvet ben yaptırdım ve tuttu çok fazla dolandırıldım ama sonunda doğru yeri buldum
00 Yorumla
1 yılYapılan buyulerin 80% tutmuyor. Gördükleriniz 20%
00 Yorumla
+1 yıl@gizliuye4477 😓😓😓😓teşekkür ediyorum Allah razı olsun
016 Yorumla
İkizler+1 yılSenden de arıyoruz hep beraber bulursak haber veririm sana
Aslan+1 yıl@gizliuye4477 açıkçası yeniyim bir haftadır tüm yorumları okuyorum her yerde Albus Dumbledore görmekten de yıldım 4 kez dolandırıldım yuvam başka bir kadın yüzünden dağılmak üzere çaresizlik buraya sürükledi beni vicdansızlar çocuğunun üzerine yemin edenler oldu gerçek hoca diye parayı alınca engellediler başıma gelmeyen kalmadı Albus Dumbledore yaptırmadım ama çok çıkıyor karşıma acaba o da mı dolandırıcı sizin bilginiz var mı 🙏
Aslan+1 yılYazdığım isim otomatik değişiyor Müslüm gür. ses soyadı aynı ismi da a harfi ile başlayan kişi demek istedim umarım bu sefer ismi değiştirmezler anlamadım da bunu
İkizler+1 yılDediğinix kişiyi ilk defa duyuyorum ve burada yeniler her zaman dolandırılir bende defalarca dolandirildim özelikle @sevgisizmelek95 tarafından dikkat burada çoğu dolandiriciyi tanırım dolandırila dolandırila ayrıca durumunada çok üzüldüm umarım eşin hatasının farkına varir
İkizler+1 yılAli gursese sakin inanma
Aslan+1 yılYine de gerçek biri bulunmadığı için üzüldüm , ama beni bu sefer dolandırılmaktan kurtardığınız için minnettar olacam inanın son umudum gözüyle bakmıştım o gür sese , rabbim gönlünüze göre versin çok teşekkür ediyorum 🙏🙏🙏
İkizler+1 yılRica ederim umarım hepimix dustugumuz bu durumdan kurtuluruz birini bulduğunu dusundugunde sorabilirsin ilk dolandırma Gürses tarafından olmuştur cidden bu işi yapanlar hakkında çok az bilgi vardır yaşadığımız şehire göre bulmanıza ihtimal var
Aslan+1 yıl😔nasıl bir vicdansızlık , Allah hepsini ıslah etsin. Ben havasilmim değiştiriyor ismini sürekli ama adamın ismi Yasin şeker , Adile hoca ki kadın kadının halinden anlar dedim , süryanibüyücü tarafından dolandırıldım herkes görür inşallah kanmasınlar bunlara özellikle Yasin şeker çok profesyonel dolandırıcı görüntülü aramalar yüzünü göstermeler sürekli kendisini göstererek dolandırıcılara kananları anlatmalar konusunda uzman adamın parmakları dövmeli bu şekilde anlatıyorum ki kimse çaresizliğiyle umut şarlatanlarına kanmasın
İkizler+1 yılMedyumunuzsuryani sana buradan sevgisiz melek diye bir kullanıcı önerdi değil mi
İkizler+1 yılAllah hepsinin belasını versin umut tacirligi yapan herkesin yaşayacak umudu kalmasin
Aslan+1 yılBenim son olarak al i gür ses çok olumlu yorumlar görünce düşündüğümde birde eraliblog erali hoca diye görmüştüm o da adam yeminler etti ikisini düşünüyordum 😞 gür sesi sayenizde elemiş oldum diğerini bilmiyorum inanın o kadar perişan bir haldeyim ki gebe halimle kaldım bu eralinin numarası 05 52 5 18 7 6 4 0 belki duyan bilen vardır rabbim gerçek bir hocayla karşılaştırsın tüm çıkmazda olanları
Aslan+1 yılYok hayır kimsenin vebalini alamam , burada daha iki günlük üyeyim ne yazın ki Tiktokta görmüştüm 😞
İkizler+1 yılKeşke birini bulmuş olsaydim da soyleyebilseydim şimdilik bunada yaptirma biraz bekle istersen ben bakıyorum bulursam muhakkak haberdar edeceğim seni
Aslan+1 yılBenimde olursa Allah katında yeminimdir ihtiyacı olan zorda kalan herkes için bulduğum her yere paylaşacam çaresizliğin ne demek olduğunu yaşıyorum , üstüne umutların sömürülmesi para yerine geliyor da yardımını almak istediğin kişiler tarafından dalga konusu haline gelinmesi nedir biliyorum inşallah bulurum bende herkese vesile olabilirim
İkizler+1 yılİnşallah umarım buluruz
Yaptırıp gerçekten işini halleden dürüst biri var mı ya?
00 Yorumla
+1 yılEsmaulhusna. info sitesinden işlem yaptıran oldu mu arkadaşlar?
00 Yorumlazonguldakli elif hocanin numarasini bilen varsa bana versin cok acil lazim
04 Yorumla
Kova+1 yıl@Kalem1900 0+1
Kova+1 yılKatılıyorum demek istedim yanlışlıkla 0+1 yazmışım.
Koç6 aykardesım burdakı yorumlarta ınanma elıf denen sarlatanı oven kısıler kedı adamları bızzat benı dolandırdı şarlatan ınanmayın elıf denen sahtyekara ve yorum yapanlara dolandırıcıdırrr
+1 yılarkadaşlar ben de arıyorum işinin ehli birini bulan varsa bana da yardımcı olabilir misiniz
015 Yorumla
Oğlak+1 yıl@Meral321 bakara suresi 102. ayette büyüyü para verip satın alanın ahirette bir nasibi olmayacağımı söylüyor Allah, ayrıca helak edici günahlardan biridir. Allahı bırakıp şeytanla ortaklaşmak neden? Ailenizde etkilenecek büyü enerjisine bir kere bulaşırsanız kahrolursunuz, evlatlarınız ve torunlarınız bile size ah eder, Allah’ın yolumu bırakmayın! bir insana büyüyle sahip olmanın tecavüzden farkı nedir? Zorla mı? Büyü kanalıyla cin musallat edip yanınıza getireceksiniz! İstediğiniz bu! Musallatlı olarak yanınıza gelecek, daha kötü şeylerle karşılaşmamak için büyücü aramak yerine bir psikiyatriste gidip neden bir başkasına cin musallat edip zorla onunla olmak istediğinizi sorun, aklınızı başınıza toplayın!
Boğa+1 yıl@Kalem1900 peki çözdürmek günah mı beyefendi
Boğa+1 yıl@Kalem1900 bulamadık ki bir türlü.. onları bulmak daha zor
Boğa+1 yıl@Kalem1900 evet.
Boğa+1 yıl@Kalem1900 seni ekledim. bir konuşabilirmiyiz arkadaşım?
Yengeç+1 yılKalem1900 lütfen bana yardımcı olabilir misin?
Koç6 ay@Kalem1900 kardes bakara suresınde oyle yazmıyor buyu yapanda yaptıranda kafırdır dıyor senın dedıgın ayet bakara suresının 147 ve 175 cı ayetıudır saygılarımla
Iyi şeyler değil böyle şeyler düşünmek sonradan pişmanlık büyük oluyor
00 Yorumlabende ayni sorunu yasiyorum eyer netice alabilirsen lutfen banada bilgi verirmisin
022 Yorumla
Başak+1 yılYaptırırsanız sölim.. işleriniz ters gider... karşı taraf sıkar sızi.. habire mesaj mesaj.. bunaltır.. yanına gelmek ister.. sen git gide erirsin.. yemeden içmeden kesilirsin.. Karşı tarafın yüzü ateş gibi yanar.. eli ayağı titrer sende bunları gördümü kafayı yersin.. ben cahildim yaptırdım.. sonra gittim bir okadarda para verdim.. dicem oki bulaşmayım...
Başak+1 yılArkadaslar bakın bu işler..200..300.500/olucak işler değil bunlar dolandırıcıdır.. verebileceğiniz paraları sölerler size..300.500.1000.. tl herkez verir.. bakın bu paralara büyü olmaz.. adam gibi biri bu paralara yapmaz.. işin ehlide bu paralara yapmaz.. ama uzuk durun tecrubeli biri olarak sölüyorum uzak durun.. bakın bu konuları sölim.. büyi yapılıcaksa... cinsel ilişkiye girmiş olucaksınız karşı tarafla.. ifritler harakete geçmez.. başınıza gelmeyen kalmaz... mahvolursunuz
Oğlak+1 yıl@renginss merhaba rengins sana sormak istediğim sorular var bana ulaşabilir misin
Başak+1 yıl
Oğlak+1 yıl@renginss bana mail atabilir misin tugce6983@gmail. com yaptırdığın işlem nasıl bir işlemdi, ne kadar sürede etki etti merak ediyorum
Oğlak+1 yıl@renginss kim bu büyücü hoca
Boğa+1 yıl@renginss sen yaptirdigin kisiyi solermisin
Yengeç+1 yıl@Gizemm4545 benimde ihtiyacım var 😭
Boğa+1 yıl
İkizler+1 yıl@Shaman05 bulabildiniz mi birini
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi hoşuna gitmeyen cevap veririz,büyü yaparsın filan.
01 Yorumla
+1 yılHarry Potter Ve Azkaban Tuzağı detected !
32 Yorumla
İkizler+1 yıl:DD
İkizler+1 yılUmut işte :(
Canım yaptırdın mı tuttu mü sonuç ne
01 Yorumla
- Astroloji & Burçlar konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılMustafa kılıç üç kağıtcıdır sakın inanmayın 😎
036 Yorumla
Yengeç+1 yıl
İkizler+1 yıl@gzm_oztrk allah rızası için söyler misiniz kimden
Boğa+1 yıl@gzm_oztrk kime yaptirdin?
İkizler+1 yıl@Bazna19 inanma cogu dolandirici burda.
Ben Su an bir hocala calisiyorum Eger olumlu cikarsa Sana haber veririm. Beni Bekle oraya kadar kimseye para yatirma Ben 3 kere dolandirildim resmen.
Oğlak+1 yıl@Liyanliyan2 sizin son durum ne şuanda faydası oldu mu deniyorum yazmışsınız
İkizler+1 yıl@İmposible01 cok az bir gelisme var simdilik.
Ama Bu son günlerde Allahin izniyle Belli olacak Simdi.
Ozaman haber verecem
Oğlak+1 yıl@Liyanliyan2 o zaman senden inşallah güzel haberler bekliyorum. İnşallah istediğin gibi olur hepsi. Belkİ bizede vesile olursun.
İkizler+1 yıl@İmposible01 Insallah Allahin izniyle.
Seni diger profilimle takip ettim sende takip et Ordan özelden Sana gelismelerden Bas ederim
Oğlak+1 yıl@Liyanliyan2 ekledim ordan senİ ben yazamıyorum sen haber verir misin gelişme olursa ya da işe yararsa
Aslan+1 yılDesal_karaca senin bildiğin biri var mı. Işlem yaptırdın mi. Tuttu mu
Oğlak+1 yılBana da haber verir misiniz
Oğlak+1 yıl@Bazna19 bana mesaj atarmısın
Oğlak+1 yıl@İmposible01 bana mesaj atarmısın
İkizler+1 yıl@Yalancışeytan07 buldunuz mu?
Boğa+1 yıl@gzm_oztrk kime yaptirdin
Boğa+1 yıl@Liyanliyan2 sen sonuc aldin mi bilgi verir msn lütfen
Aslan+1 yıl@Liyanliyan2 bana haber verecektin yazmadın. Bu hesabın başka mi? Oldu mu işlemin Liyanliyan
Aslan+1 yıl@Selinn4321 sen buldun mu birilerini bana da yazarmisin
Akrep+1 yıl@Liyanliyan2 ben Ali gürsese yaptırıyorum daha yeni. Seni o mu dolandırdı liyan
İkizler+1 yıl@Kalem1900
Cok dogru yazmisin kardesim, tebrikler
Akrep+1 yılMustafa kılıç nerede yasıyor biliyor musun ben biriyle görüşüyorum ama adı mustafaymıs hocanın soyadını bilmiyorum
Yengeç+1 yıl@Akslrkflskr ne İstanbul ama şehir değiştirmiş olabilir. Google yaz çıkıyor dolandırıcı
Kova+1 yıl@Liyanliyan2 merhaba size nasıl ulaşabilirim
Koç+1 yıl@Liyanliyan2 Allah rızası için benim yorumu görürsen bana yardımcı ol
Koç+1 yıl@Liyanliyan2 hoca kim bizede söylesene
+1 yılboş işlerle uğraşmam ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnoldu? yaptirdinmi? sonuc noldu
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılevet tuttu
315 Yorumla
Oğlak+1 yılgdfşlkgldfşkgşsldfksşdlf koptm ^_^
Oğlak+1 yılekler misin demiş ya neler var =)))))))))
İkizler+1 yılNette çevirgel duası var bi bak ama korkarsan karışmam ben yapmadım tabiki :((((8
Boğa+1 yılPembepanterr lütfen bana da yardimci olur musun?
Boğa+1 yılBanada yardimci olun
Boğa+1 yıl@siyahbend buldunmu sen benimde cok ihtiyacim var
Terazi+1 yılKime yaptırdınız takip isteği gönderdim lütfen yardımcı olur musunuz?
Başak+1 yılKime yaptırdınız
İkizler+1 yılbana yardımcı olurmsn @pembepanterrrrrr
Başak+1 yılKime yaptırdın bana yazar musun lütfen
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim kız kuzene eski sevgilisi büyü yaptırmış
02 Yorumla
Soran+1 yılTutmus mu peki
Balık+1 yıl? Tutuumu
+1 yılBüyü haramdır günahtır ne bicim insanlarsınız
10 YorumlaTutan yazar mı sizce ifşa olmamak için
00 Yorumla
8 ayBende bir umut arıyorum ama hepsi yalan ya
00 Yorumla