AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Güvenilir birisini bulan yardımcı olabilir mi?
Bana da yardımcı olun lütfen. Bulabildinizmi?
Bulabildi biz mi lütfen yardım edin
Ben Mirac kaya da randevu alacam
Paranizi alir asiatanlari bir daha asla donmzler
Dolandırıcı o
@Expertopatronus buldunuz mu birini?
Sonra tuttular, Süleyman’ın iktidarı aleyhine şeytanların takip ettikleri şeye uydular. Süleyman kâfir olmamıştı ama insanlara o büyülü sözleri öğreten şeytanlar kâfir olmuşlardı[1] (Bu Yahudiler) Bâbil’de o iki melik’in,[2] Hârût ile Mârût’un başına gelenlerin[3] de arkasına düştüler. Hâlbuki onlar: “Biz yandık,[4] sakın bunu göz ardı etme! (kimseyi yakma)” demeden birine bir şey öğretmezlerdi. Bu ikisinden, kişi ile eşinin arasını ayıracak şeyler öğrenirlerdi, ama Allah’ın onayı olmadan kimseye zarar veremezlerdi. Bunlar (bu Yahudiler) ise, işlerine yaramayan, sadece zararı olan şeyi öğreniyorlar. İyi biliyorlar ki bunu tercih edenin ahirette eline bir şey geçmez. Kendilerini ne kötü satıyorlar! Keşke bunu bilseler!* Bakara 102
Gerçekten sonuç alan var mı?
ben sonç aldım
@gzm_oztrk gerçekten sonuç aldınız mi gizem hanim kime yaptirdiniz ve ne kadara
@gzm_oztrk siz kimden sonuc aldıniz?
@Selinn4321 inanmayın yalancı ve fake o. Fakesin deyince engelledi bni
İnstagramdada fake bir hesabı var hiç inandırıcı değil
@fondipcik anladim sen buldun. mu?
@gzm_oztrk kime yaptrdiniz yardımcı olurmusunz lutfen
@gzm_oztrk bana da yardımcı olurmusun
@gzm_oztrk gizem hanım sonuç aldıysa burdaki arkadaşlarada lütfen yardımcı olun ki kimse çaresiz kalmasın açık ve net bilgileri paylaşın lütfen
@gzm_oztrk sonuç aldıysan arkadaşlarla neden paylaşmıyorsun o zaman yazmıycam ve ya yardımcı olcan
@Kelebek2627 yalancı bu kız ya. İnanmayın
Ben yaptım ve tuttu.
Kime yaptırdınız
iletişim bilgilerini verrmsn
Selam , kime yaptırdın? Ücreti ne?
Bizede yardımcı ol ne olur çok kötü durumdayım
bana da yardım edermisiniz
Kim ki?
Sonra tuttular, Süleyman’ın iktidarı aleyhine şeytanların takip ettikleri şeye uydular. Süleyman kâfir olmamıştı ama insanlara o büyülü sözleri öğreten şeytanlar kâfir olmuşlardı[1] (Bu Yahudiler) Bâbil’de o iki melik’in,[2] Hârût ile Mârût’un başına gelenlerin[3] de arkasına düştüler. Hâlbuki onlar: “Biz yandık,[4] sakın bunu göz ardı etme! (kimseyi yakma)” demeden birine bir şey öğretmezlerdi. Bu ikisinden, kişi ile eşinin arasını ayıracak şeyler öğrenirlerdi, ama Allah’ın onayı olmadan kimseye zarar veremezlerdi. Bunlar (bu Yahudiler) ise, işlerine yaramayan, sadece zararı olan şeyi öğreniyorlar. İyi biliyorlar ki bunu tercih edenin ahirette eline bir şey geçmez. Kendilerini ne kötü satıyorlar! Keşke bunu bilseler!* Bakara 102
kime yaptırdınız
@KRALİÇE1975 bana yazar misin özelden
ben yaptım daha yeni inşşal tutar
noldu tuttumu
Merhaba bana özelden donus yapar mısınız ben yazamıyorum mesaj atmanız lazjm lütfen bişey sormam lazjm
@denizlal banada yardımcı olur musun
durum ne oldu
Insallah benım çok param gıttı ama sonunda sagolsun rabıya hocayı bulduk
@As7845 nerde yaşıyo bu rabia hoca ne kadar istedi ben bozdurmak değilde yoptırmak istiyorum
ben geçenlerde bir hoca ile görüştüm skonuyu fazla açmayayım sonuç aldım internette ararsan bulursun medyum abidin hoca diye sonuç alamadıysan daha görüş derim
@mervegncc ya Oylemi?
@mervegncc bak kesinmi?
@Max11 buldun mu birilerini bana da yazarmisin puanım yok yazamıyorum
@Max11 Merhaba mail attım sana bakar mısın
@Max11
Kardes kanma burdaki ücüne
kimde yaptirdin
kime yaptirdin yazarmisin
@sevdaliyim Sonra tuttular, Süleyman’ın iktidarı aleyhine şeytanların takip ettikleri şeye uydular. Süleyman kâfir olmamıştı ama insanlara o büyülü sözleri öğreten şeytanlar kâfir olmuşlardı[1] (Bu Yahudiler) Bâbil’de o iki melik’in,[2] Hârût ile Mârût’un başına gelenlerin[3] de arkasına düştüler. Hâlbuki onlar: “Biz yandık,[4] sakın bunu göz ardı etme! (kimseyi yakma)” demeden birine bir şey öğretmezlerdi. Bu ikisinden, kişi ile eşinin arasını ayıracak şeyler öğrenirlerdi, ama Allah’ın onayı olmadan kimseye zarar veremezlerdi. Bunlar (bu Yahudiler) ise, işlerine yaramayan, sadece zararı olan şeyi öğreniyorlar. İyi biliyorlar ki bunu tercih edenin ahirette eline bir şey geçmez. Kendilerini ne kötü satıyorlar! Keşke bunu bilseler!* bakara 102
medyum mehmet hocayla çalışan var mı? izmirde olan
Ben çalıştım Mahmut hoca ve rahip efendiyle beraber baya sonuç aldım
@Remziy3434 sahtekar onlar
@Remziy3434
Kardesim sahtekar hocayi niye nu sayfada yönlendiriyorsun
@Remziy3434
Mahmut hoca ve rahip efendi...
Tam baba ve ogul sahtekari, kanmayin buna, bu yönlendirende sahtekar kendileri
Medyumcular genelde sahte oluyorlar asil dogru hoca bulmak gerekir ama resim falan istemez sadece isimler ve dogum tarihi gerekli
Bizzat ben yaptırdım :) iyiki de yaptırmışım
Kime yaptırdınız bana da dönüş yapar mısınız ya
@Pelinaya Mardin i bir zat a tatlım
Lütfen numarasını yollar mısın çok dardayım
@mervebrgl yaptırdığın hocanın telini verirmisin
şeytanı cınlerle yapıyor verdiğin numara onun için Vazgeçtim
@Tolhh ne diyim valla sen bilirsin
mervebrlg seninle o verdiğin numaradaki kişi için görüşmek mistiyorum nasıl oldu bitti bana telini verirmisin arıyım seni bayanım bu arada erkek sanma yani
yok ben sizin numaranızı istiyorum sizinle ilk konuşmak istiyorum nasıl oldu kaç günde falan
merve kardesım banada yardımcı olurmusun
tolga gök resim yok profılde
rüzgar ve merve faceden grup açalım oradan bılgı alışvrı yaparız
@Tolhh valla ikinizde hiç kusura bakmayın ben benim gibi zamanında çaresiz olanlara bir ışık gördüm diye yardımcı olmak isterken böyle insanlara inanıp numaramı vermiştim bin pişman oldum kendi numaramı veremem kusıra da bakmayın hakkınızı helal edin
valla ikinizde hiç kusura bakmayın ben benim gibi zamanında çaresiz olanlara bir ışık gördüm diye yardımcı olmak isterken böyle insanlara inanıp numaramı vermiştim bin pişman oldum kendi numaramı veremem kusıra da bakmayın hakkınızı helal edin
@Dilara3535 yazdım kuzu
banada yazarımısın peki
@Tolhh sen farklı arayış peşinde gibisin
yemin ederim yok size öyle gelmiş olabilir çok şükür bir sevdiğim var
@Tolhh ne istiyorsun o zaman herkese benı ekle benı ekle diyorsun
seninle bir konu hakkında konusmak istiyorum sadece bu buradan yazmak istemiyorum kardesım yemin ederim öyle bir niyetım yok kardeş ım
@Tolhh burdan da söyleyebilirsin kimseden saklım yok benım
peki kaç günde oldu etkisi nasıl bir kaza falan gecırdımı ılk omu seni aradı
şimdi sana karsı bide senınkı platonıkmıydı
sana karsı nasıl
bide işleme başladıktan sonra ne kadar süre konuşma yacaksın dedı bu süre içinde konuşunca bozulıyomu
@Tolhh evet kardeşim kaza geçirdi ama çok şükür bişey olmadı o beni aradı aramakla da kalmadı çiçekler ile uyandırdı ha bir de pşatonk değildi bizim bizi ayıran bir kadın vardı oda belasını bulmuş Zaten
Yoooo öyle birşey demedi kimse
nasıl bir kaza gecırdı bide o nasıl belasını buldu benımki plqtanık
kazayı detaylı anlatırmısın
@Tolhh futbol oynarken ayak parmağı kırılmıştı
hım anladım saol
Adam top oynamış daha neyin detayını anlatayım beee :)))
detay olayını sen yazmadan önce yazdım şimdi deıl
bizde erkek arkadaşımla ayrıldık 3 ayı geçtı. Artık sevmediğini nefret ettiğini söyledi çok büyük günah büyü ama onu çok seviyorum Allah affetsin benide bende yaptırmak istiyorum çünkü dayanamıyorum yaşamak dahi istemiyorum biliyorum acizlik bu ama elimden birşey gelmiyor hergün yalvarıyorum Allahıma kaderimizi bir kılsın diye
@masuk24 kime yaptiracaksin peki
@Mazikalbimdeyara bilmiyorum ki araştırıyorum sadece şu an
@Yelpin1 ne kadar surede oldu ne kadar odedin
@Yelpin1 ne yaptirdin yani sorunun neydi birde sana dadanan birsey oldu mu sonrasinda
@Mazikalbimdeyara kuzu şu yelpin denen de dolandırıcı imiş yahu herkese de kanmayın Allah aşkına
Kime inanacagimi sasirdim ama adam istedigin olmadan para vs almiyo
@Mazikalbimdeyara yelpin1 den aldığım numarayı aradım arkadaşlar gerçekten adam ücret almadan baktı ve çok iyi davrandı
@Papatya1453 ben arama demedim ki mahalle hocası da benden para almadı günah değildi birde demek istediğim sonuca varmak önemli yoksa tabiki ücretsiz olan daha iyi olur bizler için ama çokta benci olmayın
Ben daha önce yaptırdım şimdi o çocukla çok mutluyum hiçbir erkek kafasına göre bir kızı üzemez yaptığının bedelini odemeli
Sana katılıyorum iyiki de yaptirmisim
merhaba peki kaç günde tutu güvenilir mi neolur çok dolandırıldım ya
mervebrgl
@çağresiz59 çok aldattı beni çok kızmıştı bende çok dolandırılmış ama sonunda oldu 3 gün sonra aramaya başladı bir hafta sonra yalvariyordu
@Papatya1453 nasıl oldu peki kime yaptırdın
papatya kime yaptırdın
@çağresiz59 kendim yaptım aktaran alınacak iki üç ot ismi söyledi aldım yaktım yakarken dua okumuştum hepsi bu
@Papatya1453 nelermiş onlar tam olarak ayrıntılı anlatırmısın
bizede tarif edermısın
@Tolhh çok fazla hatırlamıyorum ama İran safranı lokum misk amber bal mumu ve günlük vardı bir tava da üç gün yaktım
@Papatya1453 peki yakarken ne dedin ne zamanda fayda etti sana geldi bağlandımı
kardesımsın yardımcı ol o adamı bulabılırmısın
@çağresiz59 bana yaptıklarını çekmekle meskul kendileri şimdi çanta gibi yanımda taşıyorum sensiz bir dk nefes alamam diyor
@Papatya1453 neolur yardımcı ol nasıl yapıcaz ne okucaz o adamı bulup soramazmısın ya da teli var mı
3 gün sonra aradı bir hafta sonunda sensiz uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum beni affet diye yalvarmaya basladi
@Papatya1453 anladım nasıl olacak bende yapmak istiyorum yardımcı olurmusun
mervebrlgl bilgi verebilirmisin
mervebrgl sende yazarmısın
@çağresiz59 numarasını bulabilirsem akşama vereyim
@Papatya1453 tamam o kendide yapıyor mu o adam büyü falan mı yapıyor iyimi yani
@çağresiz59 şifa işleri ile çok uğraşıyor genelde ama gerçekten seviyorsan senin içinde yapar
@Papatya1453 neolur yardımcı olsun ya allah rızası için
face varsa verirmisin ordan konuşalım
@çağresiz59 arkadaşım arıyorum numarasını bir saate kadar özelden yaz vereyim sana da yapar mı kendisi ile konus
@papatya1453 canım verirmisin faceni
@çağresiz59 numarasını bulunca yazarım
papatya kardesım bak bir hocaya para yolladım güya bugün bulusuyoduk 600 kilometre yol geldim elbistanda yeri adamla şimdi irtibatada gecemiyorum nolur yardım et numaramıda verim gizliden de arayabilirsin olursa sana gönlüm koltuğa kadar bir altın yüzük alacağın kadar yollarım çok dolandırıldım adamı dediği yerde 3 saattir bekliyorum
@Tolhh arkadaşım anlıyorum sizi bir zamanlar gerçekten bende öyleydim istediğim oldu çok şükür size de yardımcı olmak isterim numarayı bulunca yazacağım üstelik adam para almiyor
@Papatya1453 canım senden haber bekliyoruz şimdiden çok sağol
@Tolhh bu iş para ile olmaz arkadaşım bana her aklına geldiğinde dua et yeter
@Papatya1453 canım 1 saate yazarmısın numarasını o malzemeleri o adam söyledi sen mi alıp yaptın duasını okudun
her aklıma geldiğinde değil her namaz kıldığımda dua ederim yeterki olsun kardesım
@Tolhh aynı hatayı bende yaptım ama sakın işiniz olana kadar kimseye para göndermeyin
@Papatya1453 7000 dolandırıldım tam 8 aydır ve battım her yere borcum var sinir krizleri geçiyorum ve hiç bir işim olmadı neolur umutlarım hayallerim çok gitti yardımcı olun allah rızası için
eğer beni ararsan çok mutlu olurum kardesım ne yapmam gerekini anlatırsan içimdeki heves yaşama sansı artar gizliden bide nezamana bulursun hocanın numarasını
şimdiden allah razı olsun bütün dileklerin olsun inşallah adını bilmiyorum ama allah biliyo seni bugün yasın okuyacam ölmüşlerine ve sana papatya
@çağresiz59 evet bana söyledi ben aldım okumam gerekenleri söyledi okuyup yaktim
@Papatya1453 tamam bende ararım sorarım öyle yaparım çok sağol senden haber bekliyorum bilgisayar başında
@çağresiz59 numaranı yaz bana mesaj olarak gonderirim
papatya kardesım kusura bakma dağların arasında gidiyoruz onun için konuşamadım otobusdeyım bide inince arayım kardesım çok saol yaaa allah razı olsun
@Papatya1453 Banada yardimci olabilirmisin cok ihtiyacim var
@Mazikalbimdeyara diğer arkadaşlara verdim numarasını onlardan ulaş
@Papatya1453 size yardımcı oldumu gerçekten memnun kaldınızmı
@Tolhh sana numarasını verdiyse bana verirmisin
bana vermedi işte bende sana verdi sandım
mazikalbimdeyara evet sağolsun verdi ama abimiz dediği para istemiyo ilk defa böyle insanla karşılaştım önce malzeme alıp yolluyacan sonra tutunca gönlünden ne koparsa veriyosun ben daha yaptırmadım ama yaptıracam yanına gidecem özellikle son şansım buda
büyü yapmıyor çok karşı özellikle numarasını buradan veremem papatyadan isteyebilirsiniz izinsiz numara veremem
@Mazikalbimdeyara arkadaşlar ben iki hafta önce bir adama gittim adam sadece bir ot ismi söyledi yaktım onları ve aradı beni iki aydır aramayan adam her gün arıyor 41 gün yakmam gerekiyormuş daha bitmedi
ne otu yazarmısın
papatyanın verdiği numara bu arkadaşlar
@Tolhh kim numara verdi bilmiyorum ama gerçekten adam hiç para istemedi isim de oldu çok mutluyum allah herkesi mutlu etsin
@Tuana7645 kime yaptırdınız turu mu bana da yardımcı olur musunuz
@Tuana7645 kac gunde etki etti ne otu
@Mazikalbimdeyara lokum amber mi ne tuhaf bir ismi vardı 5 günde başladı aramaya
@Papatya1453 selam Banada verirmisin riça etsem
@Yılom numara bu işte 0543 456 09 69
@Papatya1453 Tşkler
@Tuana7645 anlatyadaki aynı adamdan mı bahsediyosun acaba telini verirmisin
aynı kişi arkadaşlar bizzat kendiniz de yanına gidin çok iyi davrandı
@Tolhh sen gittin mi
yok ama gidecem hatta o kadar ıyı biriki gel mısafır edeyım seni iki gün gez hem görüşmüş oluruz dedi fazla para konusuna girmiyo en son işlem tutunca
@Tolhh banada haber verirsin ya merak ediyorum 3 günden sonra sonuç vermeye başlıyormuş sen ne zaman gidiceksin
ben malzemelerini alaçam biraz pahalı ama
@Tolhh evet 700 buluyor ama ben milyarlar verdim hep dolandırıldım o yüzden gözümde yok pek olsunda sen ne zaman gidiceksin birde hangi şehirden gidiceksin oraya
@görüşsahibi
ben şu an malatyadayım ama adanada yaşıyorum ıkı hafta sonra gidecem şu malzemeleri bir temin edeyim buradan yazarım olunca bende çok para kaptırdım kardesım
en pahalısı da iran safranı 20 gr 600 TL
@Tolhh en son para kaptırdığım şerefsiz adanadaydı biliyomusun
adını numarasını ver kardesım sana yardımcı olayım
numaram yazıyo yukarda bende çok kaptırdım böyle şerefsizlere
@Tolhh dün aradım karısı açtı teli enim yüzümden papazla papaz olmuş içerde yatıyomuş mahkemeye çıkıcak senide vericem diye tehtiti etti adi köpek
ozaman bos ver bulaşma pıslıklere
@Tolhh aynen ama yalan atıyo
@Tolhh Siz kime yaptiracaksiniz guvenilirmi gercekten
@Tolhh selam Banada yardımcı olur musunuz rica etsem
@Yılom malzeme falan diyorsunuz milyar dan bahsediyorsunız size ne diyeyim daha alın size çözzüm diyorum hala saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz pess valla
çözüm ne peki kardesım bazı malzemeler çok tutuyor
Çozum neymis
@Tuana7645 işe yarıyormu gerçektennn ciddimisin yani
@Mazikalbimdeyara arkadaşım neden yalan söyleyeyim sana ara ve gör sonucu diğer dolandırıcılar gibi para istemiyo bile adam sadece şu otu al abim şunu okuyarak yak diyor sana işin olunca da ne kadar vermek istiyorsan ağırlık ver diyor
@Tuana7645 o ot kaç para peki
@Mazikalbimdeyara yüz elli TL mi ne tuttu arkadaşım çok uzadı konu ben yardımcı olmak amaçlı yazdım ve adam gerçekten para almıyor diyorum ister ara ister arama sen bilirsin ben boş yere dolandırıcılara para kaptırmayın diye yazdım yazık günah bende birçok hoca aradım hepsi şu kadar para yatır şöyle böyle büyü yaparız dedi
@Tolhh yalancisin arkadasar inanmayalim bana anlattiklariyla soyledikleri uyusmuyor bilin
@Aslihanpamuk kimin anlatıklarıyla yaptıkları tutmuyor o adamın mı anlamadım ki açıklama yaparmısınız o otları alıp gittiğiniz adamın mı işi olmuyor anlamadım ki
@RUZGAR5914 o adama birsey demedim burdaki uye icin dedim siz yaptirdiniz mi
@Aslihanpamuk tuana diye kişiden mi bahsediyorsunuz o yaptmış mı
@RUZGAR5914 yok onu bilmiyorum tolh adindaki uyeyle daha once konusmustum ama fikirleri degismis sanirim siz arayip konustumuz mu adamla
@Aslihanpamuk EVET KONUŞTUM NEDEn fikirleri değişmiş ki en son ben konuştuğumda yaptıcam demişti
@RUZGAR5914 biz ilk konustugumuzda yaptirmak istemiyordu o yuzden bir anda gorunce sasirdim adam ne dedi sana
@Aslihanpamuk yok yaptrcam dedi baştan beri adamın yanına gidicek o malzemeleri alıp
@RUZGAR5914 bakarmisin facede eklermisin tolganin ortak arkadaslarinda bulursun beni
@Aslihanpamuk bende ekli değil o isim soy isim verirsen eklerim
@RUZGAR5914 aslıhan pamuk resim falan yok sende soyle bende ekleyeyim bulamayabilirsin beni
@Aslihanpamuk ekledim mesaj attım
@RUZGAR5914 Benide ekleyinnnnnn
saçma sapan Aslıhan burada benım adımı lekeledi sormadan bana en sonunda özür diledi yalancı degılım sadece fikrim degiştı sankı dolandırdım parasını mı aldım
@çağresiz59 bana mailden ulaşabilir misin? Sormak istediklerim var. ben00@yahoo. com
@Papatya1453 lütfen bana maille ulaşır mısın? Ya da papatya arkadaşın dediği hocayla görüşenler bana dönüş yapabilir mi lütfen çok acil yuvam yıkılmak üzere. ben00@yahoo. com
@Tolhh yaptırmıcakmısın sen ne oldu
bir yanlis anlasilma olmus tolh danda ozur dilerim ben yanlis anlamisim
@Ben000 face ver ekliyim
rüzgar yaptıracamda bir yanına gidecem şu an başka bir işlem yapıyom 9 günü kaldı
@Tolhh face versene bana konuşalım az
rüzgar o işlem bittikten sonra gidecem hocanın yanına
şu an değilde akşam konusurz aslıda ekli bende
@Tolhh yazdım ben sana az önce
@Tolhh sen bu adama gitmeden başkasına mı işlem yaptırdın onu konuşacaktım
Arkadaşlar ben görüştüm sizin verdiğiniz kişiyle. Malzeme işini bugün hallettik. Pazartesi bana kargo yapıp gönderecek. Salı günü elimde olur. Gelişmeleri yazarım size de. İnşallah faydası olur dua edin bana da
@Ben000 senden gelismeleri bekliyoruz 3 gunde olur dedi ne kadar tutu malzemeler peki
@Ben000 ne kadar tuttu fiyati
@Aslihanpamuk ben malzemeleri kendim bulamam dedim. Abimiz sağolsun benim için Ankaradan malzeme aldığı yer ile görüştü. Ben parayı o adama yatırdım, o da malzemeleri abimize kargo yaptı. Havale kesintisi dahil 300 tl yatırdım. Ama bugün resmî tatil olduğu için kargom yarın çıkacak Çarşamba elimde olacak. Benim durumum daha farklı arkadaşlar. Eşime büyü yapıldı ve ayrıyız şu anda, kime sorduysak var ama biz bozamayız bunu dediler. Abimiz hallederiz dedi, inşallah sonuç alırım.
@Ben000 hayirlisi yazarsiniz bizede
@Ben000 kargoyu aldiniz mi
@RUZGAR5914 Dün kargom gelmedi. Aradım , abicim kusura bakma kargoda sıkıntı olmuş çıkmamış, başka kargolarım da vardı onlar da gitmemiş dedi. Şimdi ordan geliyorum hallettik bugün çıkıyor dedi. Evet dün onunla konuştuktan sonra kargonuz çıkmıştır diye mesaj geldi. Bugün de dağıtımda diye mesaj geldi. Gün içerisinde gelir , bekliyorum sabırsızlıkla. İlk başta korkmuştum ama kargodan mesaj gelince rahatladım. Gelişmeleri yazıcam size arkadaşlar. Çünkü ben de çok dolandırıldım.
@Ben000 hımm hadi bakalım ya senden haber bekliyorz
@RUZGAR5914 kargom geldi ve ilk yakma işlemimi yaptım. 41 gün devam edecekmişim. 3. Günden sonra bak bakalım gelişmeleri dedi. Hadi hayırlısı
@Ben000 41 gün uzun degilmi sizin sorun neydi
@Mazikalbimdeyara evet uzun ama bizde büyü vardı. Hem o bozulacak hem de aradaki soğukluk kalkacak. Abimiz kendisi de okuma yapacağını söyledi. 3. Günden sonra etki görmeye başlarsın dedi
@Mazikalbimdeyara Bu arada sabah 8:30 da eşim mesaj atmış konuşalım mı diye. Gün içinde arada konuşmak istiyordu ama sabah erkenden yazınca acaba akşam başladığım işlemin etkisi mi dedim.
@Ben000 hadi hayırlısı senden haber bekliyoruz
@Ben000 selam bana yardımcı olur musunuz kime yaptırdınız
@Yılom yorumlarda numara var
@Tuana7645 bize yaşadığın gelişmeleri yazar mısın? Kaç gün oldu senin? İyiye gidiyor mu?
@Ben000 çok numara var ama hangisi acaba
@Yılom numara bu 0543 456 09 69
Hocanın ismini mesaj cekermisin ne olur
@çağresiz59 merhaba papatya1453 dediği hoca kimmiş. özelden yazdı mı. Hesap aktif değil. Yazamadim. Bana yazarmisin. Puanım yok. yazamiyorum ben. bana da soylermisin
@çağresiz59 merhaba buldun mu birini. Papatya1453 'ün dediği hoca kimmiş. Yazdı mı sana. Bana da yardım et lutfen
@Pelinaya kime yaptırmış yazdı mı
Küme yaptırmıs banda yardımcı olur musunuz
Bana ulaşabilirmisiniz numara yı bende istiyorum lütfen
kime yaptırdınız
@Tolhh Senin işin ne oldu? Malzemeleri alıp gittin mi hocaya?
@Papatya1453 lütfen yardım edin kiminle çalıştınız
Lütfen yardım edin kiminle çalıştınız
@Tuana7645 yardım eder misiniz nokur
@Ben000 sonuç ne oldu nolur yardım edin
Bana da atar mısın lütfen numarasını. Ben de aynı durumdayım
@Mazikalbimdeyara bana numarasını özelden yazar musun lütfen
@Papatya1453 lütfennnnnnn yaptırdığın kişinin numarasını bana özelden yazar mısınnnnnn lütfennnnnnn
@Tolhh lütfen papatyadan aldığın numarayı bana da gönderir misin özelden
@Tuana7645 lütfen bana da verir misin numarayı
Lütfen yardım et
@Ben000 bana da yazar mısın numarayı lütfen
@Dnztprkk evet bir kişi yazdı ama daha konuşmadım. Bana özelden yazın ben yazamıyorum size vereyim numarasını
Lütfen yazar mısınuz bana da
@Dnztprkk çok kişi var çok da söyleyeceğim var. Sonuç beklediğim de var.
@Dnztprkk yazdım
@Mormeralda
@Papatya1453 merhaba hocanin telini banada vere bilirmisiniz
@Tolhh merhaba islem yapdinizmi lutfen bana yardkmci olun
Hocanin tel nr vere bilirmisiniz lutfen zor durumdayim
@Tolhh tolga bey size ulaşmaya çalışıyorum da sormam gereken şeyler var zamanında siz de çok zor zamanlardan geçmişsiniz bir yardımcı olursanız çok sevinirim ben siteyi kullanmayı da pek bilmiyorum umarım görürsünüz
@Tolhh size nasıl ulaşabilirim
@Papatya1453 papatya hanım size de sormak istediklerim var gördüğünüzde yazar mısınız ben sitede yeniyim daha
@Mazikalbimdeyara siz de bu bahsedilen adamı aradınız mı otla işlem yaptıranı? Lütfen biriniz yardımcı olun
@çağresiz59 merhaba bahsedilen antalyalı adamı siz de aradınız mı yardımcı oldu mu lütfen bilgi verin ben de sizlerin 1 yıl önceki halindeyim şu an
@Zara0707 merhabalar hocayı arayıp ulaştınız mı işlem yaptırdıysanız sonuç ne oldu bir yardım edin lütfen
@Mormeralda antalyalı adamla konuştunuz mu ya da işlem yaptınız mı bir yardım ederseniz çok sevinirim siteye sırf sizin yorumlarınızı okuyup kaydoldum
@Aslihanpamuk size Facebooktan ulaşmaya çalıştım lütfen yardım eli uzatın
@Mavibeyazderler merhaba bahsedilen ot yaktıran adamı aradınız mı biriniz bilgi verin lütfen
@Damla8888 yazdığınız mu bu otla işlem yapan adama biriniz de bilgi verin lütfen ya ben de zor durumdayım
Lütfen bilgi verin sizlerden birine ulaşmam lazım @Tolhh @Papatya1453 @Mazikalbimdeyara @çağresiz59 @Zara0707 @Mormeralda @Aslihanpamuk @Mavibeyazderler @Damla8888 @Yılom
@BiciBici1 merhaba ulaşabildiniz mi otlu işlem yaptıran adama? Sonuç ne oldu?
Bana geri dönüş sağlarmısınız
@Tolhh kimmiş bu kişi
@karabiberim4 ulaşabildiniz mi?
Ba ada yardımcı olur musunuz
Kime yaptırmıştıniz bana da yardımcı olabilir misiniz. Mesaj atamıyorum gizlisiniz zaten. Lütfen yardım edin. Cok sevinirim iyi günler.
@Tolhh lütfen bana da yardım edin. Bne mesaj atamıyorum ekleyemiyorum da sizi. Bana da bu konuda yardımcı olup o adamın numarasını verir misiniz?
@Tuana7645 bana yardımcı olabilir misiniz. İşlemi yaptirdiginiz kişinin numarasini verebilir misiniz acaba. Çok minnettar olurum. Çok zor durumdayim. Lütfen
Bilgi verebilir misin ben de yaptırmak istiyorum?
@zara98 yaptırdınız mı acaba
Benı buşur musun
@Papatya1453 bana da bilgi verir misiniz?
@Tolhh bana da destek olur musunuz acaba?
Lütfen yardımcı olurmusun
@Sevgicck burdan yazıyorlar ama yardımcı olan yok
@Ben000 bir son7c aldınız mu Allah aşkına
@Papatya1453 sonuç aldın mı lütfen
Kim bu adam
@Papatya1453 sonuç aldınız mı lutfen
@Yılom bana yazarmisin mesajı almayı kapatmışsin
@Damla8888 sen yaptın mı
@zara98 siz yaptırdınız mı acaba
@Papatya1453 bana da verir misiniz numarayı lütfen lütfen allah rızası için
Hala aktif misiniz? Bana yardımcı olabilir misiniz lütfen 🙏
@Papatya1453 merhaba lütfen bana da yardımcı olabilir misinzi
Gizli üye hala aktif misin bilmiyorum ama söyler misin mardinli zatı
@Tolhh numarası sen de varsa gönderir misin mardinli zatın lütfen
Tövbe de kız..
sonuç ne oldu?
sağolun hamıt hocam sevdiğim kadını gerı getırttığiniz için allah razı olsun sızden bu ramazan ayında evıme ışık oldun sağolun varolun hocammm
@deniz1379
Sen sahtekarsin kardesim, bu sayfada artik size ekmek yok.
Abdülhamit dervis hoca 100% sarlatan sahrekar
Yok mübarek mis, yok ecmai mis kanmayin bu insanlara, sizi yanlis yönlendiriyorlar
@deniz1379 yardimci olurmusun nurettin kacmaz9@gmail. com
@bendeniz19 ettimm
Gezmek