Enistem bana sulaniyor siZce ablama solesem mi solemesem mi?

3 yillik evliler. Ablam kilolu. Enistem kilosundan sikayetci cocuk olsa cok daha alacak diyor. Benim fizigimi begeniyor. Her erkeğin istedigi tarzdaymisim. Ablam giyim kilo bakim vs. Umursamiyormus. Ablam calisiyo. Enistem ile evde yalniz kaldik mecbur. Biz cok sakalasiriz. Bu sefer boyut aştı. Sakayla karisik kalcama vurdu bende isirdim onu sinir oldum hatta o gece uzun pjama giydi isirik ablam gormesin diye.
Ablamla sevgili dönemde ayriyken baska kadinla yatmis ablam bilmiymus bana guvendigi icin anlatyi cunku ben cok dobrayim arti sirdasim laf tasimam. Bana niyeti var gibi. Senin basina ne gelse anlatmazsin dimi diyo. Ensst iliakiden basesiyo eniaye baldiz olaylari var diyo bilmem ne.. Ben buradan bana niyeti varmista firsat bulsa yapacakmis gibime geldi. Neyse ben evlilikten neden şikayetçi sin dedim tek eslilik dedi hergun aynu pilav yenmes gibisinden konusyu. Cevresinde cok arap kadin var arap kadinlar enisteme cok ilgili tabi enistemde ole gozukuyo. Yanimda youyubeden arao danslari seyretto kapat be ablama solerim dedum. Kapamadi. Ben evden cikmak istedkm zaten ablami almaya gidecektik acele ettim dur dedi
Ben sana bisi yapcam sandin dimi dedi evet dedim yapamaz sin zaten ypsan bile ben seni ayiktiririm dercesine artis artist konusyum. Evsen cikcaz salimi yapiyorum bir baktim beni seyrediyor Nabiyosun diyorim ablanida bole izliyorum diyo ayat etti iyice. Ablam enistem cok seviyo daha biai diyemedim korkuyorum ortalık kariscak diye ablama desi bende aenle isw gelcem biaimi oldu dedi yok dedim uyanamadim gidemedim enistem ruyasi da bisiler gördüğünü soledi ama anlaymadi zatfliyo iste seni gordum demwk istiuo aslinda. Ablam cok kiskanc duzeni var ne bilim nasil konuşcm :/
Güncellemeler
+1 yıl
Bide ben pas vermeyince uyarinca zaten kizsin küçüksun yapmam diyo aramizda 6 yas var. Cok pis ayar oldum yani bicaklamak geldi soledimde bizimde elimiz armut toplamiyo dedi. biliyo beni ablamla aralari bozulmasin diye solemeyemeğimi ama vicdanim rahat degil ablama cok üzülüyorum
Enistem bana sulaniyor siZce ablama solesem mi solemesem mi?