Lütfen yardım edin
Kız arkadaşım bulimia hastası bı hastalığın daha da ilerlemesini istemiyorum kendine olan özgüveni saygısı tamamen bitmiş durumda o yüreğiyle herşeyiyle çok güzel biri ama sürekli kendini yargılıyor kilosu boyuna göre normalken bundan inanılmaz rahtsız oluyor arada yeme krizlerine giriyor inanılmaz çok yiyor sonra korkup hepsini kusuyor kısaca hastalığın çoğu belirtileri mevcut ona bu konuyu açarken nasıl yaklaşmalıyım hep kilosunun fiziğinin çok iyi olduğunu söylüyorum ama işe yaramıyor gibime geliyor onun için ne yapbiilirim daha önce bu hastalığı yenmiş birileri varsa bana lütfen yardım etsin kusmasını engellemek için ne yapabilirim , nöbetleri nasıl engelleye biliriz , özgüveni ve kendisine olan saygısını nasıl geri kazandırabilirim , ona yaklaşımım doğru mu yoksa daha farklı mı yaklaşmam gerek acil yardımınıza ihtiyacım var konuya hakim olan arkadaşlar... 😔
Kız arkadaşım bulimia hastası bı hastalığın daha da ilerlemesini istemiyorum kendine olan özgüveni saygısı tamamen bitmiş durumda o yüreğiyle herşeyiyle çok güzel biri ama sürekli kendini yargılıyor kilosu boyuna göre normalken bundan inanılmaz rahtsız oluyor arada yeme krizlerine giriyor inanılmaz çok yiyor sonra korkup hepsini kusuyor kısaca hastalığın çoğu belirtileri mevcut ona bu konuyu açarken nasıl yaklaşmalıyım hep kilosunun fiziğinin çok iyi olduğunu söylüyorum ama işe yaramıyor gibime geliyor onun için ne yapbiilirim daha önce bu hastalığı yenmiş birileri varsa bana lütfen yardım etsin kusmasını engellemek için ne yapabilirim , nöbetleri nasıl engelleye biliriz , özgüveni ve kendisine olan saygısını nasıl geri kazandırabilirim , ona yaklaşımım doğru mu yoksa daha farklı mı yaklaşmam gerek acil yardımınıza ihtiyacım var konuya hakim olan arkadaşlar... 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu hastalık şey mi yiyip kusuyolar
Evet
Açık açık konuşmalısın bu çok tehlikeli bir süre sonra mideni tutamıyorsun ne yesen kusuyosun vu sonu ölüm malasef
Hastalığın süreçlerini peşinden gelen hastalıkları vs hep anlatıyorum keşke bu hastalığı yaşamış atlatmış biri yardımcı olsa sizede teşekkürler
Buldum valla kilolu kadın seviyorum ben biraz kilo al de😊