Özgüvenimi kaybettim kaybediyorum dişlerimi yaptırmak istiyorum annem kabul etmiyor detay?

Özgüvenimi kaybettim ve kaybediyorum.
Dişlerimi yaptırmak istiyorum dişlerimde fazla problem yok ama yamuk olan birkaç tane dişim var tel değilde plak taktırmak istiyorum. ama annem izin vermiyor dişlerin çok güzel hiçbirşeyi yok diyor daha kötü dişler var diyor evet daha kötü dişler var biliyorum ama benim dişlerimin güzel olduğu anlamına gelmez ben kendimi iyi hissetmiyorum sonuçta neden daha düzgün dişlerim olmasın ki?
Annem bana böyle söylüyor ama kendisinin 1 tane dişinin ucu yamuktu dişi komple yamuk değildi ama kendisi yaptırdı. ben söyleyincede ben kaç yaşında yaptırdım diyor.
Ben yaşım ilerlemeden yaptırmayı istiyorum özgüvenim yerine gelsin istiyorum.
Yaptırsam gerçekten daha güzel birisi olucam kendime güvenim gelicek özgüvenim gelicek özgürce gülümseyeceğim ama yok kabul etmiyor.
bana gelince böyle yapıyor kendisine yaptırıyor ama bana gelince tık yok bana paraları gitmesin mesela kabul etti dişçi koltuğunda da insanı tedirgin ederler çok istiyordun ya al yaptır bakalım vs. vs gibi dişçi koltuğunda bile modumu düşürürler.
ne yapıcam ne edicem bilmiyorum belki ikna et diyiceksiniz ama ikna olmaz dediği dediktir :(
Özgüvenimi kaybettim kaybediyorum dişlerimi yaptırmak istiyorum annem kabul etmiyor detay?