Diş teli taktırmak istiyoruz ama ailem harekete geçmiyor ne yapmalıyım?

Dişlerim berbat diş teli taktırmam gerek. gereken para elimizde var orta halde bir aileyiz. ne kredi kardı borcumuz var ne bişey.3 tane kira alıyoruz, babaannemin maaşını da kullanıyoruz daha doğrusu o bize veriyor. ailede herkesin son model cep telefonu var hatta 2 gün önce abime IPhone alındı. böyle saçma sapan şeylere ailem para döktürüyolar ama benim diş telimden söz açılınca bakarız diyolar hiç araştırmıyorlar doktor hekim ortodontist vs..
artık toplum içinde gülemekten çok sıkıldım. güzel de bir kızım, ama dişlerim çok kötü. gülsem bile ağzımı hep kapatıyorum. genelde somurtmam gerekiyor. artık çok çok çok sıkıldım. ömrümün en güzel yıllarını gülemeden geçiriyorum. aileme kaç kere ağladım bile bile yapıyolar anlamıyorum ki. ajitasyona devam etmeli miyim? Annem dayanamaz ağlamama. hemen yaptırmaya götürür aslında. ağlayarak çok şey yaptırdım aileme. bilmiyorum kafam karışık ve bunları yazarken ağlıyorum. biraz da içimi dökmüş oldum. Yardımcı olan herkese teşekkürler sizi seviyorum.(bu arada ben ablamın hesabından yazıyorum bunları adım pelin.) ablamdan 6 yaş küçüğüm.)
Diş teli taktırmak istiyoruz ama ailem harekete geçmiyor ne yapmalıyım?