Bu kişi benim namusumla hayallerimle gururumla şerefimle oynadı. Benim ağlamaktan ciğerim sökülürken kendisi mutlu mesut geziniyor. Şerefsiz çokta şanslı. Ben perperişan buralarda ağlıyorken onun mutluluğuna dayanamıyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılAlma mazlumun ahıni,
Çıkar aheste aheste...
Mazlum olduğundan eminsen,
Dert etme gerisini...02 Yorumla
Soran+1 yılEminim ama 2 senedir mutlu mesut yaşıyor artık şüphelenmeye başladım. Üçüncü seneye girdik namussuz hala mutlu mesut geziyor. Ya allahın adaletinden şüphe edicem ya da kendi haklıyımdan.
- +1 yıl
Şüphe etme.
Er ya da geç gerçekleşir.
Bak 15 Temmuz'dakileri.
Yıllarca semirdiler domuz gibi.
Ama sonunda patladı
En İyi Cevaplar
Haketmişse et ama
Sen genede etme kanka
İyi değil beddua etmek08 Yorumla
Soran+1 yılYaptıkları yanına kar mı kalacak?
Soran+1 yılZaten kimsem olmadığı için bana böyle davrandılar. İşim allaha kaldı. Benim hakkımı onlara kan kustura kustura alsın inşallah.
Soran+1 yılİnşallah bana da duyurur belki içimin acısı hafifler
Soran+1 yılO günün ikimz içinde çabucak gelmesini diliyorum.
bence en dogrusu beddua edecene gebert onu. icinde kalmasin. icin rahat olduktan sonra günah olmaz...
02 Yorumla
Soran+1 yılAklımdan geçmedi değil. Ama öbür dünya da ben yancam o sevincek yine. Bı dünya da ben yandım öbür tarafta da o yansın inşallah
Bir fiili dua var, bir de hâli dua. Eden bulur de ve unut.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bulmuyor. Şerefsiz çok şanslı her zaman dört ayak üstüne düşüyor.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
13Cevap
+1 yılAllah havale et kimsenin yaptığını yanına kar kalmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyorlar ama 2 sene oldu hala çok mutlular
- +1 yıl
kimin ne olacağını kimse bilemez Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz
çok iyi yapmış. insanlara iyilik yapmayacaksın. deveye diken, insana s*ken yaranırmış...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyke insanları allah belasını veriri umut verip hayalleriyle oynamak ne oluyor bu insanların hiçmi allah korkusu yok bunlarda
03 Yorumla
Soran+1 yılAilem ben hepimiz perişan olduk. Kaç senedir düzelmedik. Annemi babamı dayımı annanemi hepsini ağlarken gördüm. İnşallah dediğin gibi rabbim belasını verirde bize duyurur belki ikimizin acısı biraz olsa da hafifler.
Cevap sahibi+1 yılÇok üzüldüm 😔bu adilerin anlinda yazmıyorki şerefsiz namussuz diye allah yardımcın olsun kardeşim inşallah cezasını en agır sekilde çeker bundünyada sana bunu kim yaptıysa
Soran+1 yılRabbim iki cihanda da eksiltmeden en ağır biçimde kan kustura kustura ödetsin inşallah.
+1 yılbeddua etme Allah a havale et sen
sonra o okudugun belalar donup dolasir seni bulur00 Yorumla
+1 yılKul hakkı hakkını helal etmessen öbür dünyada emin ol cezasını çeker sen beddua etme
04 Yorumla
Soran+1 yılBu dünya da çekmediği kesin. Hani diyolardı kimse yaptığını çekmeden ölmez diye. 2 sene oldu 3. seneye girdik hala çektiği bişey yok. Olan bana olan bana. Kendisi namussuz şerefsiz hala mutlu.
- +1 yıl
İsyan etme bu dünyadada çekebilir daha nice seneler var sabret ama sen hakkını helal etmiyorsan öbür dünyada cezasını çekecektir kimsenin yanına kalmaz emin ol
Soran+1 yılHelallik bile istemedi namussuz. Ne diye helal edicem o şerefsize. Şu mübarek günlerde diliyorum Rabbim bildiği gibi yapsın. Onuda evsiz yurtsuz bıraksın. Beni evden koyduğu gibi rabbimde cennetinden kovsun onu.
- +1 yıl
Hayırlısı olsun inşallah üzülme
+1 yılOzaman onü seviyorsun. Boş ver gözlerinş aç öevrene bak. Herşeyde bir hayir var
08 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda ilk defa birine aşık olmuştum. İlk defa birine güvenmiştim. Ama yüzünü görmeye bile tahammül edemem artık. Aldığı nefes dahi beni rahatsız ediyor. Ya o gebersin ya da ben.
- +1 yıl
hepimizde ilk sevdiğimiz kişi var ve senin gibi hissedenler yüzde seksen . Üzme kendini her şeyde bir hayır var
Soran+1 yılBöyle bir şerde nasıl bir hayır olabilir ki? Hayatımı alt üst etti.
- +1 yıl
erken bilmen ve bitişi çok önemli yoksa neler ola bilirmiş bir düşünsene allah korumuş seni
Soran+1 yılKoruduğundan emin değilim. Dolandırılan ben oldum😞
- +1 yıl
geçmiş olsun bir hayat tecrübesi yaşaması iyi bir şey aslında olğünkaşir siniz. Arkadaşlık isteği size nasıl gondere bilirim. bu durumda arkadaşiniz olarak kafa dağıt Manisa yardimci olmak isterim
Soran+1 yılHayatımla oynandı ne hayat tecrübesi yaa
- +1 yıl
siz haklısınız ama geçer sadece ruh halinizi değişilmesi gerekiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin duanla mı var oldu ki bedduanla ölücek havale et Allah a
09 Yorumla
Soran+1 yılEttim dolu dolu 2 sene oldu hala çok mutlu çok şanslı şerefsiz
Cevap sahibi+1 yılBen ettim beddua tuttu 2 kişiye bir kere et bırak olup olmamasına bakma düşünme
Soran+1 yılNefes almasına dahi dayanamıyorum artık. Ya ben geberip gideyim ya da o gebersin. İkimizede dar bu dünya.
Soran+1 yılBen daha çok ahiretine beddua ettim inşallah tutar.
Cevap sahibi+1 yılKüçükken birine spor ayakkabılarımı ödünç vermiştim geri vermedi bacağın kırılsın onla dedim kırıdı, yakın zaman da da bana haset olan beni üzen biri aracıyla beni rahatsız eden birine de o kapına vursunlar motorun bozulsun dedim kapiyada vurdular motorsda gitti 8000 tl haşırtt girdi
Soran+1 yılÇok üzen oldu hakkımı yiyen oldu ama hiç kimseye beddua etmedim. Ama biri canımı öyle bir yaktı ki edecek beddua dahi bulamıyorum. Dünyasıda ahireti de cehennem olsun. Beni evden kovduğu gibi rabbimde cennetinden kovsun onu inşallah.
Soran+1 yılHayatımda beddua ettiğim ilk ve tek kişi başka da beddua edecek birisi girmez umarım hayatıma.
Cevap sahibi+1 yılSende o kızdan bul de, bulur ama hergun kinle öfkeyle aklında tutarsan olmaz,
Soran+1 yılHayatında kız var mı bilmiyorum. Rabbim en beterini göstersin bana yaptıklarını kan kustura kustura çektirsin inşallah bana da duyursun belki içimin acısı hafifler.
- Diğer konusunda 12,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen gebersin derim, beddua etmem. Yeterince "gebersin" enerjisi yoklarım evrene.
00 Yorumla haketmişse et kardeş rahatla
09 Yorumla
Soran+1 yılDaha fazlasını hak ediyor ama ona edecek beddua dahi bulamıyorum. Bu dünya ikimize dar ya o gebersin ya da ben gebereyim.
- +1 yıl
aynı duyguları bende yaşıyorum 2 sene çıktık namaz kılıyorum diye ayrıldı (aleviyiz biz) üstelik daha önce bana rağmen evlenip boşandı çaresizdi bana sığındı peki dedim kabul ettim beni herşeyimle namazımla orucumla kabule ettiğini söyledi. 2 sene sonunda başkasını bulunca olmuyor bırak şu namazı dedi kabul etmeyince kağıt gibi buruşturup attı geçen hafta evlendi gelde böylesi *erfsizlere beddua etme Allahından bulsunlar hakkım zehir zıkkım olsun
Soran+1 yılNamaz kılıyorsun diye mi bıraktı? Benim bildiğim namaz kılmıyor diye millet karşısındaki adayı eler. Doğru mu yazdın?
- +1 yıl
biz aleviyiz teyzemin kızıydı aleviler namaz kılmaz ramazanda oruç tutmaz. sen dininden dönmüşsün dedi. bunu yeni öğrense eyvallah deyip saygı duyardım ama ulan *erefsiz biliyordun 13 senedirde seviyorum seni *ötün zora düştü boşandın geldin herşeyinle kabul ediyorum dedin. anlaşmıştık sözleşmiştik. başka talip bulunca *ötü kalktı ya namazı bırak ya da beni unut dedi. siktirolup gitti dönüp arkasına bakmadı bile. Allah belasını versin böyle şerefsizlerin
Soran+1 yılSenin için daha iyi olmuş. Ne güzel namazlarını kılıyorsun. O kılmıyor. Namaz herşeyden önce birinci şart olmalı insan için. Daha iyi olmuş senin için. Üstelik resmiyete dayanmamış ilişkiniz haline şükret.
Soran+1 yılBedduayı sevmem allahın adaleti daha büyüktür ama 2 sene oldu 2 sene hala çok mutlular dayanamıyorum artık ya o gebersin ya da ben gebereyim bu dünya ikimize de dar.
Diğer konusunda 6,6b cevap paylaştı. Günah olsada olmasada etmeyin boşver.
011 Yorumla
- +1 yıl
Yapılmış hatalar, kararlar olabilir ama bu sizin beddua etmenizi meşru kılmaz yani boşverin onun mutlu olup olmaması sizi ilgilendirmesin. Sizin gözünüzde karaktersiz adi hatta şeref yoksunu olabilir ama yapacak bir şey yok boşuna stresse girersiniz bu yüzden toparlanıp kendi hayatınıza bakmanız gerekir. Doğru olan budur.
Soran+1 yılDemesi kolay 😞
Soran+1 yılKolay olsaydı bunca zaman ağlamazdım acı çekmezdim.
Soran+1 yılFazlasıyla çektim gülmeyi dahi unuttum. İnsanlar benim gülüşümü çok severdi etrafımdakiler güldüğümü göremiyorlar. Tekrar gülebilcekmiyim onu da bilmiyorum.
Soran+1 yılO kişiye göre yaşamıyorum. Düşünsene bir insan hayatına daha öncesinde hiç kimseyi almamış hayatındaki erkeğin tek olmasını istemiş tek eşi olsun istemiş gelecekteki eşine ihanet olmasın diye bırak birinin elini tutmayı kaşını dahi kaldırıp bakmamış kimseye. Kendini korumuş Onca senin sevgi açlığı hayalleri birikmiş. Ve Karşılığında bunu bulunca 30 senenin hayalleri umutları yıkılıyor. 30 sene az değil ki. Ve sende bana bir kişi üzerine hayat kurulmaz önüne bak bir kişi gider bir kişi gelir diyosun. Bunun içinmiydi? Herşey bunun içinmiydi? Bunu basite indirgen insanlar için kolay ama benim için zor.
- +1 yıl
Bunu basite indirgeyen insanlar için kolay olup olmaması değil konu. O zaman ne yapacaksın geri kalan hayatını ziyan mı edeceksin? Tamam senin bir hayallerin vardı ve bunu bir kişi yıktı ne olacak? Ömrünün sonuna kadar bu şekilde mi yaşayacaksın? Bu yüzden insanların üzülmesi ya da mutlu olması o kişinin tercihidir mesela siz mutlu olmayı değil üzüntüyü seçiyorsunuz. Neden? Çünkü bu kadar yılı bir kişi yıktı diye. O zaman hayatınızın geri kalanında sizi mutsuzlukla mutluluklar diliyorum yapacak pek bir şey yok.
Soran+1 yılSağol
- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzeli Allaha havale etmek
01 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum da 2 sene oldu hala bişey yok hala çok mutlular
+1 yılYanlış kişilerle birlikte olmanın cezası
02 Yorumla
Soran+1 yılSende yanlış kişileri seçersin umarım
- +1 yıl
Valla ben doğruyu seçerim. benim kimseye bir yanlışım olmadı. Sizin gibi seveni üzüp üzeni sevmedim.
+1 yılALLAHa havale edersen ölmekten beter olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum 2 senedir ama olan bişey yok
- +1 yıl
Hayatının en mutlu olduğu anlarında en beklenmedik acılar çekecektir. Sen sadece O'na havale et, elinden geldiğince intikam almaya çalışıp Ona havale ettim dersen olmaz
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur rabbim her iki cihanda ona kan kustura kustura ödetsin inşallah
+1 yılBeddua edebilirsin. beddua etmemen hata zaten
00 Yorumla
+1 yılEdersen et ama sen de kanmasaydın
07 Yorumla
Soran+1 yılYavuz hırsız ev sahibini bastırırmış hesabı oldu seninkisi
- +1 yıl
Asağıda yorumları da okudum ama cidden kanmasaydın hem 2yıl olmuş unutamadın falan mı ayrıca bir erkek için bir kızın hayatı pek de sorun olmaz sonuçta senı zorla yatağa atmadıysa buradan yakınmak biraz saçma bana göre
Soran+1 yılZorla yatağa atmadı evlilik vaadiyle kandırıp iki hafta sonra ortada sebep yokken boşadı beni. Yalanlar iftiralar atarak. Düğün takılarımı bile çaldılar.
- +1 yıl
Ben evlendiğini bilmiyordum düğün takıları falan bahsettin dava falan açsan iyi bir avukata gidip ayrıca şöyle düşün evlendiniz bitti 2 hafta olması 10yıl olması falan pek de önemli değil sonuçta 10 yıllık karısını aldatıyo adam emin ol boyle olması daha iyi oldu canın daha az yanar ve sonra unutursun belkide baska birini seversin
Soran+1 yılDüğün takılarımı dava açarak nasıl alcam ki? Ne düğün resimleri ne de düğün videosu hiç bişey yok ortada. Hiç birini eve getirmedi. Mahkemede ne delil suncam. İşim allaha kaldı rabbim mihrimi de düğün takılarımı da hayallerimide umutlarımıda ona kan kustura kustura ödetsin inşallah.
- +1 yıl
Video falan olsaydı işin iyi olurdu neyse zamana bırak
Soran+1 yılHerşeyi planlamış şerefsiz. Zaten video olsa hiç sorun olmayacak. Ben önceden de allaha bıraktın yine allaha bırakıyorum.
+1 yılAllah sorar.
01 Yorumla
+1 yılGünah ,, etme
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılaa yazık günah.
017 Yorumla
Soran+1 yılPardon kime?
- +1 yıl
sana.
Soran+1 yılYazık günah ama mutlu mesut olan o nasıl oluyor bu işler😞
- +1 yıl
Nasiple oluyor. :) Benim 5 yıldır yok mutluyum böyle mesela ;)
Soran+1 yılNasipaizim herhalde😞 o namussuz şerefsizde çok şanslı inşallah şansı onu tez vakitte terk eder.
- +1 yıl
etmez ya :) çok takılma. Emin ol benim kadar değilsindir. Ama bu kadar takmana gerek yok çık bir dışarı hava al. Çevrene bak. Netice de güzel kızsın bulunur birileri her zaman.
Soran+1 yılGüzel olduğumu nerden biliyosun ki?
- +1 yıl
Birazcık özgüvenin olsun o zaman ;)
Soran+1 yılBunca şansızlıkla çirkinlikle özgüven olur mu?
- +1 yıl
sevgilin olduğuna göre çirkin değilsindir.
şansızlık yargısı tamamen seninle alakalı
ayrıca yaşının 25-29 aralığında olduğunu düşünmüyorum.
Hayatta bir şeylerin farkına varman lazım. Olgunlaşıp, kendine baktığı sürece her kadın güzeldir.
Soran+1 yılSevgilim yok ki. Şansızlığın dibi var bende😞 olgunluk mu? Eskiden gülücük yüzümden eksik olmadı şimdi ise gülmeyi unuttum.
- +1 yıl
Kendini hiç sorguladın mı bunu merak ettim.
Bir de şanssızlık dibi diyorsun ya. Sence şanssızlık nedir tanımlar mısın?
Neden gülmüyorsun?
Gülmemene sebep olan durum ne? Bu seni ne kadar zorluyor?
Soran+1 yılİşlerin her zaman ters gitmesi şansızlıktır arkadaşlarım bile dalga geçer bu durumumla. İyi bişey istersin ama her zaman kötüsü seni bulur. Bunun sorgulancak bir tarafı yok. Eskiden gülmesini seven biriydim sürekli gülerdim. Ama şimdi içimden dahi gelmiyor. En son ne zaman güldüm hatırlamıyorum bile.
- +1 yıl
Allah Allah merak ettim gerçekten. Ben şanssızlık konusunda beni geçen birini henüz göremedim. İnanmıyorum hala hatta. Kötüsü bulursa sende iyi bir şeyler bakacaksın. Neden böyle diye düşün demek istedim. Şimdide gülebilirsin.
:) Merak etme gülünce için açılır. Evden dışarı çık istersen biraz.
Soran+1 yılDışarı çıkınca kendimi daha kötü hissediyorum.
- +1 yıl
Sorun'da bu bence. Fiziksel bir problemin mi var desem zannetmiyorum. Ruhsal bir çöküntü içindesin. İçini boşaltmalısın kafanın böyle olmaz. Sorunları bir kağıda yaz. Çocukluktan itibaren ama. Bence sonra -kendin hallet halledemezsen- danışırsan bana nasıl bir yol üretebileceğine bakabiliriz. Hem bu seni biraz rahatlatır.
Örneğin bisiklet alacaktım neden olmadı ki.
Halamın ölümü etkilemişti beni.
Kitaplar neden benden bu kadar uzak ki.
İkili ilişkilerde genelde hep neden alttan alan taraf benim.
Acelecilik hep varmıydı bende?
Gibi gibi gibi. Örnekleri çoğaltabilirsin. Kafanı boşaltmak amaç burda sorunlarını halledip. Mutluluğunu kazandırmak sana. Ama yok ben bıktım uğraşamam diyorsan. Bu da senin umursamazlığın. Hani bu ruh halini seviyorsundur demek ki bir şey diyemem saygı duyarım.
Soran+1 yıl😕😒
etme günah
03 Yorumla
Soran+1 yılBana değil mi
Soran+1 yıl2 sene oldu hala çok mutlu şerefsiz yaşadığı bişey yok. Rabbim bana yaşattıklarından daha beterlerini yaşatsın ona.
Ben hep ediyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılTutuyor mu
Soran+1 yılEvlendik ama eşim hiç olmadı o benim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana döner beddua
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten ya ben gebereyim ya da o gebersin. Bu dünya ikimizede dar. Nefes almasına dahi tahammül edemiyorum.
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası