Başta bunlar ve daha fazlası.
Tek hayalim kafalarına sıkmak.

Hayvanlara şiddet uygulayan bir insanın zaten pskolojik bir tedaviye acilen bir ihtiyacı var bu tür insanlar kendilerini hayvanlara karşı üstün görüp onları ezme girişimi içinde bulanabiliyorlar bu tür olayların kesinlikle cezasız kalmaması gerekmekte bence devlet bir kanun getirip hayvana şiddet uygulayan kişilerin hapsine kadar yolunu açmalı bence.
Papağana bunu yapan kızın facesini buldum ama kız çoktan etkisiz hale getirmiş bile facesini allah belasını versin inşallah 2 katı ağır acılara tabi olurlar.
Köpeğini zorla bagaja sokmak isteyen obez bir adamı sokak ortasında dövüp burnunu kırdığım için polise ifade vermiş adamım ben. güzel insan darp raporu aldı şikayetçi oldu, sabıkamda vardı "adam yaralama" diye. Hayvanlara karşı çok hassasım
Bu fotoğrafları gormek canımı yakıyor ama ne yazıkkı adalet adalet değil. Katil olarak yargılanmıyorlar. Sadece sahipli hayvan oldurulurse ceza alabiliyorlar o da mala zarar vermektenmis can değil mal yerine konuluyor cogu zaman para cezası sadece. Elden birşey gelmiyor imzada verdim ama ise yaramayacagini bilerek... bitmeyecek
Savunmasiz canlara kalkan eller kirilsin. Cidden yazik ya vicdan yoksunu insanlar var. Daha dogrusu "insan" sozu yanlis olur, ya hayvan olmasinida gectim akli basinda bir insan baska bir canliya nasil zarar verebilir canini yakabilir? Gercektende cok uzucu bir durum.
Cevap
12Cevap
Bunu yapanlara biz insan demiyoruz !!! Sadistlere idam yapılmalı ! Sokak hayvanlarına saygı sevgi göstermeyen o it herifleri Hadım etmek lazım !! Dinsizler ! Benimde bir sürü çocuklarım var Onlar canımın bir parçası benim ! HAYVAN SEVMEYEN İNSAN DA SEVMEZ !
SATIN ALMA SAHİPLEN !!!
bir canlıdan daha güçlüsün diye eziyet edip öldürmek kadar şerefsizlik var mı ya 😔😭 Şu 2. resimdeki olay hele çok fena bacım çocuğu (kusura bakmayın)
Ah Tanrım.. Bir anda içim acıdı.
Hayvanlardan ne istiyor cenabet dünyanın cenabet insanları..
Gerçekten içim yanıyor bunları görünce. Tanrı sonumuzu hayr etsin.
Bunları işkencelerle öldürmek o yaptıklarının 8213 bin katını çektirmek isterdim canlarını çıkartıyım bunların allahın belaları
valla bir sokak hayvanları gönüllüsü olarak söylüyorum bunlardan bir tanesi denk gelsin daha beteri ona yaparım.
Bu haberi görünce ağladım resmen, insanımız nasıl bu kadar vahşi olabiliyor. Yazık değilmi ya, merhamet yok artık kimsede, bunu anladım. Allah belasını versin, başka birşey demiyorum.
Bunları topluma kazandırmak empati vs hikaye.
Hepsini işkenceyle süründürceksin. yalvarcaklar ölmek için
nefret ediyorum öyle insanlardan ağzı var dili yok hayvanla ne alıp veremedikleri varsa artık ben daha bişey demek istemiyorum...
Bitane gördüm dün muhabbet kuşunun kafasını koparmış gebersin bunlar ya manyaklar
Onlara hayvan demek.. hayvanlara hakaret oluyor bnce
Bende onlara aynısını yapmak istiyorum
Ulan ben bunlara küfür etsem gireceğim günaha degmezler
Ondan sonra Timur a Cengizhan a zalim diyorsunuz bakın ülkenizdeki insanların ne mal olduğunu görün.
Allah karşılaştırmasın beni katil olurum yeminle.
Allah belalarını versin
Oksijenimi calan turler.
Cezaları az. Çok daha ağır cezalar almalılar
İşkence ederek öldürmek istiyorum.
İnsan sıfatını haketmiyorlar
Kafalarını kesicem onların
Orspu çocuğu olduklarını dusunuyorum
bu resimleri nerden buluyonuz la
Serefsizler...
İnsan değil bunlar
İgrencler
Mk hepsinin