Annem bile anlamıyor ki?

İki tane zihinsel engelli kardeşlerim var babam hic ilgili biri değil yani bana karşı annem de öyle beni dinlemez bile sürekli kardeşlerimle ilgileniyorlar ben bundan şikayetçi değilim ama nerdeyse son 2 yıldır falan ben kardeşlerimle konuşsam bile annem laf ediyor mesela bugün kardeşime sarıldım napiyon falan dedim konuştum o mutlu olsun diye her zaman bunu yaparım zaten sonra annem bağırdı çağırdı sarılıp durma sen konuşma bile sen konuşunca ben geriliyorum diye bağırdı bana oysa valla ben bir şey yapmıyorum geçenlerde babaannemlere gittik orda yemek yiyorduk kardeşim yutkunamadi yemek yerken bende boğazına durdu sandım boğazına mi durdu ya dedim annem hemen bir şey olursa ben bakarım sen ilgilenme benim çocuklarimla diyor ama ben kötü bir şey yapmıyorum ki tamam annem içinde kolay değil ama mesela o küçükken onun ailesi gayet iyiymis kardeşleriyle kavga da etse bir ses varmış evin içinde bende işte napiyon demem bile sorun oluyor bir ara kizarken evlende git gelme bir daha diyordu benden bir cevap bulamayınca onu bıraktı şimdide yatılı kursa git bir kaç ay gelme demeye başladı artık iyice bunaldim bugün yine işte kızdı bir sürü bağırdı bir şeyler dedi bende odama geldim kapıyı kapattım baya bir ağladım çünkü çok üzülüyorum işte ağlarken geldi bağıra bağıra bir daha karışma uğraşma sarılma çocuğuma falan dedi ben bir seyker demeye çalıştıkca daha çok bağırdı beni dinlemedi koydu gitti hala kendini haklı sanıyor ama valla ben bir şey yapmıyorum ben kardeşlerim mutlu olsun diye onlarla konuşuyorum falan uğraşıyorum işte onların mutluluğu için ama annem her defasında beni uzuyor bağırıyor ağlatıyor şimdi napiyim ben ya şu evden koyup gidesim var yaşım daha 19 ama evlenmeyi düşünüyorum artık çünkü gerçekten çok bunaldim çok kötüyüm
Annem bile anlamıyor ki?